- 30 Mart 2017
- 12.748
- 19.828
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #3.981
İlk sayfaya dikkat bu topikte gecelenir sabahlanir kafa binbeşyüz olsa da ses etmek yasak! YazcamBenim düzgün kafami da bozcaniz he![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk sayfaya dikkat bu topikte gecelenir sabahlanir kafa binbeşyüz olsa da ses etmek yasak! YazcamBenim düzgün kafami da bozcaniz he![]()
Cimri seniiTatlis ben sac yerine cimen ekerim kiz pahaliya kacamam kusura bakma![]()
Gecye utümü kalirrrrrr şaşkinnnn utunun buharinda uyuya kalirim benEvet haydi kizlar kalkin bir iki
Gecye utümü kalirrrrrr şaşkinnnn utunun buharinda uyuya kalirim ben
Halayda gitarmi calar kizAhey aheyyyyyyy bi uzun hava çektim herkes tempooo![]()
Aaaa asla teslim etmem inek oylar sonraTatlis ben sac yerine cimen ekerim kiz pahaliya kacamam kusura bakma![]()
Gecye utümü kalirrrrrr şaşkinnnn utunun buharinda uyuya kalirim ben
Hihhhuykucu horooooz pardon tavuk: D
Ahahhaa aman saz gibi görün gece gece normal bu kafaaHalayda gitarmi calar kiz![]()
Tatli cimen kafa olsun nikideTatlis ben sac yerine cimen ekerim kiz pahaliya kacamam kusura bakma![]()
Valla hayatimda ilk kez gece utu yapan gordum daha neler gorcemnapim yavrim bnim geceye kaliyo hep gunduz utu sevmirem senin uyku hic gitmiyoki buharda gelsin
![]()
Ayyy koptum benTatli cimen kafa olsun nikide
gunduz giremedik ya dolmus tasmis icinizKiz biz uctuk resmen![]()
bu topik kafa yapar
uykusuzluk degil yoksam
![]()
Kafayi yaptik ta gözu netcez gitar isteAhahhaa aman saz gibi görün gece gece normal bu kafaa![]()
Aaaa asla teslim etmem inek oylar sonra
Ben hep gece yapiyim ne mutlu bna ilkin oldum oleyyValla hayatimda ilk kez gece utu yapan gordum daha neler gorcemseveni de ilk gordum zuzum yaa a
![]()
Cix alakasi yok ben aliskin degilim geceye hep bole oluyor saat 1 den soragunduz giremedik ya dolmus tasmis iciniz