Canı bir şey istemek ?

Basindan beri okuyorum,Allah yardimcisi olsun arkadaşının.Adam neyin ispatini bekliyor yani?İspatı ispatlamak için nasıl bir ispat lazim?Var mi öyle birsey anlamadim..

Aynen öyle.
Utanma arlanma kalmamış hiç. Kuldan utanmiyorsun da Allahdan da mi korkmuyorsun şerefsiz. Karın gül gibi evde. Herkesin heveslendigi bir eşe sahipsin. Güzellik desen bembeyaz ten iri gözlü o kadar güzel bir yuz fizik desen manken gibi 175-176 boy. Yemekler tatlılar desen herkes bilir yemeklerini. Huy desen vallahi hepsinden güzel. Bre şerefsiz neyin eksikti
bir gerizekalı erkek ve kevaşe kadın yüzünden yine bi evliliğe yazık oluyor

Vallahi bende bilmiyorum . O arkadaşıyla yüzleşmek ispat olacakmış öyle diyor
Basindan beri okuyorum,Allah yardimcisi olsun arkadaşının.Adam neyin ispatini bekliyor yani?İspatı ispatlamak için nasıl bir ispat lazim?Var mi öyle birsey anlamadim..

Aldatmanın evdeki kadınla hiç alakası yok ki.
İnsanın hamurunun bozuk olmasıyla ilgili.
Öyle olsa oo,bugün Adriana Lima bile aldatılmış bir kadın sonuçta.

valla saf ve iyi niyetli diyosun, Allah gene acımış, çıkarmış önüne, daha senelerce dünyadan bihaber boynuzlanabilirdi, ama bari bundan sonra saflık etmesin, şu adama versin dersini
x okuyo mu burayı ? x bacım burayı okuyosan bak bu adam değişmez, huy bu çıkmaz
yaptığı yanına kar kalmasın lütfen ya öldürme süründür valla

Demi, aynen.
Şerefsiz ... Aynısını ben yapsam ne olur dedi bosarim dedi bagira bağıra.
Hah bende aynısını yapacağım dedi x
Aldatmanın evdeki kadınla hiç alakası yok ki.
İnsanın hamurunun bozuk olmasıyla ilgili.
Öyle olsa oo,bugün Adriana Lima bile aldatılmış bir kadın sonuçta.

Aynn canım aynen.. Okur yarın heralde

O kadın diyor ki daha bu sabah günaydın mesajı attı bana 08.24 de . Bakıyoruz hat dökümüne var adam diyor ki vallahi yok uyduruyor.
Şeytan diyor evire cevire döv bunu

O kadın diyor ki daha bu sabah günaydın mesajı attı bana 08.24 de . Bakıyoruz hat dökümüne var adam diyor ki vallahi yok uyduruyor.
Şeytan diyor evire cevire döv bunu

Çırpınsın dursun bakalım. Zaten bir gıdım onuru olsa yediği haltı kabul edip susar oturur.
O arkadaşına nasıl iftira atabiliyor ben onu anlamıyorum.
Dün bulamamıştınız o arkadaşı onunla da yüzleştiniz mi?

Evli erkeklerin adam gibi evlerinde oturup eşleriyle ilgilenmek yerine sağla solla fantazi aramalarına anlam veremiyorum... Hoş artık tvde dizilerde hatta komedi programlarında aldatmayı normalleştiren bir ülkede yaşıyoruz yazık..

Aynen size katiliyorum hangi diziyi acsam aldatma ve normal birsekilde evli adama asik oluyor yada evli hanima cok kötü birsey artik normal hayattada aldatmayi affenden cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…