Oni demek giii kiz ben ayakta dursam o niye ayaktasin der kurcalar o ayakta dursa niye uyumuyon der kurcalarim yani rahat yok uyumadan sorgu sual en iyisi yat zibarr
Benim adamda öle aynı ben düzeni bozdum biraz eğer kusken bile yanında yatmayik içeri gitsem kavga ediyoz o hemen senin gibi daliyor uykuya yatar yatmaz bende anca dalıyorum bakiyom ☺☺

Benim adamda öle aynı ben düzeni bozdum biraz eğer kusken bile yanında yatmayik içeri gitsem kavga ediyoz o hemen senin gibi daliyor uykuya yatar yatmaz bende anca dalıyorum bakiyom ☺☺
Benimki gozunu kapamadan ben kapamiyorum o uyumasa hemen ben tek gozumu acip hala uyumadinmi ee hadiii artikkkk uyuuu diyorum

Benimki gozunu kapamadan ben kapamiyorum o uyumasa hemen ben tek gozumu acip hala uyumadinmi ee hadiii artikkkk uyuuu diyorum
Ben kızarım ben uyanikken kadın kadına konusuyoz ama erkekler asla erkek erkeğe sabahlamaz bende biraz ara veririm ara sıra uyku bozuldu sıkıntı gercide adam burayi üyeliği bilmiyor benim bu dusuk ten dolayı buralari okuduğumu biliyor oda kızıyor bakma şunlara kafani bulandiriyon diye

Aynen canim benm esimde gene sacma sapan yorumlarmi yapiyorsun diyor biliyormu bilmiyormu kestiremedim henuz ama şaibeli yani biliyoda olabilir bende yanlis anlamasin diye gece almiyorum elime o yuzden sevmez benmki de burayi okudugumu bilir de uyelige ne der bilmem :)) biliyomu bilmiyorum laf cakiyo arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…