• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Candan bezis , bu kacinci...

Ona kötü davranın sanki dünyanın en pislik insanıymış gibi kötü davranın.içinizde ne varsa dökün ona ama sadece kelimelerle değil. Ararsa oo hayırdır canın mı sıkıldı deyin mesela. Dalga geçin aşağılayın. Karşınızda küçük düşürdükçe kıymetsizleşmeye başlayacak. Bir yandan da kendinize onla yapamayacağınız onsuz güzel olan planlar yapın. Onsuz daha mutlumolacağınızı kendinize ispatlyın.
(Denendi zamanında)

Ona kötü davranın sanki dünyanın en pislik insanıymış gibi kötü davranın.içinizde ne varsa dökün ona ama sadece kelimelerle değil. Ararsa oo hayırdır canın mı sıkıldı deyin mesela. Dalga geçin aşağılayın. Karşınızda küçük düşürdükçe kıymetsizleşmeye başlayacak. Bir yandan da kendinize onla yapamayacağınız onsuz güzel olan planlar yapın. Onsuz daha mutlumolacağınızı kendinize ispatlyın.
(Denendi zamanında)

Davrandim zaten agzima geleni saydim. Uzerine alinmamistir bile ama. Kopek.

Bana ulasamicak hattimi degistiricem su an neyleei degismeliyim onlari planliyorym hatla birlikte. istw sinav yerleri, isyeri, kartlar vs.. Hani oralardan num degismem lazim.

Bugun daha iyiydim ara ara krizim tutacak biliyorum ama iyi olurum insallah Allahin izniyle.

Ben hatamin farkindayim. miral olarak kendimi nasil toparlarim onun derdindeyim ben. aklima gelmemesini nasil saglarim baska biri ise yarar mi sizler bu durumu nasil atlattiniz bunun derdindeyim
Sakın başka biri fikrini aklınızdan bile geçirmeyin, hiç etik değil ayrıca çözüm de değil

Sakın başka biri fikrini aklınızdan bile geçirmeyin, hiç etik değil ayrıca çözüm de değil

Ben onu yapacak karakterde degilim canim zaten. Canimin acisini azaltmak icindi sadece ama degmez haklisin benden cikar baskasinin ahini almak dogru degil..

Ben onu yapacak karakterde degilim canim zaten. Canimin acisini azaltmak icindi sadece ama degmez haklisin benden cikar baskasinin ahini almak dogru degil..
Allah korusun, sizi çok iyi anlıyorum, çok acı çektiğiniz için kişiliğinize uymadığı halde bir an için oluşmuş bir fikir... Böyle bir dönemde hayatınıza girecek kişi belki sizi şimdikinden çok daha fazla üzebilir, insan boşluktayken yanlış tercih yapmaya daha çok meyillidir. İnşallah acılarınız geçecek bu günleri hatırlamayacaksınız bile.

Allah korusun, sizi çok iyi anlıyorum, çok acı çektiğiniz için kişiliğinize uymadığı halde bir an için oluşmuş bir fikir... Böyle bir dönemde hayatınıza girecek kişi belki sizi şimdikinden çok daha fazla üzebilir, insan boşluktayken yanlış tercih yapmaya daha çok meyillidir. İnşallah acılarınız geçecek bu günleri hatırlamayacaksınız bile.

Bana baska birini bulmami soyleyerek gitti , benim yeni hayatimda yanimda olacakmis destek olacakmis. vicdan rahatlatmalar filan. Aldatan kopekten ne beklersin. Ben ona ne kadar kufretsem de yasadiklarima sayfim var sonuna kadar da mucadele ettim. O yuzden degmez bana yakismaz.

Bu da grcer diye diye omur bitti be canim. Illa ask degil bu dedigim.

Bana baska birini bulmami soyleyerek gitti , benim yeni hayatimda yanimda olacakmis destek olacakmis. vicdan rahatlatmalar filan. Aldatan kopekten ne beklersin. Ben ona ne kadar kufretsem de yasadiklarima sayfim var sonuna kadar da mucadele ettim. O yuzden degmez bana yakismaz.

Bu da grcer diye diye omur bitti be canim. Illa ask degil bu dedigim.
Başka birini bul diyebilen biri için hiçbir şeye değmez, ne kadar çirkin bir davranış öyle, insan sevdiğini başkasına yakıştırabilir mi hiç Allah korumuş sizi ayrılmanız bence hayırlı olmuş.

artık fırsatvermiceksin demek . bitti gitti diyeceksin . hayatına bakıcaksın .. kimse vazgeçilmez değil .. senin hayatında bu kadar değersiz değil ...

hattını falan değiştirme ya ... arayınca sallama açma ...iradeli ol ...
var böyle dengesiz tipler ..insanın ayarını bozuyolar ... birini bul demiş bide güya seni düşünüyor ..bul kız sende görsün ..

Atalarimiz boşuna "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermis" dememis..ne defalarca sutten hemde ayni sutten yakmissin ağzını. umarim bu sefer ayni sutten yanmazsin. bile bile kac defa lades demissin be kardeşim. artik uzaklas. sana iyi gelmeyen bir insanin yaninda neden olmak istiyorsun ki?

ay bunlarda savcılığı oyuncağa çevirdi .. hak edene basıcan küfürü . hakime anlatırsın oda sana hak veriyor merak etme :))
yok savcılığa gider yok bilmem ne . yapmayacaklar o zaman addam olucaklar o lafları hak etmeyecekler . savcılıklarda bu salaklarla uğraşıcak zamanı var zaten ..

birinde aldatımak aldatanın suçu ikincisinde aldananın suçudur
kısır döngü dediğiniz şey sizin kabahatiniz yol verin gitsin

hattını falan değiştirme ya ... arayınca sallama açma ...iradeli ol ...
var böyle dengesiz tipler ..insanın ayarını bozuyolar ... birini bul demiş bide güya seni düşünüyor ..bul kız sende görsün ..

Yok onun kaybetmeye ihtiyaci var. O hatti degisicem Allah nasip ederse.

Atalarimiz boşuna "sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermis" dememis..ne defalarca sutten hemde ayni sutten yakmissin ağzını. umarim bu sefer ayni sutten yanmazsin. bile bile kac defa lades demissin be kardeşim. artik uzaklas. sana iyi gelmeyen bir insanin yaninda neden olmak istiyorsun ki?

Istemiyorum ya midem bulaniyor ondan sadece hazmedemiyorum.

ay bunlarda savcılığı oyuncağa çevirdi .. hak edene basıcan küfürü . hakime anlatırsın oda sana hak veriyor merak etme :))
yok savcılığa gider yok bilmem ne . yapmayacaklar o zaman addam olucaklar o lafları hak etmeyecekler . savcılıklarda bu salaklarla uğraşıcak zamanı var zaten ..

Onda o yurek yok canim zaten bi sey yapamaz. Benim elim armut toplamiyor.

birinde aldatımak aldatanın suçu ikincisinde aldananın suçudur
kısır döngü dediğiniz şey sizin kabahatiniz yol verin gitsin

Verdim canim zor olsa da verdim, bitti. Istedigini verdim ona bitmesiydi istedigi. Bin pisman olsun surunsun kopek gibi istiyorum ama.

Yok onun kaybetmeye ihtiyaci var. O hatti degisicem Allah nasip ederse.

Istemiyorum ya midem bulaniyor ondan sadece hazmedemiyorum.

Onda o yurek yok canim zaten bi sey yapamaz. Benim elim armut toplamiyor.

Verdim canim zor olsa da verdim, bitti. Istedigini verdim ona bitmesiydi istedigi. Bin pisman olsun surunsun kopek gibi istiyorum ama.
yok şimdi herkeste bu ... bak savcılığa veririm seni . ee ver hadi mahkemeler orda ... artıislik yapıyolar git ver yani madem konuşuyorsun .... ben yapamayacağım şeyleri söylemem ....durup durukende küfür hakaret etmiyor insan birine deli değilse .. bir şeyler var ortada .. yap et iki laf yiyince savcılığa vericem hadi ya ordan gitsinler işine ..valla herşeyi dedim rahatladım ohh miss zamanında ..

eğer bitirmiş isen onun sürünüp sürünmediği umrunda olmaz bitirmek demek umursamamak demektir ne hai varsa görsün demektir onun acısını bile önemsemeyin o zaman bitirmişsin diyebiliriz

bir kere aldatıldıysanız bir daha şans vermemeliydiniz duygularınızla değil mantığınızla hareket edderek kurtulabilirsiniz bence

Ben hatamin farkindayim. miral olarak kendimi nasil toparlarim onun derdindeyim ben. aklima gelmemesini nasil saglarim baska biri ise yarar mi sizler bu durumu nasil atlattiniz bunun derdindeyim
Kesinlikle başka birini alma hayatına bir süre. bu en iyi ihtimalle en az 6 ay olsun.
Bu süreçte alışkanlıklarında unutulacak. Artık kendi hayatına odaklanmış olacaksın.
Yeni biri demek yeni yaralar demek. Amaç yara bandı yapmak olmasa sığınmak birine.
O da istediğin gibi olmayınca bir daha kimseye güven, aşka inanç minanç kalmıyor.
Bırak yalnız kal ve bu adamı bir daha asla affetme.

Anlattığın şeyler hiç yabancı gelmedi bana belki daha beterlerini hissetmişimdir. Bi gün gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severim şarkısını dinlerken dedim ki ben gencim kimsenin gençliğimi vereceği falan yok ve değişmeye başladım iyi ki de gitmiş. O ilişkiden hayır gelmez artık ki ben iyi ki bitmiş, iyi ki gitmiş diyorum kocama aşık olup evlendim ve çok seviyorum, hamileyim güzel bi kızım Denizim olacak darısı başına canım.

Back
X