Can yakan cümle

hulya3601

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2022
96
64
3
35
Merhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım

fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .

ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde

Merhaba, tabi ki aranızdaki iletişimi bilemeyiz ama şahsi fikrim erkekler bir şeyler hissediyorsa harekete geçiyor beklemiyor. Özellikle belli bir yaşta ise.
Umarım hisleriniz karşılıklıdır ama benim kendi düşüncem bu şekilde..

Alınmayın ama her hareketinden bir anlam çıkarmışsınız. Flörte dair bir şey göremedim ben. Ki oldukça flörtöz biriyim, nasıl yaklaşılır tatlı tatlı yılışılır iyi bilirim. Adam şu anlattıklarınızdan çıkardığım kadarıyla yalnızca muhabbet etmiş o kadar. Ki bu tarz muhabbeti ben herkesle yapabilirim.
Adamın muhtemelen haberi bile yok, platonik takılmışsınız iki senedir. Tesadüfen de öğrenmiş oldunuz işte size başka gözle bakmadığını. Salın derim.

Siz 32 yaşındaymışsınız , adam kaç yaşında ?

Adamın devam eden bir ilişkisi olabilir , ilginiz hoşuna gitmiş , ufak ufak flörtleşmiş ; şu an bir ilişkisi varsa ve işler ciddiye bindiyse sınır koymak ve bu durumu hissettirmek için "abinizi dinlemiyorsunuz" vurgusu yapmış gibi duruyor.

O da 35 yaşında aramızda 3 yaş var . İlişkisi yok .çok dengesız . Hiç ummmadgım anlarda hamle yapıyor kızarıyor iltifat ederkende

sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .
senden kaçmışım fotoğrafta
Seninde flört etme şeklin çok acayip :)
2 yıl uzun bi süre
Böyle takip etmek çok yorucu
Ben olsam bir şekilde duygularımı belli ederim belki tepki ölçmek için öyle demiştir
Baktım olumsuz gibi o zaman tamamen çekerim kendimi. Yaşlar kaç bilmiyorum ama hayat kısa kuşlar da uçuyor yani

Bu ıkı yılda verdgı ümitler çok oldu mesela iltifat edıyor ederken kızarıyordu normal arkadaş olarak görse nıye kızarsın diye düşünmüştüm .normalde utangaçta degıl.toplantılarda uzun uzun bakıstgımız oldu . çok şeyler oldu ama sonu hüsran oldu baksana son cümlesine

Siz çok net renginizi belli etmişsiniz
ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .
Maalesef o da rengini çok net belli etmiş.

Bence siz adami ve hareketlerini bayaaaaa bi yanlis yorumlamissiniz

Selam beni böyle bir sene boyunca bir sıcak bir soğuk pastörize eden bir adam vardı sonunda başkasıyla evlendi de kesin olarak anladım bana ilgisi olmadığını

Selam beni böyle bir sene boyunca bir sıcak bir soğuk pastörize eden bir adam vardı sonunda başkasıyla evlendi de kesin olarak anladım bana ilgisi olmadığını
Benimkide evlenirse tam kabullenecegım sanırım.platonık olunca her hareketinden anlam çıkarıyor ınsan maalesef

O da 35 yaşında aramızda 3 yaş var . İlişkisi yok .çok dengesız . Hiç ummmadgım anlarda hamle yapıyor kızarıyor iltifat ederkende

Söze dökülmüş bir hoşlantı yok , görüşmeye dair hiç bir hareket yok.

Bu durumda adamın sadece "iş arkadaşı"nız olduğunu kabullenin ve kendi hayatınıza odaklanın.

Bu adama dair hayal kurmak yerine romantik bir kitap okusanız daha iyi. En azından mutluluk hormonu salgılar , hayal kırıklığına uğramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…