İstanbul da yaşıyorum ?
Benim de kendi köpeğim var, benim de köpeğim sokak köpeğinin saldırısına uğradı hem de dışarıda parkta gezdiriyor iken normal yürüyorken .. Ne yapabildim? Hiçbir şey .
Aldım köpeğimi veterinere götürdüm.
Burada yazılan duruma cevap verdim ben aksini iddia etmiyorum hayvanseverim her ay 1000 lira barınağa yardım yapıyorum aman şöyle böyle sokaktan da hayvan sahiplendim ama sokaktaki hayvanlar kısırlaştırılsın sonra da azalsın yok olsun bunlar çözüm değil.
Yaşam hakları ellerinden alınmamalı. Kendi köpeğime zarar geldiği halde ben bnu söyleyebiliyorum. Barınaklarda bakılmıyor sokaklarda istenmiyor eee koca dünyaya sığdıramadığımız hayvanları evimize hiç sokmayız sanırsam ?
Eleştiri düşman gibi algılamayın yorumlarımı lütfen.
Hiçbir şey yokken üzerinden araba iLe geçilen hayvanlardan bahsediyorum, hiçbir sorun yokken hayvanların diri diri gömülmesinden bahsediyorum, sağlıklı hayvanın sırf istenmiyor diye bahçesine girdiği için tüfekle vurulmasından bahsediyorum. Yazıktır günahtır ya.
Şartlar bu, bu kadar devlet buna bir şey yapmıyor barınaklar ortada . Eee ne yapalım o halde ?? Ölsünler mi öldürelim mi toptan ateşe verelim
X site sakinleri kedi besliyor bir grup insan da o kedileri istemiyor diye 1 gün sonrasında kedinin patilerini kesip bilmem nereye bağlıyor ne o ? İnsana mı ceza hayvana mı ?
Neden sadece hayvanlar hatalıymış gibi duruyor ben bnu merak ediyorum. Barınaklar çok mu iyi, herkes elinden geleni yapıyor mu, devletin bu konudaki iyileştirmeleri neler vs vs ..
Hayvanlar öcü, ya da ölüm makinesi değiller yani .