Şansınızı zorlamışsınız bence. Dengesiz biri başından sonuna kadar hareketleri bunu gösteriyor ve erkekte gereksiz tripten korkun ömrünü çürütür zaten. Ben olsam sıradan biriymiş gibi davranırdım nötr olurdum yani. Hoşlansanda bu tipler sizi üzer. Ama başlığınız saçma olmuş sonunu böyle beklemiyordum sevdiğim oğlan bana abicim dediMerhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım
fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .
ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde
Mesajlaşmalarda oldu anlamlıYaşlar büyük laflar küçük. Ergence takılmayın. Bisey olsa olurdu 2 sene niye bakışasınız ki
Vardır vardır iyisi. Bir sürü yakışıklı, işi gücü yerinde adam var, hayal edin birini. Böyle biri gelse, karşınıza çıksa bu adamın esamesi okunmaz, umurunuzda bile olmaz emin olun.Adamı kafaya taktım hayata odaklanamıyorum.sankı dünya harukası onun günü biri yok gibi gelıyor .kafayı yedım kısacası :)
Sizce benim hoşlandıgımı anladgı için mi o kelımeyı kullandıVardır vardır iyisi. Bir sürü yakışıklı, işi gücü yerinde adam var, hayal edin birini. Böyle biri gelse, karşınıza çıksa bu adamın esamesi okunmaz, umurunuzda bile olmaz emin olun.Bir de böyle düşünün derim.
Orasını bilemem. Ama her iki türlü de size karşı bir şey hissetmiyor, orası kesin.Sizce benim hoşlandıgımı anladgı için mi o kelımeyı kullandı
Pekı sizce anladımı benim ilgimi . Acaba 5 gün ben bunun Yüzüne bıle bakmadımya kendı de hoşlanıyorduda bellı oldu ,saklamam lazımdı ,dıye düşünüp herkesın yanında bılerek o cumleyı kullanmış olablr mi.kurumsal biryerde çalışıyoruz böyle ilişkilerde hoş görülmüyor çünküŞansınızı zorlamışsınız bence. Dengesiz biri başından sonuna kadar hareketleri bunu gösteriyor ve erkekte gereksiz tripten korkun ömrünü çürütür zaten. Ben olsam sıradan biriymiş gibi davranırdım nötr olurdum yani. Hoşlansanda bu tipler sizi üzer. Ama başlığınız saçma olmuş sonunu böyle beklemiyordum sevdiğim oğlan bana abicim dedi
Canım çok sıkıldı günüm mahvoldu .neden söyler kı dıye düşünmekten . Beni umursamasa irite olsa odama gelıp üzgün olmamı neden sorsun dıye düşünüyorum.umrunda olmazdı sankı.acaba duygumdan irite olduda tamamen onu Sileyım diye mı düşündü dıye abi kelımesını kullandı kafayı yicemYazdiklarinizdan anladığım kadarı ile dengesiz biri. 2 yıl çok uzun zaman. Sanırım ki hislerinizden haberdar. Ve hoşuna gidiyor oyun gibi algiliyor.Abinizi dinlemiyorsunuz demesi laf gelişi olabilir.Yorucu bir vaka yol verin gitsin.
Üçüncü ihtımal acaba kendı duygusunu saklamak ıcın mı dedıOrasını bilemem. Ama her iki türlü de size karşı bir şey hissetmiyor, orası kesin.
Ooo hiç o toplara girmeyin. Umut çok tatlı bir zehirdir, aman diyeyim.Üçüncü ihtımal acaba kendı duygusunu saklamak ıcın mı dedı
Çok mutsuz oluyorum onun gülüşü bile bana ilaçtıOoo hiç o toplara girmeyin. Umut çok tatlı bir zehirdir, aman diyeyim.
Gerçek gün gibi ortada, adam sizle ilgilenmiyor. Sert oldu ama bunu kabul etmeniz lazım artık.
Böyle devam etse de bir süre sonra adım gelmedikçe yine mutsuz olacaktınız. Yara bantları üstünü örter, tedavi etmez. Bu adamın var olmayan ilgisi de sizin yara bandınız olmuş maalesef.Çok mutsuz oluyorum onun gülüşü bile bana ilaçtı
İçime su serptin ona çok aşığım umarım öyledir düşünmeden soyledı gıbı geldı sacmaladı .Ay ben konuyu,
Negüzel sanki yaz dizisi gibi hayat diye okuyordum. Keyifli atışmalar gibi geldi.
Sondaki "abinizi dinlemiyorsunuz" lafı da bana şaka gibi geldi ya. Çoğul söylemiş zaten
Gulerek okudum benzer durumu esimle yasamistim bizimki 9 ay falan surdu, O en baslarda hep benden kacti cunku sevgilisi varmisCanım çok sıkıldı günüm mahvoldu .neden söyler kı dıye düşünmekten . Beni umursamasa irite olsa odama gelıp üzgün olmamı neden sorsun dıye düşünüyorum.umrunda olmazdı sankı.acaba duygumdan irite olduda tamamen onu Sileyım diye mı düşündü dıye abi kelımesını kullandı kafayı yicem
Ben umursamıyorum güya ama semınerde üstü kapalı ilanı aşk etmiş oldum .onu görünce kalbım küt küt atıyorGulerek okudum benzer durumu esimle yasamistim bizimki 9 ay falan surdu, O en baslarda hep benden kacti cunku sevgilisi varmisbence anlamamis olmasi imkansiz 35 yasinda bir adam kesinlikle anlar. Adim atmiyorsa geri cekilin ama tavirsiz, surat yapmadan. Duygular varken zor ama kafanizda bitirin derim 2 sene cok uzun bir sure, hayatindaki bir sebepten oturu size gelemiyor ama kafasi da karisiyor gibi geldi.
Yılan hıkayesıne döndüBence abi çekmemiş ya o an ağzından kaçmış. Ama 2 yıl nedir allaşkına? 30 yaşından sonra 2 yıl flört mü olur? Lisede olsanız okey de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?