Canı sıkkın sevgili..

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
Merhabalar.
Öncelikle sevdiğimle ayrı şehirlerde olduğumuzu belirterek başlayayım konuya.
Sınava gireceğim 20 gün sonra ve sanırım gerginim biraz. Erkek arkadaşımın ise ailevi ve başka türlü problemleri var. Yersiz ve basit bir sebepten kavga ettik birkaç gün önce. Haklı haksız hesabı yapmıyoruz ikimizde de hata var. Fakat benim ilk ciddi ilişkim ve nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum.

Önceki gece canı çok sıkılmış diğer mevzulardan dolayı, bana yazdı bende hemen ilişkimizdeki tartışma olayimizi açıklamaya kalktım o da umdugunu bulamayarak o zaman yatayim ben dedi ve yattik ama uyuyamamış. Bende yatayım dediği anda konuşmaya ihtiyacı olduğunu anladım fakat geç kaldım. Destek olamamış, yalnız bırakmış gibi hissediyorum. Hiç keyfi yok. Uzaktayız ailem bilmeden gitmeyi de düşünmüyorum çok istememe rağmen.(7-8 saatlik yol)

Ne yapabilirim ? Ilgilenmem mi gerekir yoksa kafasını dinlesin istediği zaman arar diyip üzerine düşmeyeyim mi ?
Son liman olarak sana geldim sen de aynısını yaptın derdimi dinlemedin dedi. Çok üzüldüm.

Bir de ufak tefek hediye kutu gibi bir şey mi yollasam ?

Ne yapabilirim nasıl davranayım kızlar. Yardım edin lütfen.
Teşekkür ederim.

hediye yollamak iyi fikir olabilir...
imkanın varsa yanında gitmende güzel olur..

1 saat te olsa yanına gitseniz hediyeden daha çok mutlu olur

O gece tüm gerginliği atmak için fırsatmış ve kendisi geldi bana bu fırsatla ama ben elimin tersiyle ittim.
Çok kötü hissediyorum. En büyük vaadim ve beklentim huzurlu bi ilişkiydi. Twrsini yapmak çok can acıtıcı.

Düzelir de mi kızlar ? Iliskilerde böyle süreçler olur de mi ?

2 ayı geçen dostane ilişkilerim dışında böyle bi ilişkim olmadı. Ben ayrılacağımızı bile düşündüm hatta.

Uzak mesafeli ilişki yürüteceksen bunlar olağan şeyler ya normal kabul edip yoluna bakacaksın yada uzak mesafeli ilişki yürütmeyeceksin. Ben uzak mesafeli olupta ilişkisinde mutlu olan, ilişkisi yürüyen çift görmedim. Çünkü telefon üzerinden birbirinizi ne kadar anlayabilirsiniz ki ? Bu arada ailenden habersiz sakın gitmeye kalkma, büyük bir hata yapmış olursun. Yaşın kaç bu arada merak ettim..

24 yaşındayım.
Bazı zevklerden mahrumuz tabi ama uzaklıktan sıkıntımız olmadı şükür ki. Sadece böyle olaylarda insan yanında olmayı çok istiyor.

o yaştayken bizimki de uzak mesafe ilişkisiydi, ara konuş, onu daha fazla konuştur içini rahatlat, teskin edici sözler söyle, bu seferlik tamamen tamamen alttan al gerginliğin yüzünden özür dileyerek başla ama. Böyle şeyler oluyor, her seferinde yanına gitmekle veya hediyeyle çözülmeyecek hale gelir bu rutine bağlarsa tartışmalar, atıyorum şimdi bir arkadaşına döküp içini rahatlasa bu sefer "acaba? "lar dolanmaya başlar kafasında senin de aynısı olur. Yanyanayken tartıştıktan sonra çözüm yolu bulunur en azından sarılırsın geçer ama arada mesafe varken zor, tartışmaların o gün sonlanabilmesi ve konuşmanın iki tarafın da içinin rahatlığıyla bitmesi lazım, öteki türlü devam etmesi imkansız olur.

Konuyu okuyunca aklima geldi bekarken bi erkek arkm vardi ailesel parasal okul olarak full dertti bikmadan ayni seyleri sabirla dinler en mantikli cevaplari verir saatlerce konusurduk haklisin derdi bi nebze rahatlardi ben oyle dusunuyordum neyapabilecegi konusunda kapilar gosterirdim her anlatmaya baslayisinda ilk kez dinler gibi ilgilenirdim surekli neseli ve guleryuzluydum ama gel gor ki yaninda bazen hasta halimle bulusmaya gittigimde suratim asık diye kavga ederdi bi derdim olsa dinleyemezdi cunku ben hep guclu olmak zorundaydim onun gozunde .. kotu bi durumdu niyeysede anlattim sende yaninda ol elinden geleni yap ben sonunda yaptigimin karsiligini bulamadim onca zamaanimida bosa vermisim vs ama zaten hataymis :)

Sarılsak bi gülümsese bitecek her şey ama uzakken telefonu keyifsiz kapatsa dert oluyor. Hele ki insanız ikimizin de keyfi olmayabilir o şekilde uyuyunca uyuduğunu bile anlamıyor insan.
4 gündür böyle uyuyoruz.
Dediğinizi zaten yapmaya çalışıyorum ama karakter olarak da önemli benimki biraz zor bi insan.
Ve anladığım şu; bu ilişkide yapıcı ve sabırlı olması gereken benim. Hem onun problemlerinden dolayı. Hem de deneyimsizlikten kaynaklanan yaptığım can sıkıcı şeylerden dolayı.
Teşekkür ederim. :)
Siz evlendiniz heralde mutluluklar diliyorum. Hayırlısıysa biz de evlenebiliriz inşallah :)

Elimden geleni yapıyorum benim hatam çok oluyor ama onun da bu tarz problemleri fazlasıyla var. Her türlü durumu kurtarma alttan alma güçlü olma dinleme bana kalan bir görev olacak heralde. Şikayetim de yok gerçi ne anlatsa dinlerim :) sadece o gece ben de kendi derdime düştüm ondan dinlemeye fırsat veremedim.
inşallah bizim sonumuz iyi olur. Sevince başkaymış
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Teşekkür ederim, umarım siz daha da mutlu olursunuz.

Benim genel olarak ilişkilerden anladığım hiç kimsenin kolay insan olmadığı ve ilişkideki yapıcı ve sabırlı rollerinin hep bir tarafa verilmemesi gerektiği, bu iki kişide de benzer ölçülerde yoksa yürümez zaten yanyanayken de. Bugün siz onu mutlu hissettirirseniz yarın sizin kırgınlığınızı da o rahatlatamacaksa pek bir anlamı yok. Kimse kaldırmak istemez her zaman alttan taraf olmayı, kimse bilerek başlamıyor tabi bunları (ne saçma sapan tartışmalar yaşanır bilirim ) ama hallolduktan sonra ikiniz de içinizde o 4 günün ağırlığını taşımayın yeter.

Uzak mesafe ilişkisinde eğer gidemiyorsaniz ansizin karşısına çıkan özel hediyeler cok güzel oluyor. Daha çok kutunun icine onun seveceği bir sey yanina notlar cikolatalar.. hani para değil de gösterdiğiniz özen öne çıkmalı.. tabi bunu alışkanlık haline getirmeyin telefondaki konusmalara önceden hazırlık yapin.
bir de böyle can sıkıcı olaylarin haricinde de ona destek oldugunuzu hissettirin

Ben onunla başladıktan sonra gün içinde aklıma gelenleri söylemeyi unutmayayım söyleyeyim diye not alan bi insan oldum düşünün halimi :) önceden ne kadar burnum havadaysa şimdi o kadar duvarlarım yok.
Bi gülsün diye kaç takla atıyorum ama yine elime yüzüme bulaştırabiliyorum. Maalesef.
Nasıl eskiye döneceğiz bilmiyorum. O kadar üzgün tedirgin bi haldeyim ki.
Sevmek çok başkaymış.
Dün gece anladım ki kendinden önce onu düşünmekmiş. Bencillik ilişkide en son olması gereken şeymiş.
inşallah en kısa zamanda hallederiz.
Evinin adresini bildiğimden bile haberi yok. Sürpriz hiç yoktan iyi gelecek sanırım.
Teşekkürler önerileriniz için.
Çok mutlu olun :)

Haklısınız ben biraz da bencillik etmişim sanırım dün gece tam olarak anladım. O nasıl ciddi şeylere kafa yorarken ben iki kelime duyayım diye kendimi paralıyorum. Sırf kendimi mutlu hissedeyim diye.
Dersimi aldım daha özenli olmaya gayret edeceğim. Ben böyle diyince ters tepiyor genelde ama hadi hayırlısı :)
Sürekli hataları olayları düşünmemek lazım sanırım. Kafam çok dolu.
Teşekkür ederim tekrar. Rahatladım az da olsa. :)

24 yaşındayım.
Bazı zevklerden mahrumuz tabi ama uzaklıktan sıkıntımız olmadı şükür ki. Sadece böyle olaylarda insan yanında olmayı çok istiyor.
Uzaklıktan sıkıntı olmadı diyorsun ama bütün sıkıntılarının hepsi uzaklıktan kaynaklanıyor aslında.. Benim bu ilişkim dışında yaşadığım tüm illişkiler uzak mesafeliydi, çevremdede çok örnek var. O yüzden bu konuuyu en iyi ben anlıyorum belkide, boşa konuşmuyorum inan. Yanı başında olan sevgili gibi olmuyor hiçbirşey. Baştan sona sorunlu bir ilişki oluyor. Yanı başında söylese kızmayacağın şeye uzaktan söyleyince deliriyor insan bazen en basiti bu. Ona ihtiyacın olduğu zamanlarda yanında olamaması, hissedilen yalnızlıkta cabası.. O yüzden sürekli bazı noktalardan kopuyor uzak mesafeli ilişki. Ordan burdan kopa kopada tamir edilemez hale gelip ne yazıkki bitiyor.

Belki de haklisiniz bilemiyorum ama ben umutluyum. Biraraya gelme ihtimalimiz olmasa belirsizlik olsa hakikaten zor ama bizim şansımız var ve inşallah olacak.
Su da bi gercek kısa zaman da olsa uzun zaman da olsa bu mesafe olayı gerçekten ilişki için büyük sıkıntı. Çok sakin sabırlı anlayışlı olmak gerekli. Bu şekilde yürütüp evlenen çift de çok. Yakınımda arkadaşım liseden beri birlikteler ve nisanlilar baslangicindan beri de ayrilardi.
O sebeple umutluyum ben :)

Yaslariniz kac canim?

en son ne zaman görüştünüz.. ben olsam yanına giderdim..

Daha 11 gün oldu, beni görmeye geldi geri döndü. Gider gitmez de olay oldu zaten.
Ama azimliyim. Ne yapıp edip güldüreceğim yüzünü :)
Keşke imkanım olsa da gidebilsem hem yol uzun hem de ailemden habersiz gidemiyorum içim rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…