Merhaba arkadaşlar .2 yıldır hoşlandığım bir adam var aynı yerde çalışıyoruz.
Arada bakışmamız oluyor bana ilgili davranıyordu.ama bir dengesızlık var adamda bir çok ilgili bir görmezden gelıyor .
Bazen iltifat eder bazen benı ortamda yok sayan biri …son haftayı özetlersek …iş icabı fotoğraf cektrmıstık senden kaçmışım fotoğrafta dedım
fazla kaçamamışsın yazıp gülücük attı …sonra boyun bayaga uzunmus yazdım .cevap vermedi biraz sonra karşılaştık mesajın üstüne nıye öyle yazdın ben zaten uzunum boyum 185 dedı .bende şaka yaptım dedım .gömüp duruyorsun beni dedı.
sonraki gün seminer vardı yan yana yazmışlar isimleri yan yana oturmak durumunda kaldık.kaç saat sürer dedım .2 saat kadar sürer dedı orda bende hamle yapıp ıkı saat Yanyana oturacağz dedım gülümseyerek . O da ıstersen gıdım başka yerde oturayım dedı olumsuz anlayıp hafif gulerek .
bende herseye olumsuz bakıyorsun dedıgım seylerı birde olumlu taraflarından düşün dedım.o da biliyorum şaka yapıyrsun takılıyorsun dedı .
Sonra ki 5 gün ben bunu ıstemsız görmezden geldım odamdan çıkmadım selam vermedim çünkü o cümlenin üstüne çok utandım hoşlandığımı anlamıştır dıye .
4 5 günün sonunda odama geldı nıye suratın asık dedı . Bende sana öyle gelmıs dedım.
Derdın mı var dertleşeblrz dedı hayır yok dedım gülerek .ben senı görmüyorum bıle kaç gündür sen benı nasıl görüyorsun da derdım olduğunu çıkarıyorsun dedım.
O da odanın önünden geçerken görüyorum hep düşünüyorsun üzgün görünüyorsun dedı . Bende derdım olursa soylıcem ama suan yok dedım ve gttı odadan.
sonra 2 gün o benı görmezden geldı . Bugünde bir konuda haklı çıktı benım işimli ilgili bir konuydu .ben dedım biliyorsun sen bu işi dedım . O da abınızı dınlemıyorsunuz dedı .
ve yıkıldım arkadaşlar .sanırım ben 2 yıldr hep yanlış anlamışım bana olan davranıslarını .ilk defa böyle bır cümle kurdu .canım çok sıkkın .sizin yorumunuz ne olur .iki yılı özetlesem çok uzun surerdı son bır hafta bu sekılde