- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.021
Oldu vallaha ne ettiniz beni park alani gibi gelen giden
Sana yeşil çok yakisiyoOldu vallaha ne ettiniz beni park alani gibi gelen giden
Canim ya bak hersey ettik seni yinede iyi sabrettinOldu vallaha ne ettiniz beni park alani gibi gelen giden
Aha bide bu çıktı yok canım inek falan sana aç kalın siz rejimdesinizYohk ben etcilimineklerden birini yatir yiyek
Takiliyoz iste yaa neydek :))Oldu vallaha ne ettiniz beni park alani gibi gelen giden
Kız ben havuç gibiyimSana yeşil çok yakisiyo
bide koca inegi istiyo bah heleAha bide bu çıktı yok canım inek falan sana aç kalın siz rejimdesiniz
Nergisim mor et yok burda pahaliAha bide bu çıktı yok canım inek falan sana aç kalın siz rejimdesiniz
Guzel oldu guzel yoksam cekilmiyy hayat hep dert olmaz dimiTakiliyoz iste yaa neydek :))uykuya giden yollarim gulmekten alt ust oldu resmen yaaaa
Di. Di.di.Guzel oldu guzel yoksam cekilmiyy hayat hep dert olmaz dimi
Aman her insan eğleniyor bende gülüyorum herşeye alinirsak mork gıbı kalırız takil kafana göre yasa hayatı skinti no bendeCanim ya bak hersey ettik seni yinede iyi sabrettin
Haha danet yok artik moret var :))nergis moret
Sabrettim sorun bakalım niyeeeTakiliyoz iste yaa neydek :))uykuya giden yollarim gulmekten alt ust oldu resmen yaaaa
Aman her insan eğleniyor bende gülüyorum herşeye alinirsak mork gıbı kalırız takil kafana göre yasa hayatı skinti no bende
Ne gibinn kiiizzAman her insan eğleniyor bende gülüyorum herşeye alinirsak mork gıbı kalırız takil kafana göre yasa hayatı skinti no bende
eyvahSabrettim sorun bakalım niyeee
NiçünnnSabrettim sorun bakalım niyeee
Sıktın yok kizzz nooooNe gibinn kiiizz
Bosver cinimNe gibinn kiiizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?