- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Erkeklerin çoğunda bu baskı kurma iç gudusu var bende anlayamadimMerhaba kizlar sadece kendimi.anlatmak istedim ne soylebilir ki buna
Ahe benim cabuk aldanislarim, herkesi kendim gibi sanislarimm..
Degmeyecegini ve değişmeyeceğini bile bile neden uzulur insan ?
Tek tek gun saydim..
Isleri var dedim avuttum ...
Nefesim kesildi ozlemekten, geceleri sessiz sessiz agladm..
"Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadi bozulmasin" repliginin birebir canlı örneğiydi m ben ....
Ben eksikleriylede sevdim..
Hani insan kabullenemez hayir oda beni ozledi oda seviyor yaa su an tamda o çıkmaz sokaktayim ben ! Acana kadar arayip bulusmaya ikna edip gidince yuzune bile tukurmek geciyor icimden . Ben bu hirsla nasil yasarim, icimdeki yikilmislik duygusu nefes aldirmiyor. Ben yuzune bakilmiycak ne yaptim, bu gun icin ne kadar bekledgimi biliyordu ne kadar ozledigimi heveslendigimi yanindayken gozlerimin ici guluyordu benim.. sabretmeklemi hata yaptim ??
Agzina s.. yariyor bu devirde, ay kiyamamla olmuyor bazi seyler sabrettigim icin mi.boyle oldu kucuk cocuk gibi simarsaydim hayir ozledim gel deseydim tartssaydim kavga etseydim dahami degerli olurdum.
Suna hic şüphem yok ki bir baskasiyla birlikte olsa benim sabrimin meyvesini afiyetle yerler !!
Hic hirsey yapmadgim.halde beni bulusmamakla cezalandirdigini nasil unuturum. 24 saat ne yazip ne mesgule atti sozlesmistik dun bulusacaktik saat 6da yaziyor tabi gun bitti ya oysa yanimda mutsuz olcagi hic birsey yok surekli sarilip opuyor agzimdan.ne cikarsa yapiyordu ..
Ustumde baski kurmak icin yapti biliyorum hir daha yapmayim diye
O bensiz mutlu..
Ben. O'nu ozlemek istemiyorum
O'da ozleseydi ne olursa olsun gelirdi
Gelmedi ..
Istemedi..
Bile bile yakti canimi..
Ne kadar agliycagimi biliyordu ..
Ozlemek sevmenin bir parcasi degilmiydi, niye guclu duramiyorum ben niye sadece ben ozluyorum adalet bunun neresin de ?
Sonra bazı şeyler hiç yaşanmamış, bazı hayaller hiç kurulmamış gibi o adam arkasına bakmadan gidiyor. Ağzını açıp tek kelime edemiyorsun.
Sensiz daha mutlu olduğunu görüyorsun. Ağzını açıp tek kelime edemiyorsun. O güne kadar ne kadar söylemen gereken kelime varsa hepsini yutuyorsun.
Çok özlüyorsun, onun seni özlemediğini görüyorsun. Özlemek diyorum, acıtıyor. Oysa o senin hiç canının yanmasını istemezdi. Ama şimdi o canını acıtıyor.
Ozet:
Ozlemek istemiyorum.
Gecede olsun istemiyorum..zaman hizla akip gitsin
Istemiyorum ozlemek..
Bogazimda onca cumle varki hirsimi hic biseyden alamiyorum ben ona yalvarmadim isterse gidebilirdi Adam gibi ..
6 yilama hic yakismadin omrume yakistirnistim.oysa
ozlemek ne uzun bi mesafe..
Onu bir baskasi yakmis kulleri bana bulasti
KatiliyorumSen sevmissin o oyalanmış. Sonuç bu kadar kısa ve net..
Sizin konularınızı okumak çok zor oluyor ya. Gözü çok yoran bir yazım tarzınız var. Sık konu açtığınızdan haliyle sık sık rastlıyorum, yardımcı olmak fikir de vermek istiyorum ama biraz deneyip ardından vazgeçiyorum. Göndermeden evvel bir kez gözden geçirseniz?
Uffff takıntı haline getirdin adamı paranoyak oldun artık psikolog şart artık...
Sen sevmissin o oyalanmış. Sonuç bu kadar kısa ve net..
Çok üzüldüm, etkilendim
Net bi şekilde ayrılmamışsınız sanırım ama görüşme de yok anladığım kadarıyla
Evet sevmek de özlemek de baş edilmesi zor duygular
Ama seni hiç düşünmeyen birini özlememelisin
Ağlayacağını bile bile gelmemiş
Özlemini hak etmediği apaçık belli
Canın çok acısa da def et gitsin
Zaman geçince kendinle gurur duyarsın
Kaba mi öbür konunuda yorum yapmıştım senin için üzüldüğümü bile dile getirmiştim sana dedim arama artık ya bırak kadinlar niye kendini bu kadar yıpratır anlamıyorum kiNe kadar kaba bi uslub bu bazi seylerin cevabını bulamadığım için zorlanıyorum
Nolur gelsin yada ayrilamam demiyorum.
Kendime yakıştıramadım ve yıprandım icin zorlaniyorum cirpiniyorum..
6 yılım diye diye ayrılmazsan,daha çok ağlarsın.
Sen seviyorsun işte,seven erkekte böyle olmaz.
Bu arada evlensen bile mutsuz olacaksın bu adamla.
Herkes aşk acısı yaşıyor Bende yaşadım ama ölmedim boşanıyorum ama ölmüyorum.
Şu sizi üzen adamların hatalarını seviyorum diye silmeyin.
6 yıl ne ki ya? 6 yıl evli kalan çocuğu olan kadınla bir mi sizin paylaşımlarınız.
Adamı görmüyorsun bile,zaman geçiriyor işte nasılsa sen hep elinin altındasın gitmiyorsun.
Bir an önce şu adama seni istemiyorum deyip adım atamazsan çok ağlarsın.
Kaba mi öbür konunuda yorum yapmıştım senin için üzüldüğümü bile dile getirmiştim sana dedim arama artık ya bırak kadinlar niye kendini bu kadar yıpratır anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?