Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar çanakkalede tavsiye edebileceğiniz bir diyetisyen var mıdır?
teşekkür ederim tatlım özelden yazamıyorumbenimde cok vaktim olmuyor haftaiçi haftasonu özele gitmek daha ii olacak gibi iyi bir yer bulursam inş. Merkezde misin sen?
evet merkezdeyim bende bugun devlet hastanesine gittim dahiliyeye devlet hastanesinin diyetisyenini bir göreyim ilgisi nasıl fln diye testlerımı yaptılar diyetisyen izindeymiş 16sında başlayacak dediler kararsızım bende özelde bildiğim hiç bir yer yok senin dediğinide araştırmak lazım bir yere başlarsan banada haber edersen sevinirim
ıns gıder bende öle cok basladımda bırakmamda tez oldu sabah arabayı ewde bırakıp ıse yuruyerek geldım bende bi yerlerden baslayayım dıorum ıns olur ewet 30 kılo wercek olma fıkrı ınsanı bastan yıldırıo veremem dıe dusunuorum motıveye ıhtıyacım war benımde :S
bende dıkkate etmeye calısıomda aksam ewe gıt yemek hazırla ye en erken 7 bucuk oluo e halıyle gec oluo halden anlayan bırılerı olunca ıı oluo ya tşk ederim cevapladığın için konuyu konuşmak iyi geldi :116:
benım söle bı sıkıntım war uykuya cok duskunum sabahları cok zor kalkıorum dogal olarak kahvaltıya wakıt kalmıo ama dıkkat etmek lazım ıste haftasonu sağlıklı bi alışveriş yapiim kahvaltı için en iisi
:) dun aksam bende hep aksamları meyve yerım kendımde eksıklık hıssettım sudan baska bısı yıyıp içmedim ne garıp oluo ınsan alışkanlık olunca kepeklı cavdar fln ııde eşim saolsun bembeyaz ekmek sewıo alıştıramadım bı turlu kendıme alıncada kac gun bitmio kasımda askere gıdecek hasret cekerken daha ıı zayıflarım belkiıı taraflarını görmeye calışıyorum işte o gelene kdr zayıflarsam guzel bı supriz olur
zor olacak ama yapacak birşey yok bıde çanakkalede kımsem yok hep esımın akrabaları war o buralı cunku neysekı kışın gidecek günler kısa![]()
evet çalışınca zaman gecıo bı sekılde canakkalelısın ama yanlıs anlama canakkalenın ınsanı bıraz soguk bır seneyi geçti daha bı komsum kapımı calmadı kım kıme dum duma ben karadenızlıyım sıcak kanlılıga alışkınım cok tuhaf geliyo burası bana kımse kımsenın umrunda deıl ılgınc bı memleket kaç yasındasın ne kursuna gıdiyorsun