- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi KarKralicesi
fena sayılmaz ama...videolara bakmam lazım yoksa sakat makat alacam Allah muhafaza
nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fena sayılmaz ama...videolara bakmam lazım yoksa sakat makat alacam Allah muhafaza
nasıl?
canım video bu ama bizim twister da bunlar biraz zor olur o kadar rahat binilmiyor bizimkine..bir de ben 5 dk yaptıktan sonra çarpıntı basıyor,daha uzun yapamadım şimdiye kadar..aralıklarla beşer dk yapıyorumfena sayılmaz ama...videolara bakmam lazım yoksa sakat makat alacam Allah muhafaza..stati bi video paylaşmıştı bulamadım nette
ee geldik de bana inandırıcı gelmedi nedense. o ışığı alamadım topik sakinlerindenzayıflıyoz ipek,seni bekliyoruz![]()
patron hani bizim tablo ne oldu..2 hafta da 1.9 kg verdim,nabeeer
nasıl?
layn durrr daha cuma günü actık bizpatron hani bizim tablo ne oldu..2 hafta da 1.9 kg verdim,nabeeer![]()
nasıl inandırıcı olalım sayın ipek hanımlaree geldik de bana inandırıcı gelmedi nedense. o ışığı alamadım topik sakinlerinden![]()
bak sen kg bildirimi yapmadığın için başlayamıyormuşuz.hadi diyiver de kilonu boyunu tablomuzu hazırlasın patronee geldik de bana inandırıcı gelmedi nedense. o ışığı alamadım topik sakinlerinden![]()
hoşgeldin canımtopiğin hayırlı olsun canım :)
canım video bu ama bizim twister da bunlar biraz zor olur o kadar rahat binilmiyor bizimkine..bir de ben 5 dk yaptıktan sonra çarpıntı basıyor,daha uzun yapamadım şimdiye kadar..aralıklarla beşer dk yapıyorum
1 sayfada mı tablo bi bakıverembak sen kg bildirimi yapmadığın için başlayamıyormuşuz.hadi diyiver de kilonu boyunu tablomuzu hazırlasın patron
excelde tablo hazırbak sen kg bildirimi yapmadığın için başlayamıyormuşuz.hadi diyiver de kilonu boyunu tablomuzu hazırlasın patron
sen boyunu kilonu söylemiş miydin kaj?Günaydın
22.12.14
sabah: galeta 5-6 tane ufak kepekli olandan
öğlen : çorba ve salata bir dilimde ekmek..
ilkindi: yeşil çay
akşam: haşlanmış sebze yemeği, çorba ve yarım dilim ekmek..
yemekten 1 saat sonrada bir porsiyon meyve
ve 2,5 litre su içtim bugün..
he birde günde 2 kez kahve içiyorum çok tok tutuyor..
A101 den mi aldığın bu?akşam ben yaptım 3 defa ara ara 5'er dakika ...5dakikadan sonra benide yoruyor
stati sen ne detoxuna başladınsen boyunu kilonu söylemiş miydin kaj?
bir de kahvaltılarına daha dikkat etmelisin..sırf galetayla sağlıksız olur bence
pazar sabah yediklerinden sonra nasıl inanayım sananasıl inandırıcı olalım sayın ipek hanımlar![]()
evet ipekoA101 den mi aldığın bu?