- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi Kedicikk061
-
İkimiz de 28 canımsacmalamayin ne ayir yatmasin, senle evlendiyse alisacaksiniz birbirinizin huylarina, gece konusmalarina ittirmesine bilmem yorgan calmasina evlilik boyle sey, ama bunu ilkokul cocugu gibi sen bana vurdun ben senin gozunu cikardim seklinde degil.
Yaslar kacc kedicik ?
Hep pohpohluyorum inanki ama değişmiyo demekki diye taktik değiştirdimBen olsam ne kıymetli canın var diyemem sanırım.
Oy kuzum balım kıyamam çok üzgünüm deseniz yeterdi bence.
Tabi siz böyle yapınca oda kendini böyle savunmuş aklınca.
Siz güzelce yaklaşıp o tepki verseydi o zaman daha kötü olurdu.
İkimiz de 28 canım
Ben hiç takmam öyle şeyleri ama çok büyütüyo saçma sapan
Takmadığım şey elini filan bana çarpması kaç kere tokuştuk gece birbirimize dönerkenEe takmam demissin adami kusuo gitmissin, kocanin cok mu cani kiymetli cok mu miz miz, hiccc umursamayacaksin bakti dikkat cekemiyor illakii vazgecer zamanla, sen ustune dusup ilgi gosterip ozur diledikce daha da naza ceker kendini.
Miymintilik hic sevmedigim huydur benim...
Dikkat et sende... Adam yazık şiddete mağruz kalıyor baksanaSabah yatakta boğuşurken parmağım gözünü çizdi ah uhh dedi bakıyım nolmuş demedim çünkü aşırı nazlı biyeri kesilse sanki ameliyat olmuş gibi büyütür neyse dikkat et eline sahip çık gibi sert konuştu bazen sakarım severken oluyo napıyım öyle sert yapınca kızdım mutfağa geldim surat yaptım geldi geri odaya götürdü beni noldu filan diye soruyo dedim ne kıymetli canın var küçücük bişey yani
Bu dolmuş baya patladı işte yatakta beni sıkıştırıyosun taa dibime giriyosun sarılmıyosun ama poponu dayıyosun kaç kere düşcektim filan ki yattığı taraf duvar dibi
Ben senin canını yakmayım diye kımıldamıyorum diyo kaç kere tekme atmışım korkarak uyanmış, geceleri konuşma huyum var, bunları böyle pat pat yüzüme vurması çok zoruma gitti ve 2 3 sefer aradı her seferinde kırıldım dememe rağmen kötü bişey demedim diyip duruyo konuyu kapatalım uzatmayalım diyo ama çok ağırıma gitti benden rahatsızlık duyar gibi söylediği için
Hatalıysam söyleyin
Ben de bu gece ondan ayrı yatmayı düşünüyorum çünkü o yatağa giresim yok
7 aylık evliyizne kadarlık evlisiniz?
büyütülecek bir şey yok bence.
keşke tüm tartışmalar böyle olsa
Ben o yatakta huzursuz yattıktan sonra neden yatıyım rahatsız oluyo resmenAbartmayın ikiniz de
O nazlı siz alıngan
Güzelce konuşun tatlıya bağlayın bunun için yatak mı ayrılır
7 aylık evliyiz
Annesi hiiç nazını çekmez babasına çekmiş bu kp de hasta olsun nazlanır sürekli ahh uhh derPöffff şu adamları anaları el bebek gül bebek, ağam paşam, ayy canım oğlum ne oldu, vayy canım oğlum canın yandı mı, ayyy bilmem vayy bilmem ne diye diye büyütüyor sonra eşşek kadar heriflerin nazını kaprisini biz çekiyoruz.
Erkek anaları, lütfen şu erkeklere bebek muamelesi, aciz muamelesi, paşa muamelesi yapmayın, yeminne özüne döndürmek yıllar alıyor...
Canım inşallah aşarsınız Allah büyük dert vermesin ama insan üzülüyo nekadar küçük de olsaAhanda biz
Ama bizim tartismalar bu kadar kucuk degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?