hepsi çok güzel tatlım...özelliklere mandallarına bayıldımm :))))
ayrıca size az görünüyor...daha buraya koyamadığınız kısmı da vardır bunların :)
el emeği göz nuru olan kısımlar da bayaa yer işgal ediyor çeyizde sonuçta
ama inan bana herşeyi aldım dediğinde bile bisürü eksik çıkıyor...
bi arkadaşım evlendi çeyiz sermeye gittik, herşeyi fazla fazla aldık diye düşünürken ekmek tahtası ve günlük çay kaşığı olmadığını farkettik mesela...
ümran almış ama ekmek tahtasını bak
evett yaa ona bende bayıldımm bazen kendimiiii evlencek biri gibi hissetmiyorum annemmm sağolsun ne söz ne düğün ne çeyiz lafıgeçiyor evde ben söylenip dursamdaaa annemde tıkk yokk
yok kızım ben ağlancak halime gülüyorum neyseki yemek yiycek tabaklarım var ya yeter aç kalmamnapıyımmm kızımmm bir ekmek kesme tahtam var başka lafıın yapcak bir çeyizim yok sendeeee ezikleee beniii ezikleee
ufak tefek ıvırzıvırları koymadık evethepsi çok güzel tatlım...özellikle mandallarına bayıldımm :))))
ayrıca size az görünüyor...daha buraya koyamadığınız kısmı da vardır bunların :)
bi arkadaşım evlendi çeyiz sermeye gittik, herşeyi fazla fazla aldık diye düşünürken ekmek tahtası ve günlük çay kaşığı olmadığını farkettik mesela...
evett yaa ona bende bayıldımm bazen kendimiiii evlencek biri gibi hissetmiyorum annemmm sağolsun ne söz ne düğün ne çeyiz lafıgeçiyor evde ben söylenip dursamdaaa annemde tıkk yokk
kuzummmmm bennnimm yaa yerim seniiii yerrr yerrrr ekmek tahtam var kızımm benim naberrhemdee altında gözü var doğradıklarını biriktiremek içinnn yaaa
sen daha küçüksün kuzum ondan konduramıyordur annen sana
ben kazık kadar oldum ya annem de başladı artık tutuşmaya
hergün bişey alıp alıp geliyor
sen daha küçüksün kuzum ondan konduramıyordur annen sana
ben kazık kadar oldum ya annem de başladı artık tutuşmaya
hergün bişey alıp alıp geliyor
kıız merak ettim valla ekmek tahtanı yok mu fotoğrafı
bi görseydim :44:
yok kızım ben ağlancak halime gülüyorum neyseki yemek yiycek tabaklarım var ya yeter aç kalmam
ufak tefek ıvırzıvırları koymadık evetsen buişi biliyosun
o bizim evdede babamda söylemiyor söyletmiyor
kıız merak ettim valla ekmek tahtanı yok mu fotoğrafı
bi görseydim :44:
evinde saklıyor ilk gözdesi ya il çeyizi kıymetli palonlu poşet zarar görmesin diye sışına köpük ve karton kutuda ücraa köşelerde saklıyor
kazıkkkk kadarrr oldummm annem yaaa koca adayıda hazır daha ne bekliyi anlamıyorum ki babanem ne dedi dün akşam bir bilsennbeni gösteriyor bu salak valla salak hiç beklemezidm ama salak diyor niye dedimmm 3 senedir aynı çocukla asker yolu gözlüyorr çocukta parada yok neyini bekliyorsa yok efendimm onu cepte tutupp yeni kısmetler bakmalıymışım daha paralısı çıkıncaaa onu bırakırmışımmm dedimm ne saçmalıyon sennn yaa hahah
yok kızım ben ağlancak halime gülüyorum neyseki yemek yiycek tabaklarım var ya yeter aç kalmam
ufak tefek ıvırzıvırları koymadık evetsen buişi biliyosun
o bizim evdede babamda söylemiyor söyletmiyor
suss kızzzz anneeeme hediye gelmişti annemin elinden aldımm nasıl acındırıyorum barii bunu çeyizimee koyalımmm diye d.d.
kızım snin bananne fena heee adı üstünde BÜYÜK BABANNEbi kaç gün takılsam herhalde senin babanneyle bana hayırlı kısmet bilem bulur belki
merakla bekliyorum
Canan filmin en güzel yerinde reklam veren kanallar gibisin hani resimler
hepsı cok cici çamaşır kutuna bitdimmmmmmmmmm
güle güle kullan hepsini ama çamasır sepetin çok tatlı ya nerden aldın:)bu arada daha çok eksik çıkar hemde ummadığın seyler benim öle olmuştu
canımmmm benimmm çok güzellll çeyizinn maşallahh güle güle kullanmak nasip olur gönlünce inşşş.. yalnız evet çok eksiğin var gibii canım benim facede düğün gelin hakkında herşey diye bir sayfa var nasıl çeyiz sermişler fotoları var gör bak anlarsın eksik olduğunu çeyiz listeleride var istersen resim yüklerim ( amaaa üzülmeee benim sadece ekmek kesme tahtamm varr)
hepsi çok güzel, allah huzurla kullanmayı nasip etsin :)) bu arada çamaşır sepetini nerden aldığını ben de merak ettim ? :)
canan gelince kafamı kırcak
hepsi çok güzel tatlım...özellikle mandallarına bayıldımm :))))
suss kızzzz anneeeme hediye gelmişti annemin elinden aldımm nasıl acındırıyorum barii bunu çeyizimee koyalımmm diye d.d.
bende hazırlamaya başladım yavaş yavaş bide arkadaşımınkini hazırladık ordan öğrendim
bizde de babam kıyamet koparıyor bişeyler aldığımızı görünce
anneme geçen gün diyor ne kdar meraklısın benim kızımı evlendirmeye durmadan bişeyler alıyorsun çeyiz diye..hem daha yaşı kaç onun büyümedi o kadar...
annem de diyor ben meraklı değilim ama eninde sonunda evlenecek napıyım zorla eve mi hapsediyim, hem kazık kadar oldu ne küçüğü diyor
babam da bana dedi kaç yaşında oldun sen dedim 25 baba...o kadar oldun mu yaa sen diyor :)))
bi görseniz hallerini gülmekten perişan olmuştum
bende hazırlamaya başladım yavaş yavaş bide arkadaşımınkini hazırladık ordan öğrendim
bizde de babam kıyamet koparıyor bişeyler aldığımızı görünce
anneme geçen gün diyor ne kdar meraklısın benim kızımı evlendirmeye durmadan bişeyler alıyorsun çeyiz diye..hem daha yaşı kaç onun büyümedi o kadar...
annem de diyor ben meraklı değilim ama eninde sonunda evlenecek napıyım zorla eve mi hapsediyim, hem kazık kadar oldu ne küçüğü diyor
babam da bana dedi kaç yaşında oldun sen dedim 25 baba...o kadar oldun mu yaa sen diyor :)))
bi görseniz hallerini gülmekten perişan olmuştum
kızım yüzsüz olduğunu biliyorum da bari burda söyleme deki annem zorla koydu flan de
kazıkkkk kadarrr oldummm annem yaaa koca adayıda hazır daha ne bekliyi anlamıyorum ki babanem ne dedi dün akşam bir bilsennbeni gösteriyor bu salak valla salak hiç beklemezidm ama salak diyor niye dedimmm 3 senedir aynı çocukla asker yolu gözlüyorr çocukta parada yok neyini bekliyorsa yok efendimm onu cepte tutupp yeni kısmetler bakmalıymışım daha paralısı çıkıncaaa onu bırakırmışımmm dedimm ne saçmalıyon sennn yaa hahah
babam diyor 30a kadar yolu var kızım acele etme diyor sonrasındada yavaş yavaş olur diyorbi gün eve TURşu yapla turşuyu koycak kap turşu yapıcak malzemeler almış bu ne böyle dedim adama, espiritüel napıym yani ben benim suçum ne TURŞUNU KURCAM DİYOR
kızlarrrrr ziyaretiniz ve beğenileriniz için hepinize teşekkür ederim. baştaa birciğiimm büşrama
yardımlarınızı bekliyorum hadi elbirliğiyle eksiklerimi bulalım
yardımınızaaaa ihtiyacım varrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?