- 30 Mart 2017
- 12.749
- 19.829
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.101
İnek deyinceNerden geldi aklina giii masaAllah
Hosbuldum cano agladi nebileyim hep agliyo bebek gibiHoşgeldin gözümüz yılda kaldı ne istiyor bebis
Ne acayip demi kutsal goruyolar biz yiyoruz hihiİnek deyinceçok garipler ama insanin inek kadar değeri yok
Ay niye ki ya , cocuklar sevmiyo TM da senin kiz daha bi sevmiyor demekki ,bünyesi nazil dayaniyor onasastim gündüz uyur muYok sevmiyi uyumayi yine iyiyiz aylar oncesine kadar sabahliyoduk sabah uyuyodu sekizde filan
Ne acayip demi kutsal goruyolar biz yiyoruz hihi
Yok gunduz de uyutmuyom yoksa hic uyumuyo baya cok aktif surekli uyanik kalmak istiyo uyumuyo salliyodum sabahin isiklarina kadar dizlerim mahfoldu agriyo gozlerimin altlari morardi bittim bnAy niye ki ya , cocuklar sevmiyo TM da senin kiz daha bi sevmiyor demekki ,bünyesi nazil dayaniyor onasastim gündüz uyur mu
Olur kuzm bole sabir versin canım çocuk isteHosbuldum cano agladi nebileyim hep agliyo bebek gibi
uuuu neler oluyo oyle yaAynen ,gecen haber lerde 4 kisiyi olduren yakalamaya calistiklari kaplani yakmislar kullerini nehre atmisalr diye okudum
Allah Allah ,Rabbim YARDIMCIN olsun zor kuzum ,doktora goturseneYok gunduz de uyutmuyom yoksa hic uyumuyo baya cok aktif surekli uyanik kalmak istiyo uyumuyo salliyodum sabahin isiklarina kadar dizlerim mahfoldu agriyo gozlerimin altlari morardi bittim bn
Aynen bende şaştım ona inanılmaz bisi şükürler olsun bizeNe acayip demi kutsal goruyolar biz yiyoruz hihi
Aynen canim oyle artik alistimda bn yinede pil bitiyo vucut dayanmiyo saglik olsun oyle boyle geciyo isteOlur kuzm bole sabir versin canım çocuk iste
Daha neler neler oluyor dur kim bilir akillarinca kutsallastiriyolaruuuu neler oluyo oyle ya
Çok şükür çok şükür, ne adetleri var yav tuhaf şeylerAynen bende şaştım ona inanılmaz bisi şükürler olsun bize
Bizim mezarina gidip dua ediyoruz onlar fotolara bakip kutsuyorlar bide poli bayrami var evlilik yıl dönümü her yıl kutlanır toplu usenmiyorlarda herşeyi farklı dua önemli nebilem çok farklı yaÇok şükür çok şükür, ne adetleri var yav tuhaf şeylerbiri de cikip cesedimi yakmayin demiyo
O uyudu Kuzm bizleri görüyorurse ruyasinda gelir anlar seslendigimizi
Garip kiz aklim almiyo okuyom bazen deBizim mezarina gidip dua ediyoruz onlar fotolara bakip kutsuyorlar bide poli bayrami var evlilik yıl dönümü her yıl kutlanır toplu usenmiyorlarda herşeyi farklı dua önemli nebilem çok farklı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?