Cok aminMekanları cennet olsun, Allah kalanlarına sabır versin inşallah
Bugun ruhum paramparca sanki. Masal gibi ailem var miydi yok muyduNur icinde yatsınlar insallah.Allah'ım size güç kuvvet uzun ömür versin.
Bende ağlıyorum şu anda . Onlarla birgün buluşacaksınız her zaman vardı ailenBugun ruhum paramparca sanki. Masal gibi ailem var miydi yok muydu
21 yildir benim kalbim agliyor. Kimse yasamasin cok zorYuregim daglandi dayanilir gibi degil allah sabir versin. Mekanlari cennet olsun
Varya şuan kendimden öyle utandım ki. Saçma sapan şeylere üzülüyoruz. Allah size sabır versin. Mekanlarını cennet etsin inşaallah21 yildir benim kalbim agliyor. Kimse yasamasin cok zor
Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah. Mekanı cennet olsun ailenizin. İsminiz Nur mu? Sizin ve aileniz için dua edeceğim inşallah.Yarın 17 Ağustos. Benim annemi babamı erkek kardesimi anneannemi dedem halam arkadaşlarimi alan tarih. Araya virgül bile koyamadim o kadar çok kaybım var. Okan ve dileyen herkesten bir dua rica ederim.
Bir de oleli 10ay olan Gülten kardeşim var. Hepsinin fotoları karşımda dua edin sizde.. Erkek kardeşim o gün sünnet olmuştu. Hala aklıma gelir acaba sunnetten çok kanaması mi oldu diye. Halbuki toprak oldu sacmaliyorum ki. Neyse bugün 21 yıl oldu aynı acı. Unutmadim canlarimi hissetsinler..
Sagol varolCiğerim daglandi resmen Allah mekanlarını cennet etsin eşimde bende onlar için dua ettik. Allah kabul etsin...
Cok tesekkurler. Evet Nur ismim.Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın sizi inşallah. Mekanı cennet olsun ailenizin. İsminiz Nur mu? Sizin ve aileniz için dua edeceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?