- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi KarKralicesi
ya ben çay içmeyince başım ağrıyor,,azaltmaya çalışıyorumcay çok kansızlık yapıomuş ben
limonata gibi şekrsiz 3 bardak içiyorum günde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ben çay içmeyince başım ağrıyor,,azaltmaya çalışıyorumcay çok kansızlık yapıomuş ben
limonata gibi şekrsiz 3 bardak içiyorum günde
ya ben çay içmeyince başım ağrıyor,,azaltmaya çalışıyorum
maaleseff öyleeekız çay içmeyince başmı agrırmış daha neler duyucammmm
850 küsür ne laynnn. ölecenmi... kendini cok kasma kuzum.23/12/2014
sabah...........1 dilim ekmek, bir dilim beyaz peynir..1tatlı kaşığı incir reçeli
öğle..............ordan burdan şurdan..yaklaşık 350 kalori
akşam........1 tane fırında baharatlı bud, 1 kase(büyük) yeşil salata,1 bardak ayran
ara öğünlerde.........yarım elma,1 dilim mozaik pasta,10 bardağa yakın çay
yaklaşık 2 litre su
20 dakika twister egzersiz
yaklaşık 1080 kalori almışım...almam gereken 850 küsür.....
olduğu kadar aslında kark..egzersizle bile bu iş tek başına giderde yapan olmayıca...gerçi yavaş yavaş başladım 2 günden beri yapıyorum...yaklaşık bi 250 kalori yaksa yeter bana850 küsür ne laynnn. ölecenmi... kendini cok kasma kuzum.
cayını şekersiz iç mesela.olduğu kadar aslında kark..egzersizle bile bu iş tek başına giderde yapan olmayıca...gerçi yavaş yavaş başladım 2 günden beri yapıyorum...yaklaşık bi 250 kalori yaksa yeter bana
hem nası ağrır alışkanlığın varsa valla yatak döşek yatırır o derece ağrıyo benim dekız çay içmeyince başmı agrırmış daha neler duyucammmm
azaltım şekeri baya oldu...yarım çay kaşığı kadar atıyorumcayını şekersiz iç mesela.
oda cok fayda ediyor. yada cok az şeker at.
spor yapabilsek zaten ah... spor herşeyin başı...
dinc kalkıyor insan... taş gibi oluyor![]()
azaltım şekeri baya oldu...yarım çay kaşığı kadar atıyorum
demi minnak benimde öyle..sabah kalhvaltıya içemeyeyim o gün zehir olur banahem nası ağrır alışkanlığın varsa valla yatak döşek yatırır o derece ağrıyo benim de
evet bende çok çay içiyorum içmezsem migren gibi oluyorum ama bir bardağı içiyim hemen kesiyor ağrısınıdemi minnak benimde öyle..sabah kalhvaltıya içemeyeyim o gün zehir olur bana
tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması var yalnızGünaydın
23.12.2014
sabah: peynir, 1 dilim ekmek , maydanoz , roka ve tere , 3 tane zeytin
öğlen: çorba ve salata ,1 dilim ekmek ve 1 kaşıkta nohut yedim(azcıkta pilav koydum yanına yarım kaşık kadar)
akşam: arabaşı çorbası(çok acılı olduğu için inanılmaz yağ yaktırıyor) ve birde sebze yemeği yedim he 2 parçada et yedim..
yatmadan yarım saat evvelde 1 kase yoğurt içine nar attım çok lezzetli oldu
ve dün 3 litre su içtim ve 1 kupada yeşil çay..
ve 10 dakkada twister yaptım bacaklarım baya bir ağrıdı..
narda kilo yaparmı kuzu ya..tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması var yalnız![]()
akşam benim corbada fenaydı.cok acıydıtatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması var yalnız![]()
ben karbonatlı su içiyorum bazen taze zencefil ve limon attığım oluyor ama bu ay karbonatlı suya sardımnarda kilo yaparmı kuzu ya..
valla bir avuç attım içine
bu arada zencefilli su içiyormusun inanılmaz tok tutuyot
ben yoğurt çorbası yaptım şöyle pulbiberli naneli kekikli misti missakşam benim corbada fenaydı.cok acıydı
dışarı kendimi atıp agsımı acarak koşasım geldi... soguktu hava iyi gelirdi![]()
afiyet olsun patronben yoğurt çorbası yaptım şöyle pulbiberli naneli kekikli misti miss![]()