Canı kıymetli koca

Ayyy nazar bak sen. Biz eşimle boğuşurken bile benim canım senin eşinden kat be kat fazla acımıştır sanırım.
:))) acıdı neyse de bu kadar şikayet neden? o zaman hiç boğuşmayın canına acımaz.

Canım inşallah aşarsınız Allah büyük dert vermesin ama insan üzülüyo nekadar küçük de olsa

Coookkk haklisin emin sana hak veriyorum uzulmen de bide yeniyiz ya daha tam alisilmamis evlilige bir kocaya sahip olmaya herseyle daha yeni tanistugimiz icin gundelik hayatta dikkatimizi cekmeyecek seyler evlilik hayatinda bir dag misali dikkatimizi ceker

Annesi hiiç nazını çekmez babasına çekmiş bu kp de hasta olsun nazlanır sürekli ahh uhh der

Zaten küçük yaşlarda ne yapıyorsa yapıyorlar, liseye kadar. Sonra kendileri yaşlanınca da nazlandıracak kafa kalmıyor. Sonra devam eden de var da, az yani.

Türk erkeklerinin çoğunda azıcık hastalansa yatak döşek yatma, küçük şeyleri büyütme falan hep annelerinin onlar küçükken her dediklerini yapmasından kaynaklı. Kızları okuldan aç gelse yemek var git ye, oğulları gelse aman paşam acıktın mı, sofra kurayım? Oğlan hastalansa aman oğlum iyi misin, çorba yapayım mı? Kız hastalansa kalk bi çorba yap iç. Ev işine dokundurmazlar, asla iş yaptırmazlar. Sonuç böyle tipler yani.

Çocuk gibisiniz bu olayda ayrı yatmak olur mu? Anca tatlı bi şekilde trip atabilirsin bu gece yanında yatmicam gerile gerile yat de zaten gönlünü alır

İkinizin de birbirinden ayrı kalır yanı yok bence :)
Biz kızkardeşimle yapardık böyle kavgalar, 7-8 yaş civarı :)
Yok saçıma yattın, yok k.çını çek

Biraz yumuşak karşılamanız gerekirdi bence. Ben olsam o öyle deyince daha çok sıkıştırıp taciz ederdim. Sorun yaratılacak bişey yok canı yanmış demek ki. Öpseydin geçerdi :)

"Parmağım gözünü çizdi" derken? Göz çok pis acır ya.

Yatak ayırma gibi bir şey ima etmeyin. Adamın tüm bu saydıklarını yapıyorsanız, fikir cazip gelebilir.

Yatakta robot gibi durun madem
Neden böylesin diye sorarsada rahatını düşünüyorum canım rica ederim rahatsız olma yeterki yatak sana pamuk olsun diyiverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…