Can yakan cümle

Yaşlar büyük laflar küçük. Ergence takılmayın. Bisey olsa olurdu 2 sene niye bakışasınız ki

Şansınızı zorlamışsınız bence. Dengesiz biri başından sonuna kadar hareketleri bunu gösteriyor ve erkekte gereksiz tripten korkun ömrünü çürütür zaten. Ben olsam sıradan biriymiş gibi davranırdım nötr olurdum yani. Hoşlansanda bu tipler sizi üzer. Ama başlığınız saçma olmuş sonunu böyle beklemiyordum sevdiğim oğlan bana abicim dedi

Adamı kafaya taktım hayata odaklanamıyorum.sankı dünya harukası onun günü biri yok gibi gelıyor .kafayı yedım kısacası :)
Vardır vardır iyisi. Bir sürü yakışıklı, işi gücü yerinde adam var, hayal edin birini. Böyle biri gelse, karşınıza çıksa bu adamın esamesi okunmaz, umurunuzda bile olmaz emin olun. Bir de böyle düşünün derim.

Sizce benim hoşlandıgımı anladgı için mi o kelımeyı kullandı

Yazdiklarinizdan anladığım kadarı ile dengesiz biri. 2 yıl çok uzun zaman. Sanırım ki hislerinizden haberdar. Ve hoşuna gidiyor oyun gibi algiliyor.Abinizi dinlemiyorsunuz demesi laf gelişi olabilir.Yorucu bir vaka yol verin gitsin.

Pekı sizce anladımı benim ilgimi . Acaba 5 gün ben bunun Yüzüne bıle bakmadımya kendı de hoşlanıyorduda bellı oldu ,saklamam lazımdı ,dıye düşünüp herkesın yanında bılerek o cumleyı kullanmış olablr mi.kurumsal biryerde çalışıyoruz böyle ilişkilerde hoş görülmüyor çünkü

Canım çok sıkıldı günüm mahvoldu .neden söyler kı dıye düşünmekten . Beni umursamasa irite olsa odama gelıp üzgün olmamı neden sorsun dıye düşünüyorum.umrunda olmazdı sankı.acaba duygumdan irite olduda tamamen onu Sileyım diye mı düşündü dıye abi kelımesını kullandı kafayı yicem

Ooo hiç o toplara girmeyin. Umut çok tatlı bir zehirdir, aman diyeyim.
Gerçek gün gibi ortada, adam sizle ilgilenmiyor. Sert oldu ama bunu kabul etmeniz lazım artık.
Çok mutsuz oluyorum onun gülüşü bile bana ilaçtı

Ay ben konuyu,
Negüzel sanki yaz dizisi gibi hayat diye okuyordum. Keyifli atışmalar gibi geldi.
Sondaki "abinizi dinlemiyorsunuz" lafı da bana şaka gibi geldi ya. Çoğul söylemiş zaten

Ay ben konuyu,
Negüzel sanki yaz dizisi gibi hayat diye okuyordum. Keyifli atışmalar gibi geldi.
Sondaki "abinizi dinlemiyorsunuz" lafı da bana şaka gibi geldi ya. Çoğul söylemiş zaten
İçime su serptin ona çok aşığım umarım öyledir düşünmeden soyledı gıbı geldı sacmaladı .

Gulerek okudum benzer durumu esimle yasamistim bizimki 9 ay falan surdu, O en baslarda hep benden kacti cunku sevgilisi varmis bence anlamamis olmasi imkansiz 35 yasinda bir adam kesinlikle anlar. Adim atmiyorsa geri cekilin ama tavirsiz, surat yapmadan. Duygular varken zor ama kafanizda bitirin derim 2 sene cok uzun bir sure, hayatindaki bir sebepten oturu size gelemiyor ama kafasi da karisiyor gibi geldi.

Ben umursamıyorum güya ama semınerde üstü kapalı ilanı aşk etmiş oldum .onu görünce kalbım küt küt atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…