Canı yansın istiyorum.

Eger bu kisi size bir sir vermisse bu sizde kalmali. Caninizi yaktigi icin size veriken emaneti ona karsi kullanirsaniz sizin de ondan farkiniz kalmaz. Kimse yasattigi seyi yasamadan olmeyecekmis. Allah a havale edin. Bu arada yaptiklarina karsi kendi mucadelenizi de verin ama sirrini desifre etmek bence dogru degil. Bununla sadece egonuzu tatmin etmis olursunuz. Bir kac gun oh oh iyi yaptim dersiniz ama sonra vicdan muhasebesi baslayabilir. Belli ki o kisi de icinde cehennemi yasiyor, huzursuz ve bu huzursuzlugunu bastirmak icin ortaya laflar atip sizi mutsuz ederek kendini mutlu etmeye calisiyor ama olmuyor, cunku mutsuz ki devam ediyor. Cekemeyen insan ugrasir. Diger insan umursamaz bile. Ne hali varsa gorsun deyin. Gercekler er ta da gec ortaya cikar. Erdemli olan siz olun. Kaybetmezsiniz.

Aa aynı ben :)
Can'ı yansın isterim bende. Başıma da çok geldi. Ama yine de yapamadım. Eğer ben gibiysen yapabileceğini zannetmiyorum şeninde.

Bende senin gibiyim. Bu yüzden hep kaybeden taraf ben oluyorum.. Soruna gelince göstermen gereken tepki bu kişinin kim olduguna gore degişir. Kim bu kişi ? Eski bir aşk mi, psikoloji bozmada uzman bir aile bireyimi ?

sana tas atana sen gul at diye terbiyelenmis bir mesrebin evladi olarak hesabi hakka birakirdim ben. neticede Hakkin degirmeni yavas ogutur ama iyi ogutur. unutmayin.

Allah havele et canim bende oyleydim bi kitapta okudum ondan sonra fikrim degisti " bekle ve gör allah mühlet verir ama acele etmez kalmaz di kimsenin ahı kimsede. Karincanin suleyman üstünde hakki sorulacaksa herkesin hakkı sorulacaktir " sabir canım sadece sabir

Baskasını kullanırsan onun canınıı acıtmak için diıerine sana yapılmıs olanı yaparsın kısır döngüye de girebilirsin.. ve aynı seyi baskasına yaşatırsn. Çıkar halatından gercekten çıkar insanlar bir konusur iki konusur biter sessiz kalmak en iyisi. Okadar rahatsz olur ki karsıdaki kendini değersiz hisseder ki en iyisi bu

Canin cok yandiysa soyle herkese. Seni icine sokacagi durumu dusunmeden davranan birini dusunme bence

lustral

O yanındakiler var ya. Onlarda hak ediyor bunu. Onlarda çok suçlu çook..
Sanki yapmamak için kendimi ikna etmeye çalışıyorum.
Doğru yoldasınız, olduğu gibi helal etmeden Allah a havale edin. Onu düşündükçe daha çok zarar görürsünüz. Tecrübeyle sabittir ki; Elinizden bulmasa da hakkını bulacak.

Bu şekilde canımı yakan birisine tuzak kurarım plan yaparım.. Ve hırsımı mutlaka yüz yüzeyken alırım . Ne içime atıp kavrulayım !! Öyle bir anı kollayıp öyle güzel canını yakarım ki beni unutması mümkün olmaz..

Sizin alabileceginiz hicbir intikam Allah'ın alabileceginden daha iyi, vurucu ve adil olamaz. Siz kendinizce onu alt ettiniz sanirsiniz ama Allah bilir onun zaafini, onu derinden sarsacak ve mutsuz edecek en onemli seyi. Sabir gerektiriyor, iciniz yanarken tahammul etmek cok zordur eminim ama iyice dusunmeden hareket etmeyin bence.
Benim fikrim Allah'a birakmaniz yönünde ama yine de en iyi siz bilirsiniz, sizin imtihaniniz...

Ha bu arada bu sır birinin hayatini, namusunu vs. ilgilendiren bir seyse cok cok iyi dusunun. Soylenmesi gerekiyorsa yani.

"İyiliğe iyilik her kişinin işi,kötülüğe iyilik er kişinin işi"

Varın siz seçin nasıl olduğunuzu. Ama ben olsam Allaha bırakırdım. Çünkü benim yapacağım,Allahın yapacağı karşısında kumsalda bir kum tanesi kalır.
Bekleyin,sabredin,Allaha sığının. İlahi adalet elbet bigün yerini bulur..

Ayni durumdayim. Ben susup allaha havale etmeyi tercih ettim. Sonucta ona kötülük yapip, sonra vicdan azabi cekerek kendime daha büyük kötülük yapmak istemedim.
Hemm Allah bizi bu dünyaya imtihan icin yolladi. Elbet kötülük yapan birgün bedelini ödeyecek. Ister bu dünyada ister diger dünyada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…