kıyamammmm yaa benim babamda diyordu ki ben sizin düğününüze gelmem nasıl bırakıp gelicem orada sizi diyordu :):) birde şey derdi artık beyaz esyamı kaldı siyah esya alcam ben kızlarıma birde: d yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah
babaanne süpermiş
benim babaannem de evde kaldın deyip duruyor bana
anneannemde aman kızım acele etme
bende arada kaldım valla
hahaha süpermiş baban
benim babamda içi kadife kaplı çeyiz sandığı alıp beni onun içinde saklycakmış
" yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah"
hahhahha çok güldüm yaaaa:))
kıyamammmm yaa benim babamda diyordu ki ben sizin düğününüze gelmem nasıl bırakıp gelicem orada sizi diyordu :):) birde şey derdi artık beyaz esyamı kaldı siyah esya alcam ben kızlarıma birde: d yatak odası yada beyaz esyaları kız tarafı alıyor ya ben yatak odası almam diyodu ohh ben alıyım yatak odasını elin oğlu benim kızııı .... hahaahah
hahahagül anamm güll vallaa babam çok espriliydi işte öldürüyordu bizi gülmektenn annem şey derdi yaa celil zayıfladım mı babamda benim karı zayıfladım diyor ama çanak anten halayerinde duruyor derdi
hahaha istiridye şeklinde olanlar var şimdi canımm inci niyetine saklar vallaa heee :d:.dhaha
hehehehe kızım kime çektiğini anlamış olduk
puahahhaha:)çanak anten heee:)alemmiş baban yaa ne güzel gerçi benim babamda farksız
benim babamda benzer şeyler söler durur kızımı alcaklar benden birde üstüne yatak odasımı alcam
bide düğünümde sakinleştirici içcekmiş dayanamzmış
hahaha kıyamamm yaa babalar hep öyle galiba :) kıyamıyorlarrr bizeee
biz evden çıkarken nolcaz bilmiyom yaa(
hahaha kıyamamm yaa babalar hep öyle galiba :) kıyamıyorlarrr bizeee
Allahım Çok Güzel Bir ÇEyiz bu
Mandal Torbamız ve Mandallarımız Aynı
güzel günlerde kullanmak NASİP OLSUN İNŞAaLLAH
evi bırak kurmızı kuşak bele bağlanırken napıcak baban bilemiyorm
çokkkk basitt anacımmm salya sümükk ortalığı götürcekk:
offff yawru yaaa o konuda epey sıkıntı yaşıcaz inşallah bişi olmadan atlatırz
babam,ben,annem,abim ağlar dururuz artık erkek tarafıda ohh aldık kızı der gibi bir gülümseyle hadi çıkalım filan der ahh kızlarında kız ailesinde işi zorr(
(büşümm bu arada ne zaman incez)
evi bırak kırmızı kuşak bele bağlanırken napıcak baban bilemiyorm
Canan aşa inek mi kızzzzzzzArtık yeni haberleşme yrimiz
ben bikaçtane eksik söyliyim.Yatak için alez yastıklar için yastık koruyucu göremedim çok lazım oluyor bunlar.saklama kabı al bide artık yemekler için iyi oluyr.çay şeker koymaya büyük kavanoz tarzı kutular,gazoz kapagı açacagı:) , kupa bardak, banyo için tuvalet fırçası ve sabunluk takımı (aldıysan görememiş olabilirim) şimdilik bunlar geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?