Canı yanan kızın yaptıkları

hikaye cok komik
arkadas sorunlarida artik nereye kadar
bu arkadaslar neden kendileri yazmiyor sorunlarini

keske KK da alt bölüm olarak ergenler kulubü olsa
ne güzel olur ..

ben mesajı aldım Neslihan, sen sakın yapma öyle birşey tatlım.. Sadece cevap verme malum kişiye, takma artık.. Yazsın yazsın bir süre sonra susar :)

Ben buraya konuyu acmışim da bildirimleri gormemisim. Hayır yahu ben neden boyle birsey yapayım bu adam yani beni terk eden adamla benim ailem tanışıyor. Sanırım cok fazla açılan sahte konu vs vs boyle düşünmenize yol açtı ben boyle bisiyi beni aldatan adama yapmadım sevgisi bitip terk edene mı yapayım ask olsun ya. Zaten arkadasım bana teselli verirken bunu anlattı bende sok oldum paylaştım keske yazmasaymisim

Evet terk edilen benim. Evet teselli icin arkadasi arayıp bu hikayeyi anlattığı kız da benim. Yani yapacak ya da yapmış olan ben degilim. Boyle düşünmenizi fake konular yuzunden anlıyorum ama boyle bisi yapacak olsam burada kimsenin beni tanımadığı bir yerde acik acik sorar yapayım mı nasıl kızlar derim psikopatca

yok ben böyle birşey yapmayacağını zaten tahmin ediyorum da, yine de arkadaşın "kız ne güzel intikam almış" diyemeyeceğimiz kadar basite indirgemiş durumu.. onun için yazdım :)

Ben bu uyenin sahte oldugunu dusunuyorum. Konularin biri bitmeden digeri aciliyor, tipik sahte uye hareketi

Ayin 31'inde uye oldugu dusunulurse gunde ortalama 2 konu

Son düzenleme:
yok ben böyle birşey yapmayacağını zaten tahmin ediyorum da, yine de arkadaşın "kız ne güzel intikam almış" diyemeyeceğimiz kadar basite indirgemiş durumu.. onun için yazdım :)

Yok nerden bileceksiniz düşünebilirsiniz bunu doğal ama hani bunu yapmayı düşünüp sizden akıl isteseydim en azından "bir arkadasım yaşıyor napsin kızlar " diye sorardım konuyu anlatıp ne kızlar vara getirmezdim.
Bugün iyi değildim ve sanırım bana ilginç geldi bu yüzden paylaştım. Hic kimseye de cevap olarak napsin kız diye de sormadım. Konu nasıl siliniyor bilmiyorum siz bunu silmisim sayın

Ben bu uyenin sahte oldugunu dusunuyorum. Konularin biri bitmeden digeri aciliyor, tipik sahte uye hareketi

Ayin 31'inde uye oldugu dusunulurse gunde ortalama 2 konu

Açtığım konular birbirinden cok con bağımsız ve Türkiye şartlarında yaşanmayacak olaylar degil mı ? Hele erkek arkadaşımın mesajini kopyalamam falan. Olacak is mı ? Evet sahteyim ben. Sahte sahte hic olmayacak alakasız konuları açıp kafa yediriyorum sizlere.
Allah askına ya önce bir sorsanız keske herkese cevap veriyorum size de verirdim arkadasım sn sahte mısın şuradan anladım bunu deseydiniz keske. Hic hoş degil. Yine de teşekkürler

yaş kaç ? yazık ama bu kıza çok saçma karaaktersizce şeyler

Son düzenleme:
bıraz şehır efsanesı olmuş yok kılo kalmamısta falan fılan ben bukdarda yanıp yıkılacagına ınanmıyorum oyle olsa zaten ayrılmazdı

Terkedilen kız sanki bazı şeylere kendini inandırmış gibi. Böyle mutlu oluyorsa yapacak bişey yok.

Allah akıl fikir versin hepsine Biz bile bi kazık yiyince etrafa karşı güvenimiz gidiyo bu çocuğun bunları yaşaması çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…