çanakkalede diyetisyen

slm kızlarrrr.....bende çanakkaledenim sizin gibi bende sıkılanlardanım asıl ben bigalıyım 7 yıllık evliyim çanakkalede sıkıntıdan patlıyorum hiç sevmiyorum burayı...herkes kendini beğenmiş ve bencil...arkadaşlık komsuluk dostluk hiç bişey yok burada...nasıl bir yer anlam veremiyorum ...
ammmaaaaa en azından burada konusup dertlesebilecegimiz arkadaşlarımız var oleyyyyyy ):):))))))))):):):):):):):):):
:36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36:
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

merhaba arkadaşım. bende hem tombik ve sıkılanlardanım canım . Senin de kilolarla başın derttemi yoksa tek derdin yalnızlık mı ?

merhaba arkadaşım. bende hem tombik ve sıkılanlardanım canım . Senin de kilolarla başın derttemi yoksa tek derdin yalnızlık mı ?

canım bende hayatımda ılk defa 63 kiloyu bulmustum simdi dikkat ediyorum ekmek hiç yemiyorum...58 e düştüm su a ki hedefim 55 azıcık daha direnmem lazım

slm kızlar uzun zaman oldu giremedim öncelikle iyi bayramlar.. an itibariyle 6 kg vermiş bulunuyorum. 2'si kendi çabamla, 4'ü diyetisyenden sonra.. bu ctesi diyetisyenin listesine başlamamın 4. haftası olacak ve sanırım 1 ayda 5 kg vermiş olacağım :) yani tavsiye ediyorum, veremeyenler gitsin, işe yarıyor :)

:3:merhaba .. Çanakkale merkeze mi gelin geldin ? bende :):34: bahsedilen diyetisyen çarşıda Demircioğlu caddesinde sanırım . ben gitmedim ama ..

Kusura bakma canim uzun suredir nete giremedim o yuzden cvp yazamadim oncelikle cevabin icin cok saol:))canakkale merkeze diil çan ilcesine gelin geldim

Back
X