Saç Rengi ve Saç Boyama Çanakkale'de iyi bi kuaför bilen var mı?

şimdi siz böle bahsedince üni yıllarım geldii aklıma çanakkalede okumustum:))
şahsen çkalede ne saçımı kestırdım ne de boyattım,sdc fön falan.birde mezuniyetımde makyaj falan yaptırmıstım irenç oldu ya.hani cumhuriyet meydanının tam karşı sokagı warya ordan girin finansbankın sokaından dümdüz ilerleyin baya bi ilerde sağda ufak bi kuaför war ismini unuttum şimdi.hiç beenmedim keşke gitmeseydım :umursamaz:

arkadaşlar ben metinde saçımı yaptırdım su dalgası ile perma arası bişey çok güzel oldu çok beğendim.saçlarımı yakmadı yıpratmadı.söyliyim dedim

konuyu canlandırmak istedim çünkü Temmuz 8 itibariyle oraya Çanakkaleye yerleşiyorum Allahın izniyle kaş,saç kesimi,boya da güzel işinin ehli bi kuaföre ihtiyaç duyacağım çünkü kaşı inceltemden şeklini bozmadan alabilen bi kuaför ve çalışanın ismini verirseniz çok iyi olur kızlar kesimde çok önemli hadi boyayı öyle böyle evde hallederim diye düşünüyorum ama açtırma işlemi için kuaför şart başkasına yapıyorum kendime yapamıyorum o işlemi bilgileriniz için teşekkür ettim şimdiden :)

Çanakkalenin bakımlı ve güzel hatunları nerelere gittiniz cvp verin lütfen kızlar 20 gün sonra Oradayım inş. :)

yazılan cevaplar eskiden yazıldıgından bana güncel bilgi lazım oldugundan yazıyorum orda kimsem de olmıcak kuaför kuaför gezmekte sorun değil de saç ve kaşlarımı riske atama özellikle kaşlarmı deneme tahtası yapmak istemiyorum çabuk küsüyolar inceltmeden güzel şekil verebilen biri lazım bana yardımcı olabilrseniz çok sevinirim...

Saça kuaför bence suana kadar gittiklerim içinde en iyisi saç kesimini çok begendim.Kaş için gülüm kuaför var eski garajın orda onda ıyı alıyor.

Saça kuaför bence suana kadar gittiklerim içinde en iyisi saç kesimini çok begendim.Kaş için gülüm kuaför var eski garajın orda onda ıyı alıyor.

kaşlarımı orda aldırıyorum ben saliha diye bi kız var gayet iyi alıyo biraz inceldiler gibi oldu ama söyleyince kalınlaştırıyo saç kesimi için bişey diyemicem ama bu ara güzel kesim yapan pişman etmicek bi kuaföre ihtiyacım var Saça'da kime kestiriyim isim olarak verebilirmisin

Son düzenleme:
Sitede güzel şeyler yazılmıştı fakat benim beklentilerimin çok altında kaldı bilginiz olsun...Burada amacım bir yeri ve ya birilerini kötülemek değil sakın yanlış anlaşılmasın...
Ancak gidecek olanlar için belli bir profil aktarmak isterim...Sonuç olarak bizler burada deneyimlerimizi paylaşarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Ortam da sıcaklık aramayın bişeyi 2.kez soramıyosunuz, Sebebi ise müşteriye doymuş bir yer...Bilgilendirme yok, Sadece söylenen şey 1992 den beri bu işi yapıyoruz ve Herkes buradan memnun ayrıldı ...
Kendisine çok güveniyo olabilir fakat her insanın beklentisi farklıdır...
Yardımcıları ile arasında bir asabiyet var ve o gerginlik ister istemez sizede geçiyor...
Kısacası birazda adamına göre muamele yapıyo sanki (b.hşiş )
Devamlı gidecek olursanız belki tutumu farklı olabilir bilemiyorum...
Ama ben ve yanımda götürdüğüm misafirlerim memnun kalmadı, Gitmek isterseniz 2.kez düşünün derim...Sonuç olarak çok profesyonel değil bana göre, çıkardığı son görüntü orta derece

Mosi kuafore sac kesimi ve kas aldirmaya gttim ilk kez giutim.hamilelegimnedeniyle sac kesme boyama yapmamistim.canakkaleye yerleseli 1 yil olmadi.cok amatorler. Kesimden anlamiyor.percem kesmeyibeceremedi. Evde makasi alsam ben dekeserdimokadarini. Kas alma desen kasin hepsini ayni kalinlikta aldi sakagibiydi.

Ayrica gitmeden once randevu aldim.ilk kez tavsite uzerine gelecegimi anlattim bebegim var saat benim ici onemli uygunsaniz saat verip geliyorum diye telefonla tanistim.gittim ooohoo 2 personel sacboyuyo digerleri yemekte diye durumu anlatirken biri geldi genc o ilgilendi o nun kesimi kotuydu.randevusuz calisma sistemleri var biraz musterinin yapisiyla ilgili aslinda hoslanmadim.bursa dan sonra canakkale bu konuda vasat...

benimde bebegim var zor zar evde birakip ise baslamadan kuafor isimi halledeyim dedim.randevu alirken ozellikle belirttim fakat dukkan cok dolu olmamasina ragmen baya bi koltukta bekledim.ayrica sacimin boyasi icin dukkan sahibi fikir beyan edemeyip baya bi sure calisani ile konustu.sonuc berbat otesi tabiki 3 renk var.kesim icin evet fakat boya icin kesiblikle gitmeyecegim bi yer.

ÇOKKKKK ACİLLLL YARDIMMMM :)
merhaba arkadaşlar, konuyla ilgili uzun zamandır birşey yazılmamış ama benim yeniden ve acil olarak fikirlerinize ihtiyacım var.yakında düğünüm olucak ve istanbulda yaşadığım için burda iyi bi kuaför bilmiyorum o yüzden gelin saçı için önerebileceğiniz kuaför hangisi acaba?

Çanakkalede isteyene evde kaynak takarım isteyenler buradan ulaşabilir. Ayrıntıları konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…