- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #2.341
Yaw he he anladukk yeeee bariCanim iyiyim konsuya geldim cay iciyom kiziyo bugunlik ye bisolmaz dio
immmm pek tadli olmuş ağzım yandı sen bu işi kaptin
Sağol bebisim muckafiyet olsun tatlış
yok almam sen de alma canımkomşun mu sağlığın mı hatır için tadına bak ama abartma lütfenBi isirik alaydin nergisim
Afiyet olsun innocum bende arkadastaydim evime geldim yeni caylandim iiyice demlendimCanım selamun aleykum yeni yemek yedik çay içeriz :) sen napıyosunn
Elyagur mrb hosgeldinMerhaba bayanlar
Ben arkidisime sen bisey yapma ben getiriyim dedim diyetteyim siz yersinz dedim oda cok guzel olmus dedi yedi benm yerimeyok almam sen de alma canımkomşun mu sağlığın mı hatır için tadına bak ama abartma lütfen
Taze yapman gerekmiyormu niye ertesi gununkini simdi yaptinKızlar incir kürü şimdi hazırladım sabah içmeye başlıcam saklama kabına koydum dolapta bozulurmu
AaaaaTaze yapman gerekmiyormu niye ertesi gununkini simdi yaptin
Günlük kaç incir olucakkTaze yapman gerekmiyormu niye ertesi gununkini simdi yaptin
Canim 10 15 incir de deniyor 7 8 tane de.. yapmadigim.icin bilmiyorum videoyu ac internetten ibrahim.saracoglunn incele biGünlük kaç incir olucakk
Tmm canımCanim 10 15 incir de deniyor 7 8 tane de.. yapmadigim.icin bilmiyorum videoyu ac internetten ibrahim.saracoglunn incele bi
E bu tçyaptıkların ne olucakk bide ben 15 tane incir yaptımCanim 10 15 incir de deniyor 7 8 tane de.. yapmadigim.icin bilmiyorum videoyu ac internetten ibrahim.saracoglunn incele bi
Kullan yaptigini sabah aksmmi ogren tukrt hemenE
E bu tçyaptıkların ne olucakk bide ben 15 tane incir yaptım
Tmm caımm ama incirim az 25 tane falan vardı 15tane kullndım şimdi almam lazımmKullan yaptigini sabah aksmmi ogren tukrt hemen
Neredw saklamam lazım dolapmı dezgahın üstümüTmm caımm ama incirim az 25 tane falan vardı 15tane kullndım şimdi almam lazımm
Merhaba canım nasılsınMerhaba canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?