Canan'nın Çeyizleri :))

bu topikte benim topiğim sayılır kuzummmm canan benim iş arkadşım biliyon mu sennnnn sadece arkdaşz
Vayyy beee, iş arkadaşın die kızın topiğine de sahip çıktın hee, korkulur kızım senden heryerdesin walla, hooop bi orda hooop bi burda

havannn kimee kızımmm doğum hikayemi anlatcaktım bir türlü fırsat bulamadımm yaaaaa
o zaman şafak güzelleri bekeyin bizi doğum anımzıı anlatmaya geliyoruz
Vayyy beee, iş arkadaşın die kızın topiğine de sahip çıktın hee, korkulur kızım senden heryerdesin walla, hooop bi orda hooop bi burda

ben hzılı gonzalezimmmmmm mahalle muhtarı diye boşuna demiyorlar bana

hahahahahahahaha hay babannen çoooooook yaşasıınnn!! ay çok güldümm hahahahaha kız bana bak dinleme babanneni ay çok yaşayın

Adaşımm güle güle kullan herbişiyiniiii Allah mutlu mesut günlerde aşkla kullanmanızı nasip etsin inş.. ayrıca cetvel doğrudur değil mi gözün aydın asker gelmişş mutluluklarrrr

Adaşımm güle güle kullan herbişiyiniiii Allah mutlu mesut günlerde aşkla kullanmanızı nasip etsin inş.. ayrıca cetvel doğrudur değil mi gözün aydın asker gelmişş mutluluklarrrr

saolasın canım benmm yaa:)
doğru canım benim askerim geleli 1 seneyi geçiyor.
şu an şafağımızz düğün inşallahhh)ama çok var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…