- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Basindan beri okuyorum,Allah yardimcisi olsun arkadaşının.Adam neyin ispatini bekliyor yani?İspatı ispatlamak için nasıl bir ispat lazim?Var mi öyle birsey anlamadim..Dedik ki biz camdan gorduk seni aradı o. Yook yaaa arkadaşım aradı işler karıştı dedi . Aldık telefonu arama kaydı yok. Ya valla bu erkeklerin ya IQ seviyesinde var bir şey yada bizi mal saniyorlar.
X uyuyor kızlar. Adam yeni geldi eve. Ha ne diyor bir de bana guvenmiyorsan daha bu evde durma bana guvenmeyenin işi yok bu evde . X kalkınca tutuştu tabi şimdi değil hemen ne meraklisin gitmeye bi olaylar açığa kavussun gor suçsuzluğumu.. Aynen böyle diyor. Daha neyin ispatını bekliyoruz bilmiyorum
bir gerizekalı erkek ve kevaşe kadın yüzünden yine bi evliliğe yazık oluyor
Evet ya gerçekten X çok saf yada bu adam profesyonel.
3 yıl saklayacak kadar durumu.
tesadüf saate bakmak istemese daha kaç sene devam edicekti allah bilir
Basindan beri okuyorum,Allah yardimcisi olsun arkadaşının.Adam neyin ispatini bekliyor yani?İspatı ispatlamak için nasıl bir ispat lazim?Var mi öyle birsey anlamadim..
aranızda her hangi bir problem yoksa ve hissetmediysen abartmışsın.
Aynen öyle.
Utanma arlanma kalmamış hiç. Kuldan utanmiyorsun da Allahdan da mi korkmuyorsun şerefsiz. Karın gül gibi evde. Herkesin heveslendigi bir eşe sahipsin. Güzellik desen bembeyaz ten iri gözlü o kadar güzel bir yuz fizik desen manken gibi 175-176 boy. Yemekler tatlılar desen herkes bilir yemeklerini. Huy desen vallahi hepsinden güzel. Bre şerefsiz neyin eksikti
valla saf ve iyi niyetli diyosun, Allah gene acımış, çıkarmış önüne, daha senelerce dünyadan bihaber boynuzlanabilirdi, ama bari bundan sonra saflık etmesin, şu adama versin dersiniAynen öyle.
Utanma arlanma kalmamış hiç. Kuldan utanmiyorsun da Allahdan da mi korkmuyorsun şerefsiz. Karın gül gibi evde. Herkesin heveslendigi bir eşe sahipsin. Güzellik desen bembeyaz ten iri gözlü o kadar güzel bir yuz fizik desen manken gibi 175-176 boy. Yemekler tatlılar desen herkes bilir yemeklerini. Huy desen vallahi hepsinden güzel. Bre şerefsiz neyin eksikti
Aldatmanın evdeki kadınla hiç alakası yok ki.
İnsanın hamurunun bozuk olmasıyla ilgili.
Öyle olsa oo,bugün Adriana Lima bile aldatılmış bir kadın sonuçta.
ohaOlay açığa çıktı canım. 3 yıldır aldatiyormus
valla saf ve iyi niyetli diyosun, Allah gene acımış, çıkarmış önüne, daha senelerce dünyadan bihaber boynuzlanabilirdi, ama bari bundan sonra saflık etmesin, şu adama versin dersini
x okuyo mu burayı ? x bacım burayı okuyosan bak bu adam değişmez, huy bu çıkmaz
yaptığı yanına kar kalmasın lütfen yaöldürme süründür valla
Yüzleşse de değişen bişey olmicak,işin içinden çıkamicak.O zaman yine ispat ister bu adam.Herşey apaçık ortada.Allah ailesinin yardımcısı olsun insallah.Vallahi bende bilmiyorum . O arkadaşıyla yüzleşmek ispat olacakmış öyle diyor
Yüzleşse de değişen bişey olmicak,işin içinden çıkamicak.O zaman yine ispat ister bu adam.Herşey apaçık ortada.Allah ailesinin yardımcısı olsun insallah.
O kadın diyor ki daha bu sabah günaydın mesajı attı bana 08.24 de . Bakıyoruz hat dökümüne var adam diyor ki vallahi yok uyduruyor.
Şeytan diyor evire cevire döv bunu
Aynen size katiliyorum hangi diziyi acsam aldatma ve normal birsekilde evli adama asik oluyor yada evli hanima cok kötü birsey artik normal hayattada aldatmayi affenden cokEvli erkeklerin adam gibi evlerinde oturup eşleriyle ilgilenmek yerine sağla solla fantazi aramalarına anlam veremiyorum... Hoş artık tvde dizilerde hatta komedi programlarında aldatmayı normalleştiren bir ülkede yaşıyoruz yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?