Canan'nın Çeyizleri :))

kuzummmmm bennnimm yaa yerim seniiii yerrr yerrrr ekmek tahtam var kızımm benim naberr hemdee altında gözü var doğradıklarını biriktiremek içinnn yaaa

evett yaa ona bende bayıldımm bazen kendimiiii evlencek biri gibi hissetmiyorum annemmm sağolsun ne söz ne düğün ne çeyiz lafıgeçiyor evde ben söylenip dursamdaaa annemde tıkk yokk

sen daha küçüksün kuzum ondan konduramıyordur annen sana
ben kazık kadar oldum ya annem de başladı artık tutuşmaya
hergün bişey alıp alıp geliyor

napıyımmm kızımmm bir ekmek kesme tahtam var başka lafıın yapcak bir çeyizim yok sendeeee ezikleee beniii ezikleee
yok kızım ben ağlancak halime gülüyorum neyseki yemek yiycek tabaklarım var ya yeter aç kalmam
ufak tefek ıvırzıvırları koymadık evet sen buişi biliyosun
evett yaa ona bende bayıldımm bazen kendimiiii evlencek biri gibi hissetmiyorum annemmm sağolsun ne söz ne düğün ne çeyiz lafıgeçiyor evde ben söylenip dursamdaaa annemde tıkk yokk

o bizim evdede babamda söylemiyor söyletmiyor

babam diyor 30a kadar yolu var kızım acele etme diyor sonrasındada yavaş yavaş olur diyor bi gün eve TURşu yapla turşuyu koycak kap turşu yapıcak malzemeler almış bu ne böyle dedim adama, espiritüel napıym yani ben benim suçum ne TURŞUNU KURCAM DİYOR

kazıkkkk kadarrr oldummm annem yaaa koca adayıda hazır daha ne bekliyi anlamıyorum ki babanem ne dedi dün akşam bir bilsenn beni gösteriyor bu salak valla salak hiç beklemezidm ama salak diyor niye dedimmm 3 senedir aynı çocukla asker yolu gözlüyorr çocukta parada yok neyini bekliyorsa yok efendimm onu cepte tutupp yeni kısmetler bakmalıymışım daha paralısı çıkıncaaa onu bırakırmışımmm dedimm ne saçmalıyon sennn yaa hahah

kıız merak ettim valla ekmek tahtanı yok mu fotoğrafı
bi görseydim :44:

evinde saklıyor ilk gözdesi ya il çeyizi kıymetli palonlu poşet zarar görmesin diye sışına köpük ve karton kutuda ücraa köşelerde saklıyor

ahhh kuzummmm turşumuzu turucaklar annemmmmm :d: ne meraklı çıktımm bende hee ama napıyım seviyorumm uleynnn

suss kızzzz anneeeme hediye gelmişti annemin elinden aldımm nasıl acındırıyorum barii bunu çeyizimee koyalımmm diye d.d.
evinde saklıyor ilk gözdesi ya il çeyizi kıymetli palonlu poşet zarar görmesin diye sışına köpük ve karton kutuda ücraa köşelerde saklıyor

kızım snin bananne fena heee adı üstünde BÜYÜK BABANNE bi kaç gün takılsam herhalde senin babanneyle bana hayırlı kısmet bilem bulur belki

bende hazırlamaya başladım yavaş yavaş bide arkadaşımınkini hazırladık ordan öğrendim
bizde de babam kıyamet koparıyor bişeyler aldığımızı görünce
anneme geçen gün diyor ne kdar meraklısın benim kızımı evlendirmeye durmadan bişeyler alıyorsun çeyiz diye..hem daha yaşı kaç onun büyümedi o kadar...
annem de diyor ben meraklı değilim ama eninde sonunda evlenecek napıyım zorla eve mi hapsediyim, hem kazık kadar oldu ne küçüğü diyor
babam da bana dedi kaç yaşında oldun sen dedim 25 baba...o kadar oldun mu yaa sen diyor :)))
bi görseniz hallerini gülmekten perişan olmuştum

hahaha evett evettt yaaa sormaa bana görücü gelmiş akrabalardan demişş tren kaçtııı tutabilene aşk olsunnn
kızım snin bananne fena heee adı üstünde BÜYÜK BABANNE bi kaç gün takılsam herhalde senin babanneyle bana hayırlı kısmet bilem bulur belki

merakla bekliyorum

Canan filmin en güzel yerinde reklam veren kanallar gibisin hani resimler

hepsı cok cici çamaşır kutuna bitdimmmmmmmmmm

güle güle kullan hepsini ama çamasır sepetin çok tatlı ya nerden aldın:)bu arada daha çok eksik çıkar hemde ummadığın seyler benim öle olmuştu

hepsi çok güzel, allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)) bu arada çamaşır sepetini nerden aldığını ben de merak ettim ? :)

canan gelince kafamı kırcak

suss kızzzz anneeeme hediye gelmişti annemin elinden aldımm nasıl acındırıyorum barii bunu çeyizimee koyalımmm diye d.d.

kızlarrrrr ziyaretiniz ve beğenileriniz için hepinize teşekkür ederim. baştaa birciğiimm büşrama
yardımlarınızı bekliyorum hadi elbirliğiyle eksiklerimi bulalım
yardımınızaaaa ihtiyacım varrrr:)

kıyamammmm yaa benim babamda diyordu ki ben sizin düğününüze gelmem nasıl bırakıp gelicem orada sizi diyordu :):) birde şey derdi artık beyaz esyamı kaldı siyah esya alcam ben kızlarıma birde :d yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah

hahahah babaların gözünde 30da olsak hep aynıyız emir bebek gibiyiz

annemmm yaa biryerden başlamakkk lazımdı napıyımmm yaa ozaman size anlatıcakkk bir kesme tahtam bile olmuyucaktı hemde gözlü hahha
kızım yüzsüz olduğunu biliyorum da bari burda söyleme deki annem zorla koydu flan de

babaanne süpermiş
benim babaannem de evde kaldın deyip duruyor bana
anneannemde aman kızım acele etme
bende arada kaldım valla

hahaha süpermiş baban
benim babamda içi kadife kaplı çeyiz sandığı alıp beni onun içinde saklycakmış

ayyy ne mesudumm anlatamammm çeyiz topiklerine girmeye yüüzm yoktuu bir topik daha kazandımmm süperrr mutlu oldum şimdi :d:d:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…