Canım Ablam İçin 41 Yasin Dağıtıyorum..

tacsizprenses

Bir DiLeK TutTuMmm (:
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2006
6.246
1.616
373
Selam arkadaşlar..Ablam modülleri var..ilaç tedavisi görüyor uzun zamandır..

Bugün öğrendim kalp ritmi çok hızlı imiş bir türlü düşmüyormuş..Eniştem annemi çağırmış kötü olmasa idi çağırmazdı biliyorum..

Şİfa olsun diye 41 yasin dağıtıyorum..Rica etsem okur musunuz..Adet bildirir misiniz..

Şİmdiden HakkınızI Helal edin..Allah Razı olsun..

Helal olsun, geçmiş olsun . Allah şifa versin inşallah...

Ben şimdilik 1 tane okuyum hemen ...

1 tanede ben aldım rabbim şafi adının hürmetine şifa nasip eylesin ablanıza... helal olsun ne demek..

14 tane arkadaşlarım aldı..Burada da 7 oldu.. 20 tane kaldı..

Bende tesbih çekeceğim inşallah 1910 tane La havle vela kuvvete illa billah.. sonra da 601 besmele..

Rabbim ailelerimize eşimize dostumuza sağlık versin inşallah ablam eskişehirde ben istanbul da annem antalya da uzak olmak çok kötüymüş aynı şehirde olsak yetişirdim yardım ederdim ama ha diyince çıkıp gidilmiyor işte ((

Çamaşır bile seremiyormuş o kadar halsizmiş ve ben üzülmeyeyim diye söylemiyor..Rabbim esirgesin..Rabbim bizlere bağışlasın..

amin canım bende besmele çekerim üzülme sende rahatsızdın yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

Yâ eyyuhen nâsu kad câetkum mev'ızatun min rabbikum ve şifâun limâ fîs sudûri ve huden ve rahmetun lil mu'minîn(mu'minîne).

Yunus süresi 57. Ayet..

Ey insanlar! Size, Rabbinizden öğüt (vaaz) ve göğsünüzde olana (nefsinizin kalbindeki hastalıklara) şifa ve mü'minlere hidayet ve rahmet gelmiştir.

amin canım bende besmele çekerim üzülme sende rahatsızdın yanlış hatırlamıyorsam
Rabbim tez zamanda şifasını verir inşallah

Evet canım benim de bel fıtığı..Ama ilaç tedavisi görüyorum..Etkili mi değil mi tartışılır..Ama Ablamın ki Rabbim esirgesin düşüremezler ise Rabbim bizlere bağışlasın cidden kötü olmasa annemi çağırmazdı eniştem (

1 tane de ben alayım. şimdi işteyim gece Allah'ın izni ile okurum. rabbim şifasını versin inşallah

Çok geçmiş olsun kardeşim. Ben de bir yasin okurum inşallah. Rabbim ablanıza şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…