can sıkıntısı

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
kızlar bu aralar çok arada kaldığımı,kim olduğumu unuttuğumu hissediyorum.5aydır evliyim evliliğimde sıkıntı yok çok şükür.yeni bi yere geldim tanıdığım yok yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışıyorum.çalıştığım yerden çok mutsuzum ama devletteyim başka şansım yok.zorla geliyorum işe.haftasonu annemlerin yanına gidecem,eşimin izni yok o burda kalacak.hem onu bırakmak istemıyorum hem de gitmek istiyorum.ne zaman gidip ne zaman geleceğimin hesbını yapmak bile sıkıyor beni.sanki bir öküz otrdu göğsüme nefes alamıyorum.neyım var bilmiyorum

alışırsın canım ortam değiştirmek zor kendini oyalayıcı aktiviteler bulabilirsin işinden de zevk almaya bak bence yoksa çekilmez

O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Bende 5 aylık evliyim ve ailemden ayrı bir şehire gelin geldim. Kimseyi tanımıyorum işe de daha 1 hafta önce başladım.
Geçen hafta aynı duyguyu yaşadım ailemin yanina tek başıma gittim eşim işinden dolayi gelemedi. Bi yanım onu bırakmak istemedi bi yanım ailemi çok özledi. Eşim hep destek oldu git gör onlarda seni ozlemistir diye. Gerçekten çok iyi geldi ailemle hasret gidermek ve eşimi ozlemek kavuşma heyecanı daha güzel oluyor sonradan :)

alışırsın canım ortam değiştirmek zor kendini oyalayıcı aktiviteler bulabilirsin işinden de zevk almaya bak bence yoksa çekilmez

başta alıştım dıyordum ama amirlerle sorun yaşayınca cekilmez oldu
evde kalsam hep istiyorum artık işe gelmek işkence oldu ya

başta alıştım dıyordum ama amirlerle sorun yaşayınca cekilmez oldu
evde kalsam hep istiyorum artık işe gelmek işkence oldu ya
anladım canım öyle olunca zor tabiki ama insanların huyunu öğreneceksin ona göre davranacaksın zamanla orada da bir probleminin olacağını düşünmüyorum zor bir süreç ve sabır istiyor

ayy aynı durum gercekten:)
eşimde ne kadar istiyorsan kal dıyo ben hallderim tek başıma dıyo.evet eminim bana da iyi gelecek ama ben gidince sanki evlenmemişim gibi hissediyorum burdan giderken ağlamaklı gıdıyorum ordan dönerken de ağlamaklı geliyorum.karışık:)

anladım canım öyle olunca zor tabiki ama insanların huyunu öğreneceksin ona göre davranacaksın zamanla orada da bir probleminin olacağını düşünmüyorum zor bir süreç ve sabır istiyor

aynen zor bir süreç ve yıpranacağım gibi.umarım alışırm iş yerine kısa zamanda

Ewliliğinizde sıkıntı yoksa bence lütfen başka bir şeyi dert edinmeyin...

sıkıntı yok çok şükür.iş sıkıntı haline geldi.bi de bu gidip gelmeler beni garip etkiliyo
haklısınız dert edinmemek lazım ama bunalmış hissediyorum kendimi

aynen zor bir süreç ve yıpranacağım gibi.umarım alışırm iş yerine kısa zamanda
alışırsın canım insanların huyunu suyunu öğrenince tavrını ona göre koyarsın sorun kalmaz

Bende aynen öyle oluyorum. Annemlerin yanından ayrılırken hüzün kaplıyor içimi yola çıktıktan sonra da kocamı özlüyorum :) ama annemlerin yanında aramasa bazen aklıma bile gelmiyor böylelikle bekarlik gunlerimi de yadediyorum :)

yaaa demekki tek ben değilim.bende mi sorun dıyordum.niye evli olduğumu unutuyorum dıyordum.içim rahatladı:)

insanların huyları sen haklsıın mdürüm tamam amirim hemen yapıyorum efendim olmuş ne yazık ki
ya öyle düşünme bende iş yerimi değiştirdim buradaki patronu herkes alıştırmış izin isterken el pençe divan 5 dakka geç kalsalar sanki işten atılacaklarmış gibi baştan alıştırmışlar çünkü sonra ben baktım kendimi ezdirmedim çatır çatır iznimi de istedim kimse birşey de diyemedi sen kalabalığa uymak zorunda değilsin tatlım ezdirme kendini sakın

küçük bir şehirdeyim

hayatınızın fedakarlığını yapmışsınız ailenizden farklı bir şehire yerleşerek saygı duyuyorum ben ist. avrupa yakasından anadolu yakasına zor geldim..

yaaa demekki tek ben değilim.bende mi sorun dıyordum.niye evli olduğumu unutuyorum dıyordum.içim rahatladı:)
1 yıllık evli arkadaşım da aynı durumdaydı daha yeni yeni evli olduğumu unutmuyorum diyor :) yalnız değilsin

kendimi ezdrimediğim için hayrı dediğim için sorun yaşıyurm.gerci ben devletteyim hiçbir şey yapamaz bana ama can sıkıyor işteyken

hayatınızın fedakarlığını yapmışsınız ailenizden farklı bir şehire yerleşerek saygı duyuyorum ben ist. avrupa yakasından anadolu yakasına zor geldim..

11yıllık sevgilimle evlendim ve onun tercihlerini yparak bu şehre gelmesine ne yazıkki ben neden oldum.o yuzden o nrde ben orda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…