Canı yansın istiyorum.

Ben affederim. Hayatimdan cikaririm ve yoluma devam ederim. Ben intikam alamiyorum ya. Beddua bile edemiyorum, 1 etsem 2 geri aliyorum. Bosver.

Affet, yoluna devam et.

Affetmeni onun icin demiyorum senin icin diyorum, buyuk yuk kalkiyor insanin ruhundan. Eden bulsun ama bizden degil, bosver Ceylin. Sonra yaptiginin huzursuzlugunu tasimak var bir de. Degmez.

Ben malesef çok kinci bir insanim, kolay kolay birinden nefret etmem, ama ettigim zaman ben bile kendimden korkarim ve o kisiye dünyayi dar etmeden içim rahat etmez. Belli ki yapilanlar sana dert olmus, o zaman gerekeni yap bence. Haksiz yere sen üzülecegine onlar üzülsün. Böyle sürekli sabirli davranarak, alttan alarak malesef hep sen kaybedersin, çünkü karsi taraf o kadar kötü ki iyilikten anlamaz.

Ama bunlara zaten sen izin veriyorsun doğrumu

Deli deliyi görünce sopasini saklar hesabı senin canını yakan bedelini fazlasıyla ödemeli. Allaha havale etme işi bizi aşar Allah akıl vermiş fikir vermiş benim canımı yakani canevinden yakarım bende boyle

Bir de en buyuk intikam hic tinmamak. Bunu gordum ve uyguluyorum, inan bu onlara daha cok dokunuyor.

Sonuna kadar katılıyorum. İnsanların kötülükleri kötülüğüyle kalmıyor, bir şekilde oduyorlar kendi hayatlarında. En doğru tutum da sizin yazdığınız tutumdur onun için.

Dusmanini kendine yakin tutacaksin. Canini yakmak istiyorsan bunu yapmalisin

Aynı beni anlatmışsın sanki bende senin gibiyim karakter olarak .
Canım gerçekten çok yandı .
Dostum dediğim insan arkamdan demediği hakaretleri bırakmadı , sevgilimde bile gözü varmış düşün .
Bunları tabi arkadaşlık bitince öğrendim .
Ben hiç bir şey yapmadım çünkü uğraşsam ne olur ki ?
Çok sevdiğim bi söz var ;
Uzun zaman önce asla bir domuzla güreş tutmamayı öğrendim . Her ikinizde çamur içinde kalırsınız ancak domuz bundan keyif alır ..
Ben kendimi herkesten soyutladım . Kimseye güvenmiyorum inanmıyorum .
Sevgilim var onunla muhabbet ediyoruz zaman geçiriyoruz .
Canım sıkılınca annemle çıkıyorum dışarı .
Mis gibi valla kafam rahat .

Babaannene havale et ceylin vallahi hakkından gelir :) şaka bi yana onunda hassas noktasını biliosan ordan vurmaya çalış kendine yapılanları unutma ama bu kadar da üzme kendini. Eden buluru boşuna demiyorlar gerçekten de öyle oluyor sadece sabır ve kendi iyi niyetinin kimsenin kullanmasına izin verme çünkü an itibari ile iyi niyetinin son kullanma tarihi dolmuş canım.

Günaha girer miyim ayrıntısı gereksiz bir detay değil yanlız.ayrıca vicdanı susturmamak lazım ama karşıdakine de böyle davranmasına müsade etmemek lazım

Hem cinsinizden mi bahsediyorsunuz yoksa karşı taraftan mı ?Yine de öfkeyle kalkmayın derim
Bulunduğunuz yerler aynı mı bilmiyorum ama uzaklaşın. Önem vermeyin belki siz üsteledikçe gözünüze daha çok batıyordur. Bu da psikolojinizin bozulmasına sebebiyet veriyordur.

aynı durumun farklı versiyonu ben yaşıyorum.

Valla ben de kinci biriyimdir. Hep öç almaktan yanaydım bugüne kadar ama gördüm ki bu bana bir şey kazandırmıyor, İçini nefretle kurutmak kendinden başka kimseye zarar vermiyor.
Ben de sizin yaşadığınız olayın farklı bir versiyonunu yaşıyorum şu an. Arkadaş dediğim "karaktersiz" hiç beklemediğim şeyleri yaptı.
Sonra fikirlerine çok önem verdiğim bir arkadaşıma anlattım. Allahlık iyi bir insandır anlattığım kişi de. Boşver Pinoli dedi. Allah görüyor her şeyi dedi. Elbet bir gün ondan da acısı çıkar dedi. Ama sen de o zaman gülmeyeceksin oh demeyeceksin dedi. Düşünün yani nasıl bir insan.
O yüzden ben de Allah'a havale ettim. O herzaman her şeyi görüyor ve bizim alacağımız öçten daha güzelini alıyor. Geç de olsa alıyor erken de olsa.
Hem çok meşhur bir hadis var herkes yaşattığını yaşayacak diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…