- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.871
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.261
Ruhu burda bedeni uyumakta bak simdik gelirVar anam var korkulur
Salı sallanir sendromu yaşattik sanaYahu hrrseyemi etiket gece gece 53 bildirim ne demek
Benm başim.islakti biraz sinuzit oldgu icin hafif nem.kapmisssBende no sıkıntı her türlü kalkiyom turp gibiyim
Biraz gayret etsek hortlar missRuhu burda bedeni uyumakta bak simdik gelir
Heeeee dikkat et usutmeBenm başim.islakti biraz sinuzit oldgu icin hafif nem.kapmisss
Benim ki sarılmış uyuyor ışığı kapali telin takiliyom
Ivet yoktu benmkiBercestemin herufu yok galiba o yuzden bizimle yosaaaam gelmez gece bura
Döndüm bende sarıldım uyudum yazık adama ahaha
Oni demek giiiYok asla o bizim gibi degull evli kadin yaaa bnim gibi tek takilmiyy
Yok gece vurmus sizekorkma bn varim datlim
Benim adamda öle aynı ben düzeni bozdum biraz eğer kusken bile yanında yatmayik içeri gitsem kavga ediyoz o hemen senin gibi daliyor uykuya yatar yatmaz bende anca dalıyorum bakiyom ☺☺Oni demek giiikiz ben ayakta dursam o niye ayaktasin der kurcalar o ayakta dursa niye uyumuyon der kurcalarim yani rahat yok uyumadan sorgu sual en iyisi yat zibarr
Benimki gozunu kapamadan ben kapamiyorumBenim adamda öle aynı ben düzeni bozdum biraz eğer kusken bile yanında yatmayik içeri gitsem kavga ediyoz o hemen senin gibi daliyor uykuya yatar yatmaz bende anca dalıyorum bakiyom ☺☺
Ben kızarım ben uyanikken kadın kadına konusuyoz ama erkekler asla erkek erkeğe sabahlamaz bende biraz ara veririm ara sıra uyku bozuldu sıkıntı gercide adam burayi üyeliği bilmiyor benim bu dusuk ten dolayı buralari okuduğumu biliyor oda kızıyor bakma şunlara kafani bulandiriyon diyeBenimki gozunu kapamadan ben kapamiyorumo uyumasa hemen ben tek gozumu acip hala uyumadinmi ee hadiii artikkkk uyuuu diyorum
Bi çay ictim biraz atistirdim topladim bile adama hazirlarken yapiom az bisiT Tatlianne20 kahvalti yaptinmi cicis
Benmko sabah geldi tabi ben gozumu acamadim kahvsltisni 1 de ister uyudu. Benm midem.gorulduyor bi elma yiyem bariBi çay ictim biraz atistirdim topladim bile adama hazirlarken yapiom az bisi
Yi bari afiyet olsun kuzmBenmko sabah geldi tabi ben gozumu acamadim kahvsltisni 1 de ister uyudu. Benm midem.gorulduyor bi elma yiyem bari
Aynen canim benm esimde gene sacma sapan yorumlarmi yapiyorsun diyorBen kızarım ben uyanikken kadın kadına konusuyoz ama erkekler asla erkek erkeğe sabahlamaz bende biraz ara veririm ara sıra uyku bozuldu sıkıntı gercide adam burayi üyeliği bilmiyor benim bu dusuk ten dolayı buralari okuduğumu biliyor oda kızıyor bakma şunlara kafani bulandiriyon diye
Aynen canim benm esimde gene sacma sapan yorumlarmi yapiyorsun diyorbiliyormu bilmiyormu kestiremedim henuz ama şaibeli yani biliyoda olabilir bende yanlis anlamasin diye gece almiyorum elime o yuzden sevmez benmki de burayi okudugumu bilir de uyelige ne der bilmem :)) biliyomu bilmiyorum laf cakiyo arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?