Canım acıdı...Geçecek mi sizce?

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Sabah kalktım,temizlik yaptım,gene kötü bi rüya görmüştüm,umursamadım yinede,babamın eski telefonu kardeşimdeydi bugün telefonun yedekleme yaptığını eski fotoların içinde olduğunu söyledi,bana göndermesini söyledim,gönderdi ben orda eski gelinlikli resinlerimi gördüm evden çıkmaya az kala çekilmiş,bakınca dayanamadım ağladım,annem noldu deyince anlatamadım,daha fazla ağladım.ve bütün günüm kötü geçti,başım ağrıdı hep,Ayrılalı 10 ay oluyor,geçmişti unutmuştum aslında,ama bu fotoğraf çok canımı yaktı,aynı durumu yaşayanlar geçecek mi bigün bi fotoğraf bukadar yakarmı insanın canını

Zaman herşeyin ilacı.her acı ilk günki gibi taze kalsa nasıl dayanır insan.zamanla geçer.daha çok yeni.

Bu ilişki için elinizden gelen her şeyi yaptıysanız, yine de kurtaramadıysanız artik üzülmeyin. Önünüze bakın.

Biz kadınların en büyük hatası , hayatımıza giren erkekleri hayatımızın merkezi yapmak. Sonra o merkez gidince çemberden dışarı çıkamayacak kadar zayıf oluyoruz.

Hayır aslında merkez biz olmalıyız. Hayatta hicbir şeyin garantisi yok. Güçlü olmak demek, bütün olasılıklara rağmen yoluna devam edebilmek demektir.

Siz de güçlü olun ve onu geçmişe gömüp yolunuza bakın.

İnanın o kişi hiç umrumda değil,atlattım tekrar okula başladım,bi şekilde hayatımı devam ettiriyorum önüme bakıyorum,fakat o fotoğrafı görmek Canımı acıttı uzun zaman sonra gördüğümden belkide,duygusalımdırda,çok haklısın umarım artık en ufak şey Canımı yakmaz.

10 ay boyunca hep icin atmışsın demek ki bir fotoğrafla duygu boşalması yasamissin çok normal kuzum zamanla geçer zaman neler kadir
Aslında hiç içime atmam herşeyimi paylaştığım bi arkadaşm var kimseye olmasa ona hep anlatırım,uzun zaman sonra görmk acıttı sanırım canımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…