• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısı...

Ben dışarıdan çok güçlü umursamıyor görünüyorum şimdi söylersem konu uzayacak ee nasıl oldun geçti mi falan o yüzden katılsam daha iyi
Sen daha iyi bilirsin
Arkadaşını tanıyan sensin
Bi de her zaman güçlü görünmek zorunda değilsin

Kızlar merhaba,beni bilenler bilir sekiz ay önce nişan atmıştım,şimdi düğün mevsimi malum liseden beri kopmadığım yakın bi arkadaşımın da düğünü var haftaya...yalnız ben düğün görmek istemiyorum kötü etkileniyorum,üzülüyorum...nişan attıktan sonra bi Düğüne katıldım onda da çok kötü hissettim..gitmesem ayıp olacak nasıl yapsam bilemiyorum
yakın arkadaş olduğunu belirtmişssin halden anlamalı bence

Kızlar merhaba,beni bilenler bilir sekiz ay önce nişan atmıştım,şimdi düğün mevsimi malum liseden beri kopmadığım yakın bi arkadaşımın da düğünü var haftaya...yalnız ben düğün görmek istemiyorum kötü etkileniyorum,üzülüyorum...nişan attıktan sonra bi Düğüne katıldım onda da çok kötü hissettim..gitmesem ayıp olacak nasıl yapsam bilemiyorum
Walla acıların üstüne gitmek lazım diye düşünüyorum zor olsada bence giyinip süslenip gitmelisiniz hatta ortada iki göbek atsanız sknti Falan da kalmaz :) :KK76:

Aynen öyle galiba bu konuda biraz ketumum ya da içine kapanık daha çok mutluluğumu paylaşırım
Bi de birine anlatınca noluyo ki diyosun
Çoğuna güven olmuyo zaten
Haklısın ama çok vah vah edene bende mahsus vah vahlıyorum :KK53: eskiden yapmazdım ama sesin çıkmayınca bi onlarda sorun var sanıyolar bi de hiç susmuyolar ayar oluyorum

Back
X