Canı bir şey istemek ?

allah belasini versin hayvan herif ya.
Cocuklarin karsisinda rezil etmenin hic bir anlami yok bana kalirsa, ancak onlari uzmus olursunuz..okullarda var zaten, cocuklarin dersleri vs.etkilenebilir yansitmayin bana kalirsa...hatta yarin varsa arkadasina yollayin cocuklari o ara sorun hesabi.hatta s.irfintiyida arattirin o da gelsin.ulan ne pislik herif bak benimde dovesim geldi ya
Arkadasiniz icin cok zor bir durum rabbim yardimcisi olsun kimseye yasatmasin boyle bir aci ici icini yiyordur eminim...kiliksiz herifin annesine babasina da haber verin bence.tum aile bilmeli boyle bir ahlaksizligi! Gorsunler nasil bir ogul dogurup nasil bir aile kavrami ogretmisler! Yazik valla...

Cok uzuldum ya. Ne denir ki. Ama bu yuzlesmeyi cocuklarin onunde yapmamasini rica edicem ben de. Yazik.. tamamen bu olayin disinda kalmalari gerek cok masum onlar..

Allah'ın belası Karısı aynısını yapsa Aslan kesilir!
Karısı versin eline bavulunu kapıyı göstersin git hakettiğin ş.... Yanına sen benim gibi birini haketmiyorsun bende senin gibi bi ş...Yanımda istemiyorum desin .

Tesekkur ederim hanimlar yorumlariniz için. Hala olayın sokundayim şöyle bi baktim telefonda ki ekran görüntülerine hayret ettim.
Artık bundan sonrası beni ilgilendirmiyor sanirim. Ne yaparlar, ne konuşurlar... Geçen sefer ispat yoktu ama şimdi var . Herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbim.
Sayenizde yine bir konuyu çözdük, hepinizi seviyorum ..

Lutfen. son gelismeleri yazin.cidden cok kotu bir durum ozellikle cocuklari uzaklastirmanizi bende oneriririm.
bu arada Ceylin evet bekar sohbet gurubumuz vardi oradan animsiyorum kendisini...

Kızlar.
Ortalık karıştı.
Hat dokumlerini ortaya çıkardık bunlar ne diye yanlış onlar ben konusmadim vallahi billahi benim aşklarım çocuklarım dedi. Benden bekliyor musun öyle bir şey dedi. Sonra tuvaletten yazdığını gorduk dedi yeminler etti yok dedi. Gözümüzle gordugumuzu yalanladı.
Sonra kadını arayalım hadi dedik ara dedi sonra aldı elimizden tekrar yeminler etti. Rengibatti bembeyaz oldu. Kendince espriler yaptı guldu ama elleri titriyordu. Sonra arabaya bakmak için aşağı indi.

Aldık telefonu kadını aradık. Ben öyle birini tanımıyorum dedi başta. Sonra dedik ki hat dökümleri elimizde . mesajlarınızı gorduk cinsellik konusmussunjz eee nolmus yanı dedi. Dedik ki böyle böyle oldu sevgilisiniz demi dedik . yok mok dedi sonra dedik ki adam itiraf etti siz onun peşinde kosuyormussunuz öyle dedi . Dedi ki yalan o 3 yıldır benim peşimde. Yalan söylüyor. Bulunduğum şehre geldi size yalan söyleyip toplantıya diye geldi yanıma beraber kaldık dedi peki dedim cinsellik adına bir şeyler yaşandı mi tabii ki liseli aşıklar değiliz biz dedi.
Sonra anlattı adam buna ben bosandim demiş bir çocuğum var demis. Ankarada yaşıyorum demiş. İki hafta da bir toplantı var diye uydurup yanına gelirdi dedi.
Bunları konuşurken sesi kaydettk tabletten ve hoparlör açıktı. Herşeyi öğrendik yanı.
Simdi ne olacak ne bitecek bilmiyorum telefonum bozuldu. Kısa kesmeye çalıştım.

Bu arada kadın dedi ben evli olduğunu bilmiyorum artık sizinleyim ben söyleyin ne yapayım arayıp söyleyeyim mi sizinle konustugumuzu bir daha onunla konusmayacagimi dedi evet dedik. Aşağıda biz camdan görüyoruz aradı kadın telefonla konuştu ama sendeledi surat şekli değişti. Afalladi cama doğru bakamadi. Hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…