CandyShop Şimdide zayıflıyor (:

o kalori hesabını ben yapamam şahsen..daha önce de söylemiştim fittingo diye bir site var,orda da tek tek hesaplatıyorsun.benim almam gereken 800 küsürdü,ama ben daha 1000 in altına bile geçemedim ki geçemem de zaten çok yemek yemiyorum daha da kısarsam çok güçsüz kalırım

ya benim kan şekerim çabuk düşer.oyüzden çantamda falan sürekli bisküvi vb şey bulunur..napcam ben..kalorisine baktım çok fazla..diyet bisküvi tüketen varmı

benimkide 800 küsür görünüyor..bakalım uyabilecekmiyim

içine pul biber ekle ye
ya kark demiştim ya 15 gündür falan 1 avuç pul biber yiyorum. ay öyle böyle değil resmen ekmeğin arasına döküp yiyorum. Koca biberlik 3 günde bitti de kadına doldur dedim.
Ama zararlıymış pul biber. yani fazlası tabi.
Bir kere zaten iyisi olmazsa içinde barındırdığı küften dolayı bir hastalığa neden oluyormuş. Siz anlamazsınız küflü olduğunu ya da olmadığını diyor.
Ama en azından buzdolabında saklayın ki bakteri çoğalması olmasın diyor.
Buna rağmen bir kase koydum geldim.

bakayım bende tabloya...

toplamda 850 civarı kalorı almam lazımmış haftada bir kilo vermem için.sen günlük kaç kalori alıyorsun

ilk başlarda çok alıyordum 1200-1300 civarı ama şimdi 600-700 alıyorum ve herşeyi yiyorum tek şekerli çay 20 kalori mesela. neskafe 15 kalori (3ü bir arada olan)

sabah az peynir az domates bir dilim ekmek 2 bardak çay
öğlen tek çorba yada tek başına salata yada yoğurt filan yiyorum
akşamda evde ne yemek varsa ondan 1 tabak+1dilim ekmek yiyorum
gün içinde 1 dilim çikolata ve 2 neskafe , 3-4 bardak çay içiyorum toplam 700 kaloriyi bulmuyor ve bunlar zaten tok tutuyor beni

ok anladım..yavaş yavaş otuturur diyorsun düzenli olursam..

bende gribim ama başlamak istiyorum zaten 2 aydır iyileşicek gibi olup tekrar hastalanıyorum kurtulamadım şu illetten.Zaten kendi başıma başlamıştım 1 ay kadar önce 2 hafta devam ettim 2 kilo verdim ve bıraktım 1 haftadır yediklerimle kesin almışımdır o iki kiloyu şimdi sizinle tekrar başlıyorum

aslında herşeyin fazlası zarar.
bilindik olması şart zaten. içine talaş koyduklarını bile duymuştum.

Kandırmaca aslında ya.İçine 6 tane koyuyor porsiyon kalorisi 63 diyor mesela. İçinde 2-3 porsiyon var. 100 gramını hesaplarsan zaten diğerlerinden en çok 60-70 kalori az sanırım.
aslında diyetisyenim bana tavsiye etmemişti hiç onu.
onun yerine kuru meyve ye demişti.
misk hanım pisküttt delisi sankim ondan caktırmayım dedim.
şimdi bana terlikgelir

ya benim kan şekerim çabuk düşer.oyüzden çantamda falan sürekli bisküvi vb şey bulunur..napcam ben..kalorisine baktım çok fazla..diyet bisküvi tüketen varmı

canım en düşük kalorisi olan ülkerin mavi yeşil serisi var ya onlar işte ;

Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli Bisküvi 167 1 paket
Mavi Yeşil Elma Lifli Kepekli Bisküvi 167 1 paket
Mavi Yeşil Kayısılı Kepekli Bisküvi 167 1 paket
Mavi Yeşil Kakao Kremalı Şekersiz Kepekli Bisküvi 331 1 paket
Mavi Yeşil Çikolata ve Karamelli Bisküvi 144 1 paket
Mavi Yeşil Sütlü Çikolata 194 1 paket
Mavi Yeşil Kepekli Çubuk Kraker 180 1 paket
Mavi Yeşil Peynirli Kepekli Kraker 146 1 paket
Mavi Yeşil Yağsız Çubuk Kraker 156 1 paket
Mavi Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı 138 1 paket
Mavi Yeşil Mini Mavi Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı 173 1 paket
Mavi Yeşil Vişne Reçeli 149 100 gr
Mavi Yeşil Portakal Reçeli 163 100 gr
Mavi Yeşil Ahududu Reçeli 125 100 gr
Mavi Yeşil Çilek Reçeli 143 100 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…