Saç Rengi ve Saç Boyama Çanakkale'de iyi bi kuaför bilen var mı?

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
çanakkaledesaç kestirmek için yada boya falan için iyi bi kuaför bilen var mı yani çanakkaleli yada çanakkaledeÇok üzgünüm çoook olanlar yardımınıza ihtiyacım var

ben de durmadan kuaför değiştiriyorum.deneme yanılmayla bulucam en sonunda azimliyim:)

valla metin kuaför varya merkezde onu beğenmedim ben

metine ben de gittim beğenmedim..biraz tutulunca müşteri memnuniyetinin pek önemi kalmamış gibi geldi bana..aysuyu bilmiyorum..ezineli diye bi kuaför var demircioğlu caddesi ne çok yakın bi ara sokakta oranın da saç yapımı yani daha çok topuzları,makyajı filan iyi..gelin makyajımı yapmıştı.kaş ve kesim konusunda iyi diyebileceğim bi yer bulamadım..ucuzluk dersen gül diye bi kuaför var garajın orda kargocuların karşısında.röfle dersen dilay diye bi kuaför buldum 2. kordona yakın..memnun kaldım..bi daha boyaya gideyim diyorum oraya yine..memnun kalırsam yazarım istersen..sen de bana yazarsın..

çanakkalede gerçekten çok kuaför var.geçen eylüle gitttim kaşlarım için hava çok soğuktu ya bi ra o zaman.hiç güzzel almadı kaşlarımı

metine herkes 1 kerede olsa gidiyor sanırım:) çanakkale geleneği.saç boyası riskli.ben bi de ilk boyatcam

ben kısmetse bu hafta filan gidicem bu dilay dediğim kuaföre acil saç boyatmam lazım ancak daha renge bile karar vermedim..nolucak bakalım..

ben çanakkaledeyim merkezde.eczacıyım eczanem vardı esk.de. ama kapattım bebek olunca.şimdilik saç boyatmıyorum ben ama beyazlar var 3-5 tane

ilerde boyatcam mecbur ama sürekli saç boyatmak da bana zor geliyor.yani dip boyası falan filan.bi de saçlarım ince telli kesin yıpranır.aslında ben daha çok şaçıma dalga yaptırmak istiyorum.ama o da yıpraatr.bilmiyorum ya düz saçtan sıkıldım sanırım

ben çanakkaledeyim merkezde.eczacıyım eczanem vardı esk.de. ama kapattım bebek olunca.şimdilik saç boyatmıyorum ben ama beyazlar var 3-5 tane

hıım memnun oldum tanıştığıma..çanakkale topiğine de gel buyur..

slm ben hep mosi ye gidiyorum yıllardır çok memnunum tavsiye ederim kaşlarını aldırmak istersende moside hülyayı tavsiye ederim ama diğerleride iyi herşeyiyle çok güzel bi kuaför saç makyaj boya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…