CandyShop Şimdide zayıflıyor (:

stati sen ne detoxuna başladın

ahmet marankinin ki canım,karaciğer için kozmik beden temizliği..
dün misafirlikteydik ev sahibinin doğum günüydü poğaça,pasta,mantı vardı mecbur yedim biraz gönül koycak gibiydi.bir de açıkcası biraz da zayıf düştüğümü hissediyorum.
çünkü maranki bunun yanında kendi vitaminlerinin içilmesini tavsiye ediyor,ben almadım vitamin falan. o yüzden çeki den düşüyorum biraz

durduğun yerde belini çevirsen aynı etki değil mi? Fark ne misk?
aleti çevirmek içinde güç harcıyorsun ya..daha etkili..mesela normalde ben beş dakika belimi çevirsem çarpıntı yapmaz yorulmam.ama bunda 5 dakika sonra yoruluyor bacaklar omuzlar..stati video yolladı izle bak ona

yorrar beni ya detox falan..ekmek yemezsem elim ayağım titriyor benim...kaç günlük

aleti çevirmek içinde güç harcıyorsun ya..daha etkili..mesela normalde ben beş dakika belimi çevirsem çarpıntı yapmaz yorulmam.ama bunda 5 dakika sonra yoruluyor bacaklar omuzlar..stati video yolladı izle bak ona
Ben de alam bakalım. Rast gelirsem bir yerde

yorrar beni ya detox falan..ekmek yemezsem elim ayağım titriyor benim...kaç günlük
bir haftalık,benim ekmekten yana hiç sıkıntım yok..hatta genelde ekmek yediğim de çok acıkıyorum ben..detoksu tamamlayamıcam gibime geliyor,kendimi çok yorgun hissediyorum.. belki yarın bırakırım

bir haftalık,benim ekmekten yana hiç sıkıntım yok..hatta genelde ekmek yediğim de çok acıkıyorum ben..detoksu tamamlayamıcam gibime geliyor,kendimi çok yorgun hissediyorum.. belki yarın bırakırım
yazık günah canına bak iş açacaksın başına bırak şunu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…