Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bu canan nasıl zengin olmuş
yok kız karışık değil aslındaYa inanması biraz güç değil mi kadere bak cananın kızı sevgilisinin kızı oluo eee sevgilisinin eskiden bi karısı varmış o iyice meçhul zaten ... ne bilem çok karışık yaaa
diziyi izlememdeki en büyük sebep cananın rolü.. kız dimdik ayakta baksanıza ne kadar güçlü ..severim böyle insanları
yok kız karışık değil aslında
canan doğuruyo, canan öldü diyorlar çocuğu için,reknaz çocuğu alıyo yanındaki yardımcısı aliye veriyo alide köyünden bi tanıdığa veriyo 3 yaşına kadar köydeki kadın bakıyo sonra cananın eski sevgilisine veriyo reknaz onların çocuğu olmadığı için
cananın sevgiliside evlatlık olarak alıyo cananın çocuğu olduğuınu bilmiyor
reknazda çocuk gözünün önünde olsun diye yapmış öyle bişeyi
tecavüzcü reknazın damadı çıkçak sanki
kızıda aldatıyo zaten pis herif![]()
evet şekerim o selimdi galiba adıniho cananın eski sevgilisi dediğin şu fotoğrafçı adammı adı aklıma gelmedi şimdii
evet şekerim o selimdi galiba adı
adınada hiç tikkat etmemişim![]()
evet canım ayne anlattığım gibio selimin kızı o zaman cananın kızı öylemiii![]()
evet canım ayne anlattığım gibi
ama o kızı ben hiç sevmedim şımarık şey![]()
evet çok ukelaa
bende tecavüz eden reknazın damadı diye şüpheleniyorum tabi yanıltmak için dikkatleri ona çekmedilerse
bencede oo cok belli ediyor baba oğul![]()
yasli bi adama bakmis, yasli adamda bunu kizi gibi sevmis, servet üzerine kalmasi icin
nikahina almis.
ama adamla evlilik yasamamis