CANDIDA MANTARIIII

elif1608

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
4
0
1
26
Vajinal mantar nasıl geçer? Mayıs ayından bu zamana 3 aydır çekiyorum bu illeti. Fitiller ilaçlar kremler hiç bir şey fayda etmiyor. Borik asitli vajinal duş denedim oda geçirir gibi oldu ancak tekrarladı. Artık delireceğim. Sinirlerim psikolojim kaldırmıyor. Her adet sonrası aynı şeyi yaşıyorum tekrar geliyor. Kendimden nefret eder oldum. Evlilik cinsel hayat desen hak getire zaten bu illet yüzünden bitti. Bilen ya da kurtulan varsa yardımcı olabilir mi?

Vajinal mantar nasıl geçer? Mayıs ayından bu zamana 3 aydır çekiyorum bu illeti. Fitiller ilaçlar kremler hiç bir şey fayda etmiyor. Borik asitli vajinal duş denedim oda geçirir gibi oldu ancak tekrarladı. Artık delireceğim. Sinirlerim psikolojim kaldırmıyor. Her adet sonrası aynı şeyi yaşıyorum tekrar geliyor. Kendimden nefret eder oldum. Evlilik cinsel hayat desen hak getire zaten bu illet yüzünden bitti. Bilen ya da kurtulan varsa yardımcı olabilir mi?
Maydonuz suyu kanat iç bol bol iç çamaşırlarını utuleyerek giy

Bu kahrolası durumu bende aylardır yaşıyorum ne yspacağımı bilmiyorum doktorada gittim defalarca bi benim başımda değilmiş onu anladım sizede geçmiş olsun bana da
Ben ilk evlendigim zaman oldu esten kaynakliydi her ilişkiden snra olurdu bu mantar esinizde temiz olsun tek siz değil

Bu kahrolası durumu bende aylardır yaşıyorum ne yspacağımı bilmiyorum doktorada gittim defalarca bi benim başımda değilmiş onu anladım sizede geçmiş olsun bana da
Teşekkür ederim geçmiş olsun sizede. Umarım bir an önce bu illetle uğraşan herkes şifa bulur.

Ben ilk evlendigim zaman oldu esten kaynakliydi her ilişkiden snra olurdu bu mantar esinizde temiz olsun tek siz değil
Eşli tedavide olduk. Eşimde benimle birlikte defalarca hap kullandı. Flucan. Ancak biz açıkça söylemek gibi olacak afedersiniz ama bu mantar laneti yüzünden ilişki yaşayamıyoruz ki. Yani eşimden bana geçmesi gibi bir durum söz konusu olmuyor bu durumda ancak yinede oda ilaç içiyor ne olur ne olmaz diye. İnanılmaz can sıkmaya başladı

Merhaba bende de mantar var eşime açıkça söyleyemiyorum ama afedersiniz ilişki sırasında çok açım ve yanmam oluyor. Eşler de muayene oluyor mu o kabul etmez çünkü. Daha önce flucan + fitil + travazol kullandım ama hiçbir etki yok şimdi daha şiddetli. Ve koku yapmaya başladı.

Back
X