- 29 Aralık 2017
- 621
- 1.805
- 113
- 39
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Püff
Ev işi dedim kizim ya
Ev işi dedim kizim ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ye ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyoGunaydin kizlar.. eşim pogaca istedi bende 1 tane yesem nolur ekmek yerine ya tatli yemicem soz![]()
Evin daginiksa toplamaya basla bn oyle yapcam toplayacam sonra ystten temizlik yapcam dip koseyi sonra yaparimPüff
Ev işi dedim kizim ya![]()

Kizlaaar ruyamda bile burdayim hic gitmiyirum yazistim hep sizinle![]()
Ooo canim ya senin kafa ucuyodur simdi ee uyumazmi bida biraz sende uyusan![]()
en azından rüya görmüşsün ben onuda göremedim gece 4 de yattım 5te uyandı oğlum 5 buçuk 6 buçuk derken bu saat oldu
![]()
uyur ben uzanınca uyaniyoOoo canim ya senin kafa ucuyodur simdi ee uyumazmi bida biraz sende uyusan
Yedim nergis beni mahvetcek :) kiz kac gndur ekmek yemiyorum yiyiveriyim ya 1 tane nolcam hemen kısmıiklık yapmayalimYe ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyo![]()
Kizlaaar ruyamda bile burdayim hic gitmiyirum yazistim hep sizinle![]()
Vurammi agzinin ustune hiii hiii![]()
en azından rüya görmüşsün ben onuda göremedim gece 4 de yattım 5te uyandı oğlum 5 buçuk 6 buçuk derken bu saat oldu
![]()

HayiiiiirGunaydin kizlar.. eşim pogaca istedi bende 1 tane yesem nolur ekmek yerine ya tatli yemicem soz![]()
Yok biraktim12. Takımdan mezun mu oldun

Her sen kimsin hakem izin yok oyle ilk gündenYe ye bnden sana izin zaten hamuru kucuk oluyo![]()
Bercesteeeeee teeee teeee berr ber sesiminjn ysnkisini duyuyon dimi cabuk erit o pogacalari bugun sana 1 saat yürüyüşYedim nergis beni mahvetcek :) kiz kac gndur ekmek yemiyorum yiyiveriyim ya 1 tane nolcam hemen kısmıiklık yapmayalim![]()
![]()

Ben daha kahvalti yapcemHeyet ne ediyoniz bakemm![]()
Ben daha kahvalti yapcem
ilk günden hic olmadi çok iradesiz gördüm seni
Yapiyorum canim zaten :))Bercesteeeeee teeee teeee berr ber sesiminjn ysnkisini duyuyon dimi cabuk erit o pogacalari bugun sana 1 saat yürüyüş![]()