Canı yansın istiyorum.

Eminim bunu söylesem ciddiye dahi almaz. Yapamayacağını bilir böyle bir şeyi.

Ben bir kere ayni bahsettiginiz duruma geldim ve sabrimi cidden cok tasirdilar. En sonunda benden beklemeyecekleri birseyi yaptim ve ben de onlara aynisini yaptim. Zaten o ana kadar beklememin sebebi acaba pisman olur muyum, vicdan yapar miyim, insanlara zarar gelirse sucluluk hisseder miyimdi. Yaptim oldu ve asla bir an olsun keske yapmasaydim demedim. Tam tersine benim bu yuzumu gordukten sonra artik kimse bana bulasmiyor, keske en bastan yapsaydim diyorum.

Aynen öyle, zaman geçince de olaylara daha makul bakıyorsun.Yani etraflıca düşünüyorsun, empati yapıyorsun,karşıdakini anlaMAYA çalışıyorsun,kendini sorguluyorsun ben mi yanlış ifade ettim kendimi diye.. Bir de aynen öyle o davranışın aynısını ben yapsam, hiç tasvip etmediğim şeyi yapıp kendimle çelişicem.. Ve hep kötülükle imtihan olduğumda Allah ım bilip bilmeden kalp kırdıysam affet derim yani bakış açılarımız aynı. Haketseler de aynını ben yapsam, kendimi hiç affetmem böyle de bi vicdan mekanizması var..Ama şey ya, ben çok şahit oldum, 6 yıl sonra haksızlık yaptım diyene de, 6 ay önce de .. Vicdan rahatsızsa itiraf kaçınılmaz oluyor yani denendi..

Sanırım elinde koz olarak bir sır var. Ben olsam sırf kendime saygimdan o sırrı ortaya dökmem. Ama yaptıklarından vazgeçmesi ve düzeltmesi icin onu bununla tehdit ederdim.

Ha eğer zamanında sana güvenerek anlattığı birşey değilse kendi kendine ogrendiysen o zaman hiç acıma.

Canı yanan sabretsin canı yakanda yanacağı günü beklesin :)

Canını yakmak mı?
Lime lime ederim!!!
Dönüp de ardıma bakmam bile!
Hatta çok da huzurlu uyurum o gece.
Kaybedecek çok şeye sahibim, yedirmem, ezdirmem hiç kimseye!
Çok sinirli anıma denk geldi bu konu, atarıma, giderime kusura kalma...

seni üzeni neden düşünüyorsun ki bu hayatta senden değerlisi mi var ben başak burcuyum ve canım yanarsa canını yakarım. çünkü bilsinler bi insanın canının yanması nasıl bir şey

Ben genelde canımı çok yakan biri olduğunda bunun bana ne derece zarar verdiğine bakarım.
Bazı olayları ve kişileri zamanla affederim kendi içimde, iyi ki de o zaman karşılık vermemişim derim.
Ama aylar geçmesine rağmen içimdeki öfke dinmiyorsa, verdiği zarar etkilerini sürdürüyorsa o zaman karşılık vermek için düşünmem bile. Geçte olsa uygularım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…