Canı bir şey istemek ?

Şimdi uyandır s.ç ağzına diyorum ama yarın konusacagim diyor. Çocukların gözü önünde rezil edeceğim.

bu adamlara rahat batıyor yeminle
yüzüne vurunca ki çırpınışları ne olacak acaba adi herif.
eşine çok üzüldüm.iletişimleri kötü müydü nasıl anlamadı acaba hiç mi açık vermedi kocası

Normal. Diyorum bir şey sezmedin mi diye yok diyor. Geceleri miden agriyor diye kalkıp sabahliyordu diyor. Demek ki o ara mesajlasiyorlar
adilik bu iğrençlik ya. Allah arkadaşının yardımcısı olsun sabır versin. uykusundan bağıra çağıra uyandırcakki neye uğradığını şaşırsın.

En fazla 1-2 haftadır konuşuyorlardır diye düşünüyordu.
çocukları kaç yaşında.eğer travma yaşayabilecek yaştalarsa yarın onları biryere götürün.çocuklar yokken konuşsun ne olacaksa öyleyken olsun bence.o adi herif çocuklarını düşünse zaten bunu karısına ve çocuklarına yapmazdı.eşine de böyle söyleyin.kızgınlıkla çocuklarını da dahil etmesin olaya.

Tesekkur ederim hepinize hanımlar.
Yorumlarınız, verdiğiniz fikirler için.

konuyu şimdi okudum, hepsini değil ama atlaya atlaya, sanırım konuyu anladım
arkadaşın için çok üzüldüm, Allah sabır versin, yanında olsun, bence çok çok çok zor bir durum
bir anda tüm dünyan değişiyor

fakat, arkadaşın çocukları hiç karıştırmasın bence
eşimden hıncımı alacağım diye, çocuklara bunu yapmasın
adı üstünde çocuk, içlerinde neler yaşıyorlar sonra...

Demi. Dün bu saatlerde sıradan bir mesajdır diye düşünüyordu. Ama iste kısmet . Hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…