- 22 Ağustos 2015
- 29.767
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.869
- 798
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #6.061
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttumLen ben jçkuzum kelimeai sevmem kullanmamda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttumLen ben jçkuzum kelimeai sevmem kullanmamda
İsınirdi parmaklarin halbukiKızım kaç gunduz kombi bozuk soğuktan dondu parmaklarim kimseyle yazışmadim![]()
Canim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttum![]()
İwett kuzum demem sevmemdeCanim mi demistin acaba ne biliyim canim unuttum![]()
Dadli da var onunkinden isstiyoomYok guzelim inek bende özur dilerim olsa seve seve![]()
[/QUOTE]Sifayildizi temizlik topiginde ki kankisini seviir beni sevmiiir
[QUE="nur mawish, post: 54313814, member: 857093"]Kimi neyi
Hahahha gulesim geldi tobe N nur mawish gece geceDadli da var onunkinden isstiyoomUcundan versing de yiyek
![]()
Tamam apla ya ne kiziyorsun kuzu olmazsa inek olur dana olur :))İwett kuzum demem sevmemde
Benene yaav sen beni sevmisenKızım kaç gunduz kombi bozuk soğuktan dondu parmaklarim kimseyle yazışmadim![]()
Ucundan bude
Tamam apla ya ne kiziyorsun kuzu olmazsa inek olur dana olur :))
E oda TM diyir sora vermiyir o inekleri otlatip durir basinda
[/QUOTE]Sifayildizi temizlik topiginde ki kankisini seviir beni sevmiiir
[QUE="nur mawish, post: 54313814, member: 857093"]Kimi neyi
Nergis kadin soguktan donmus sen trip atiyorsun bu havadaBenene yaav sen beni sevmisen![]()
Tatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelimE oda TM diyir sora vermiyir o inekleri otlatip durir basinda
Haha aynenTatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelim![]()
Tatli daha ineklerin danalarin meee dedigini saniyo idare edelim![]()