- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Sevgisi bitmiştir. Soruya gerek yok, demek soğumuş boşa uzatiyorsun.
Yani işin aslı seni bu kadar mutsuz etmemesi gerekirdi ilişkinin değil mi? Demek ki ortada cidden oldukça ters giden bir şeyler var. Konuşsan belki, şuan ayrılığa hazır olmadığı için seviyorum, sen abartiyorsun diyecek ve oyalayacak. Uzun süreli diye kestirip atamiyorsan kendine son bir şans ver, ona degil bak kendine. Mutsuz oldugunu, isteklerin i vs soyle ve kendine bir sure ver. Bu sure benim icin 1 hafta olurdu en fazla cunku zaten cekmissin cekecegin kadar baksana su haline. Degisme olmazsa ayril hic bekleme, degisim olursa beklemeye alirsin yine.Sizce bunu.karsilikli konusmalimiyim
Asıl sen kbakma cnm hakkında hayırlısı olsunCanim inan hatrlamiyorum oyle uzgunum kafam okdar karisik oyle yorgunum ki ..
Hic hir yere sigamiyorum k bkma
Yani işin aslı seni bu kadar mutsuz etmemesi gerekirdi ilişkinin değil mi? Demek ki ortada cidden oldukça ters giden bir şeyler var. Konuşsan belki, şuan ayrılığa hazır olmadığı için seviyorum, sen abartiyorsun diyecek ve oyalayacak. Uzun süreli diye kestirip atamiyorsan kendine son bir şans ver, ona degil bak kendine. Mutsuz oldugunu, isteklerin i vs soyle ve kendine bir sure ver. Bu sure benim icin 1 hafta olurdu en fazla cunku zaten cekmissin cekecegin kadar baksana su haline. Degisme olmazsa ayril hic bekleme, degisim olursa beklemeye alirsin yine.
Bana sorsan ben konusmazdim bile bu hale geldikten sonra bu iliskiden hayir gelmez diye dusunurdum. Aklin bitmesi gerek diyorsa onu dinle. Kalbin seni uzer sadece.
Amin.insallahAsıl sen kbakma cnm hakkında hayırlısı olsun
Hala beraber misin ayrıldınız mı anlayamadım?
Ayrılmadıysanız yap bunu, seni özlemeyen önemsemeyen biri için 6 yılını feda ettin diye zorlama, bir ömrü harcamak söz konusu.
Sen sevsen de sen özlesen de karşındaki çabalamıyorsa kendi yoluna bakmalısın.
Şu an neden olmuyor diye isyan ettiğine gün gelir iyi ki olmamış diye şükredersin.
ne çok drama baglamissin
aynende oyle yapmalisin. hayatina devam etmelisin. hauatta o kadar çok sey yasadimki böyle dertler ve hayatlar boş geliyor kusura bakmayın. hele seni istemeyen biri icin ne garak var? 6 yil diyorsun onun icin uzuldugun her dakka bu 6 yila ekleniyor haberin olsun.Napmaliydim 6 yilim emeklerik ve hu uzulmem icin gobekmi atmaliydim ?
Adamın kaybetme korkusu yok sizi üzgünüm, bu sizi sevmediğinden de olabilir yada sevginizi ona çok fazla gösterdiğinizden de olabilir yada her ikisi.. Dünkü olayda büyütecek hiçbirşey yoktu. 6 senenizi vermişsiniz az değil ben kocamla 3 senelik evliyim 3.5 senedir ilişkimiz toplamda. Yani bir çırpıda silmeniz özlememeniz zor tabi ama imkansız değil.
Benim de lisede görüştüğüm böyle bir öküz tipti. Her B.kuma karışırdı, ben de gerizekalının önde gideni idim 3 sene çektim onu, ayrıldığımda depresyona girdim 6 ay! Ünide sınıfta kalmak üzere idim, arkadaşlarım zamanla pes etti benim depresif halim geçmeyince uzaklaştılar haklı olarak benden, bildiğin dibe çöktüm.. Sonra sonra atlattım gibi ama aslında şimdi baktığımda onun etkisini 6 sene üstümden atamamışım ona inat yaşamışım o yılları hep.. 6 sene sonra aklımda hala o vardı , grurumu falan yok sayıp gittim yanına aldım boyumun ölçüsünü geçen yıllarda aptal gibi onu düşünüp üzüldüğüm için kızdım kendime.
Siz de aslında onun size sevgili değil sırtınızda bir yük olduğunu bir süre sonra anlarsınız. Kendiniz için yapacağınız en güzel şey bu bencil adamdan derhal kurtulmanız olacak..
Napmaliydim 6 yilim emeklerik ve hu uzulmem icin gobekmi atmaliydim ?
Aslında yapılması gereken belli, kangren olan kolu kesip atman lazım
Biliyorum bunu söylemesi her ne kadar kolay olursa olsun, icraate dökmesi senin için çok zor ve dayanılması güç
Ama böyle devam ederek sadece sen üzülüyor ve yıpranıyorsun
Biraz kendine zaman tanı, hislerini bir kenara koy ve onun sana yaptıklarının hesabını yap yani sen 6 sene emek verdin ama o sana ne verdi?
Bunları ölç, tart ve ona vereceğin mühleti belirle, baktın hala acı çekiyorsun, kestirip at
Emin ol yaşayacağın ayrılık acısı, şu an yaşadığın belirsiz durumun sana yaşattığı üzüntüden daha az canını acıtır.
Sizin gibi buyuk bi depresyona girecegimden hic suphem yok beni kendine cok guvendirdi. Cok guvendim oyle buyuk hayal kirikliklarim kafa karısıkliklarim sorularim var .. hic cevabini alamayacagım
Dunku olay findik kabugunu doldurmayacak kadar azdi ama beni gunlerce bekledgim.biseyle cezalandirdi cocuk gibi oyuncagi elinden alinmis gibi aksama kadar bagira bagira agladim ..
Neden.bu kadar bencil ben bu ayriliga dayancak kadar guclu degilim ama bu yaptiklarinida kaldramiyorum
Bu kadar gaddar umursamaz ce bencil hi adam sevmese birakmazmiydi neden hala evlenmeyi dusunuyor ne cikari olabilirki ??
ne öldürüyor, ne güldürüyor.
Bu kadar gaddar umursamaz ce bencil hi adam sevmese birakmazmiydi neden hala evlenmeyi dusunuyor ne cikari olabilirki ??Jessey
Sana sevgisini sadece senden ayrılmayarak gösteren(!) bir adam için fazla üzülüyorsun, bu kadar uzun bir ilişki yaşının de küçük olması ilk ciddi ilişkin olduğunu düşündürtüyor bana. Ve öyle ise hislerin o adama değil kafanda ona yüklediğin anlamlaradır emin ol, bak seni sevdiğini düşünüyorsun ve bunu da senden ayrılmayışına bağlıyorsun, şu an ona kötü şeyleri yakıştıramıyorsun ama seni aldatmış aldatıyor dahi olabilir. Bu kadar ilgisizlik nasıl olur sevgi varsa? Aynı şehirde miydiniz siz?Bu kadar gaddar umursamaz ce bencil hi adam sevmese birakmazmiydi neden hala evlenmeyi dusunuyor ne cikari olabilirki ??Jessey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?