- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi KarKralicesi
-
Günaydın
24.12.2014
sabah: 1tane poğaça yedim
arada : 2 tane ufak galeta..
öğlen: çorba,salata ve azıcık eriştepilavı.(3 yemek kaşığı)
akşam: çorba , salata ve makarna 2 yemek kaşığı
yemekten 1 saat sonrada 1 tane mandalina yedim.
Ve 20 dk twister yaptım baya yordu beni..
günaydın dün diyeti biraz patlattım sanırım
24,12,14
kahvaltı-yok
öğle yemeği:karışık kızarma -köfte-pirinç pilavı
akşam:kuru fasülye-pirinç pilavı-bonfile ızgara
evet dün biraz çok kaçırdım beni dövebilirsiniz
aferinher bi halttan yiyorum ama ekmeksiz az şekerli ama her halttan.Bitki çayı yerine süt çayı süt yoğurt yumurta reçel ama az az küçük küçük.Aferin deyin bana
ya menüleri ben hazırlayamıyorum iş yerine geliyor akşam yemeğine de karışamıyorum ailemle yaşadığım için o yüzden ne olsa yemek zorunda kalıyorumee o kiloya böyle kaçamaklar normal galiba
dostum yaaa midem bulanıyor benim ondanaferin
bozaaa iç bozaa. dün haberlerde izledim süt yapıomuş. tokda tutuyomuş panpa
aslında gerçekten fazlan olsa daha çok dikkat edebilirsin mesala öğlen ki pilavı yemeyebilirdin, hadi onu yedin akşamkini yemeyebilirdin.iki öğünde de pilav fazla olmuş biraz..ya menüleri ben hazırlayamıyorum iş yerine geliyor akşam yemeğine de karışamıyorum ailemle yaşadığım için o yüzden ne olsa yemek zorunda kalıyorum
yok hayır canım ama çok yüklenmden yapıyorum bencanım ya benim 2 gündür belim ağrıyor.twister dan olabilir mi sence? sende oldu mu ağrı falan
aferin kız sanaher bi halttan yiyorum ama ekmeksiz az şekerli ama her halttan.Bitki çayı yerine süt çayı süt yoğurt yumurta reçel ama az az küçük küçük.Aferin deyin bana
ekmek yemiyorum zaten pilavı çok yemedim iki kaşık anca yemişimdiraslında gerçekten fazlan olsa daha çok dikkat edebilirsin mesala öğlen ki pilavı yemeyebilirdin, hadi onu yedin akşamkini yemeyebilirdin.iki öğünde de pilav fazla olmuş biraz..
benim de oryantalle veresim var aslındayok hayır canım ama çok yüklenmden yapıyorum ben
dün bir arkadaşla karşılaştık 8 kilo vermiş dans ederek vay anasını ya..
yap canım aç müziği oyna günde 20 dakikabenim de oryantalle veresim var aslında
onu disiplin haline getirmek istiyorum normalde geliyorlar bana öyle oynuyorum ama düzenli yapsam daha güzel olacakyap canım aç müziği oyna günde 20 dakika
bana bak sen iyi göbek atıyorsun anlaşılan ben hiç beceremezdim kınamdan önce 8 seans oryantal dansı aldım ve kınamda feci oynamıştım herkes şaşırdı düşün..onu disiplin haline getirmek istiyorum normalde geliyorlar bana öyle oynuyorum ama düzenli yapsam daha güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?