Ay niye ki ya , cocuklar sevmiyo TM da senin kiz daha bi sevmiyor demekki ,bünyesi nazil dayaniyor onasastim gündüz uyur mu
Yok gunduz de uyutmuyom yoksa hic uyumuyo baya cok aktif surekli uyanik kalmak istiyo uyumuyo salliyodum sabahin isiklarina kadar dizlerim mahfoldu agriyo gozlerimin altlari morardi bittim bn

Yok gunduz de uyutmuyom yoksa hic uyumuyo baya cok aktif surekli uyanik kalmak istiyo uyumuyo salliyodum sabahin isiklarina kadar dizlerim mahfoldu agriyo gozlerimin altlari morardi bittim bn
Allah Allah ,Rabbim YARDIMCIN olsun zor kuzum ,doktora gotursene

Çok şükür çok şükür, ne adetleri var yav tuhaf şeyler biri de cikip cesedimi yakmayin demiyo
Bizim mezarina gidip dua ediyoruz onlar fotolara bakip kutsuyorlar bide poli bayrami var evlilik yıl dönümü her yıl kutlanır toplu usenmiyorlarda herşeyi farklı dua önemli nebilem çok farklı ya

Bizim mezarina gidip dua ediyoruz onlar fotolara bakip kutsuyorlar bide poli bayrami var evlilik yıl dönümü her yıl kutlanır toplu usenmiyorlarda herşeyi farklı dua önemli nebilem çok farklı ya
Garip kiz aklim almiyo okuyom bazen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…