- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #4.841
Nergiss kilo bildirimlerini hafta basi yapalimmi?hm e yulaflı yap bakın ben sizi sıkıştırdım izinde siz de beni sıkıştırınyedirtmeyin bana
Devam devam seker krizlerim eskisi gibi yok cok guzel gidiyo hemen basla kuzumGlifora devammi peki bende baslicam ona
Kabiz etmese meret bide.Devam devam seker krizlerim eskisi gibi yok cok guzel gidiyo hemen basla kuzum
Sakin birakma diyeti canim bn bugun tartildim az biseye sevindim valla devam kizlarrrrrya da tam buğdaylı yap canım
Aynen ideal kiloya kadar devam insallahSakin birakma diyeti canim bn bugun tartildim az biseye sevindim valla devam kizlarrrrr
pzrtsi miNergiss kilo bildirimlerini hafta basi yapalimmi?
Evet ya ole dusundum daha iyi olur haftanin başipzrtsi mi
Sakin birakma diyeti canim bn bugun tartildim az biseye sevindim valla devam kizlarrrrr
gazlayın işte beni kritik noktadayım şuan hep 2 2,5 kilodan sonra salıyorum ipin ucunuAynen ideal kiloya kadar devam insallah
görüşürüz dadlu kurabiyemBen sarj dolsun gorusurux insallah yine guzeller..
olur canım farketmez bu hafta pzt tartılsalım madem maviş sana uygun muEvet ya ole dusundum daha iyi olur haftanin başi
Anlamadim noluy canimolur canım farketmez bu hafta pzt tartılsalım madem maviş sana uygun mu
her hafta kilo bildirimi yapcaz ya pazaretsiden pazartesiye tartılalımpazartesi tartılalım diyoz canım
Iyiyim kuzm yelege devamgeldim bebik
naber :)
kolay gele ne renk örüyonIyiyim kuzm yelege devam
Sarı kuzmkolay gele ne renk örüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?