Canan Fox Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
izlemedim tecavüz konulu filmlerden bıktım. bu saç rengi gamzeye hiç yakışmamış sarı daha iyiydi.sert ve kart bir görünüm yapmış.

Bence cananın kızı üvey babasından yaaaa berbat...:84:

cananın kızı o aşık olduğu adamın kızıymış :53: yanlış anlamadıysam fragmanda öyle gördüm:6:

Ya inanması biraz güç değil mi kadere bak cananın kızı sevgilisinin kızı oluo eee sevgilisinin eskiden bi karısı varmış o iyice meçhul zaten ... ne bilem çok karışık yaaa
diziyi izlememdeki en büyük sebep cananın rolü.. kız dimdik ayakta baksanıza ne kadar güçlü ..severim böyle insanları

Ya inanması biraz güç değil mi kadere bak cananın kızı sevgilisinin kızı oluo eee sevgilisinin eskiden bi karısı varmış o iyice meçhul zaten ... ne bilem çok karışık yaaa
diziyi izlememdeki en büyük sebep cananın rolü.. kız dimdik ayakta baksanıza ne kadar güçlü ..severim böyle insanları
yok kız karışık değil aslında

canan doğuruyo, canan öldü diyorlar çocuğu için,reknaz çocuğu alıyo yanındaki yardımcısı aliye veriyo alide köyünden bi tanıdığa veriyo 3 yaşına kadar köydeki kadın bakıyo sonra cananın eski sevgilisine veriyo reknaz onların çocuğu olmadığı için

cananın sevgiliside evlatlık olarak alıyo cananın çocuğu olduğuınu bilmiyor

reknazda çocuk gözünün önünde olsun diye yapmış öyle bişeyi

tecavüzcü reknazın damadı çıkçak sanki
kızıda aldatıyo zaten pis herif:63::63:

Son düzenleme:
yok kız karışık değil aslında

canan doğuruyo, canan öldü diyorlar çocuğu için,reknaz çocuğu alıyo yanındaki yardımcısı aliye veriyo alide köyünden bi tanıdığa veriyo 3 yaşına kadar köydeki kadın bakıyo sonra cananın eski sevgilisine veriyo reknaz onların çocuğu olmadığı için

cananın sevgiliside evlatlık olarak alıyo cananın çocuğu olduğuınu bilmiyor

reknazda çocuk gözünün önünde olsun diye yapmış öyle bişeyi

tecavüzcü reknazın damadı çıkçak sanki
kızıda aldatıyo zaten pis herif:63::63:

niho cananın eski sevgilisi dediğin şu fotoğrafçı adammı adı aklıma gelmedi şimdii

hürremdi,fatmagüldü bi izleyemedim bu hafta
zaten çok uzun sürüyo :37:

yasli bi adama bakmis, yasli adamda bunu kizi gibi sevmis, servet üzerine kalmasi icin
nikahina almis.

ama adamla evlilik yasamamis

hmm demek öyle zengin olmuş çok saçma adam okadar zengin kii o bir sürü bakıcı yardımcı tutarmış bakımını yapmaları için ama belkide biri canandı sonrada iyi ve çok acı çekmiş olduğunu görünce böyle bişey yapmış

Son düzenleme:
tecavüzcü belli oldu en yakın arkadaşının babası çıktı abdullahmıydı neydi adı
hemde arkadşıda görmüş babası olduğunu biliyo:53::53:

Son düzenleme:
Back
X