Can yakan cümle

daha çok çalışma ortamı değil de lise ortamı gibi konuşmalar..
yalnız "abiniz"i gerçekten abi olarak söylememiş olabilir, mecaz anlam olabilir haklı çıktığı için.
Evet ya şakayla karısık ablanızı dinleseydiniz böyle olmazdı denebilir yani.ben mi yanlış anladım diyorum ben de.

:) Aynen öyle oynaşırsın tatlı tatlı. Öpeyim milere falan gelir iş. :KK8:
Ayy aklıma şey geldi, 19 yaşındaydık, ben hatta ay olarak doldurmamıştım bile 😅. Şu anki erkek arkadaşımla 2 haftadır falan flörtleşiyoruz. Bütün yıl sarhoşken onu öpmek istemiştim, biliyordu bunu. Şey demiştim “bana bir şeyi açıklasana, neden artık ayıkken de seni öpmek istiyorum?” :D Yeşil ışığı bu şekilde yakmıştım kendisine 😂.

Yani önce elden başlar artık nerelere giderse 🤣 iki yıl ne ya insan kurur valla . Millet hamile eşini dokuz ay beklemiyor konu sahibi de maşallah
2 yıl çok uzun cidden hayatta beklemem o kadar. Valla ben tanıştıktan bir hafta sonra seni seviyorum demiştim sonra ilerledi evlendik ben o kadar bekleyemem 😂

2 yıl çok uzun cidden hayatta beklemem o kadar. Valla ben tanıştıktan bir hafta sonra seni seviyorum demiştim sonra ilerledi evlendik ben o kadar bekleyemem 😂
Ya zaten bı şey olacaksa oluyor bu kadar ittirmeli dürtmeli şeylerin sonu da olmuyor. Belirli bir yaş üstü insan zaten sevdigini sevildiğini bilir uzatmaz

Dolmus geliyor dolmus,
Dolmusun rengi solmus,
Ben ona abi derken,
O bana asik olmus😐😂

Gerci tersi olmus
Dimi😐😂😂😂

Ohff aranizdaki konusmalar ergen gibi yas kac? Birde 2 senedir cidden hep boyle mi😐 cok yorucu bence

Merhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım

fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .

ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde :KK43:
Bizler robot degiliz. Kurulan her cumlenin, atilan her bakişin istersen elli farkli yorumunu yapa bilirsin. O yuzden bunlara kafa yormak yerine somut şeylere takilmaniz gerekirdi. Somut da hicbir şey yok. Sadece aklinizda kurmuşsunuz. Oylesine sohbetler olmuş ve atilan her gulucuge bile anlam yuklemişsiniz. Eskidendi utanma. Gidip açilamama. Şimdikiler cok rahat olarak hoşlandiği insana belli edip teklif ede biliyor. Boyle durum yoksa hem de 2 senedir o zaman birakin bu işin peşini. Birinden hoşlanmaniz tabi ki normal bir durum sadece kendinizi yipratmayin

Merhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım

fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .

ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde :KK43:
Bence senin vereceğin tepkiye göre net olarak anlayacak tuzak kurmuş sana 😂 o cümleden sonra yıkılırsan zaten bunu anlar ve diyecek ki bu kadın bana aşık 😂

Back
X