Eksik anlattığımı farkettim konuyu editledim okuyabilirsin en baştaSorun neydi peki? Neden olmayacağını düşündün?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksik anlattığımı farkettim konuyu editledim okuyabilirsin en baştaSorun neydi peki? Neden olmayacağını düşündün?
Ama insan sevgisiz nasıl yaşar Kendimi seviyorum bu bana yetiyor demek ancak kendini kandırmak olurMaalesef bu aile sevgisinden eksik buyuyen cocuklarin psikolojilerini toparlamasi oluyor. Bi sekilde kendini sevmeyi ogreneceksin, baskalarindan sevgi ilgi bekleyerek omur gecmez
Sen kendini sev de seni sevenler de olurAma insan sevgisiz nasıl yaşar Kendimi seviyorum bu bana yetiyor demek ancak kendini kandırmak olur![]()
Beni bu dünyada en çok seven insan Aşkım En sevdiğim bana niye böyle yaptıSen kendini sev de seni sevenler de olur
Kızlar çok kötüyüm çok ktüyüm çoooksevgilim hayatımda gerçekten bişeyler paylaşabildiğim tek insandı O ebnim canımdı Mesaj atıp atıp işi sündürmek istemiyorum O hiç atmıyor zaten Canım çok yanıyor Aramız çok iyiyken bile işlerimiz vs olduğunda 24 saat hiç görüşememişiz diye iki ara bi derede azıcık telefon açıp yokluğuna dayanadım deyip sesini duyunca hüngür hüngür ağlayan biriydim ben Ben nasıl dayanıcam yokluğuna Ben napıcam
ölmek istiyorum ağır geliyor yaşamak Napıcam ben napıcam off
Ne konuşayım Neyi konuşayım Doğduğundan beri sevilmemiş bi çocuğun nesi konuşualbilir Niye sevmedin benİ diye çok sordum herkese sordum ben Benim hayatım bu soruyla geçti hiç cevap alamadım kiArkadasım gereksiz insanlar icin kendinimi öldüreceksin..
Annenle konusmayı denedin mi..
Ne konuşayım Neyi konuşayım Doğduğundan beri sevilmemiş bi çocuğun nesi konuşualbilir Niye sevmedin benİ diye çok sordum herkese sordum ben Benim hayatım bu soruyla geçti hiç cevap alamadım ki
Anne ama bee Anne bu Bir insanı şu dünyada kimse sevmese annesi sever ya En çirkin en kötü en pislik insanları bile Kimse sevmese annesi seviyor Küçüklüğümden beri ne zaman biri beni üzse oturur ağlar karşımdaki beni üzene hak verirdim kendimce "ben o kadar kötüyüm ki beni annem bile sevmiyor başkası niye sevsin" derdim hep Sevgilim sevdi ilk kez gerçekten birinin beni çok sevdiğini hissettimSalla arkadasım yaa..
Anneni herkesi,herkesin bir boşlugu vrdır benimde var hatta herkesinde..
Ölürkende mezera yanlız koyulacksın...eee başkaları icin niye yaşayalım..
Desteğiniz için teşekkür ederim Umarım başarabilirim Yaknız başınayken herşey daha zor ama isteyince hiçbişey imkansız değil Gücüm yok sadece Sevgi öyle büyük destekmiş kiKendini bilmez insanlara karşı hangi şartlar içerisinde olursanız olun kendinize olan saygınızdan ayrılabilmiş olmanızı ayakta alkışladım inanın.Hatta baya amuda kalktım alkışladım yani çünkü çok nadir denk gelir böyle insanlar.Ben sürekli ben onsuz yaşayamam tek desteğim oooooo diyenleri gördüm.İfrit olurum. Bide bişeyi hatırlatmak isterim.Bunu genel olarak söylüyorum,öz anne babasından istediği tavrı ve sevgiyi görmeyen insanlar hiç kan bağı olmayan elin adamlarına kızlarına çok fazla anlam yüklememeli.En büyük yanlış bence budur. Bence hayatınıza kaldığınız yerden size saygı duyan biriyle devam edin.Yaşın çok genç.Yaşadığın hiç birşeye çok anlam yükleme.İStediklerini kendin elde etmeye kazanmaya çalış.İnsanlardan beklediğin sürece sıfıra inersin.
Bilirim.Bende zamanında en zor günümde terkedilip yapayalnız kalmıştım ama geçti.O zamanı yalnız geçirdim hep böyle devam edicek sanarken yavaş yavaş herşey yoluna girdi.Herşey insanlar için.Olur öyle:)Desteğiniz için teşekkür ederim Umarım başarabilirim Yaknız başınayken herşey daha zor ama isteyince hiçbişey imkansız değil Gücüm yok sadece Sevgi öyle büyük destekmiş ki
Sebep yalnızca o da değildi Ben çok seviyorum o da çok sevdiğini söylüyor ama artık öyle davranmıyorAnnenizle ve babanızla birlikte neden böyle davranıldığını oturup konuşmanız lazım. Herkes hatalarıyla yüzleşmeli artı ve eksiler dökülmeli böyle gitmez tabii ki. Ayrıca erkek arkadaşınıza hak vermek lazım işi yoksa ve yakın gelecekte böyle bir umudu yoksa söz kesmeyi de düşünmemesi normaldir. Önünü görmesi lazım ki evlilik gibi önemli bir karar alabilsin.
Şu an gurur yapmıştır.hiç sanma ki acı çekmiyorSebep yalnızca o da değildi Ben çok seviyorum o da çok sevdiğini söylüyor ama artık öyle davranmıyor![]()
Evliliğe benim ailem de izin vermez zaten Ben sadecesöz yapalım ya da söze bile gerek yok aileme ciddiyetini ispatlasın istiyorum Çünkü annem ikna olmuyor ilişkimizi ciddiye almıyor Başkalarıyla aramı yapmaya çalılıyor Yeri geliyor onu seviyorum deyince kızıyor bağırıyor işkence ediyor bana Benim böyle acı çekmeme göz yumuyor İşte bana söz de vermiyor sorun da o Geçenlerde konuştum Bu böyle yürümez bak böyle sorunlaırmız var dedim Tamam yapmıcam demedi hiç Bi söz verince tutmamaktan çok korkar o yüzden kolay kolay söz vermez şunu yapıcam tamam demez Bana güven verecek hiçbişey söylemedi Hayırlısı dedi Ben de çıldırdım YıldımBen seni diger konudan hatırlıyorum
Sevglini çok anlatma nazar değer diye konuşmuştuk ah ah
Şunu söyleyryim sizin barışacağınızı düşünüyorum doğrusu
Biz seninle biraz benziyoruz benim annem beni yine tamam severdi de kardeşimi hep daha fazla..babamla kavga ederlerdi mesela kardeşimi yanına alırdı sen git babnın yanına diyr beni yanından yollardı ..giç kardeşim kadar sevemedi beni neyse ...
Beklentlerin mantıklı sevgilinden ama daha küçüksünüz bence sevgilin o yüzden de cesaret edememiş olabilir.anneni duymasan görmesen bi süre olmaz mı? Çünkü sevgilin okulunu bitirmeden konuşamaz ben onu anlıyorun 21 yaşındasın okulun bitmemiş ne evliliği ne sözü diyecekler..bu sizin için işleri daha zorlaştırır ki
Çünkü başta bi kere karşı çıktılar mu bi olumsuzluk sürüp durcak..
Mezun olsun biraz bekle olmaz mı?ama sana söz versin
Evliliğe benim ailem de izin vermez zaten Ben sadecesöz yapalım ya da söze bile gerek yok aileme ciddiyetini ispatlasın istiyorum Çünkü annem ikna olmuyor ilişkimizi ciddiye almıyor Başkalarıyla aramı yapmaya çalılıyor Yeri geliyor onu seviyorum deyince kızıyor bağırıyor işkence ediyor bana Benim böyle acı çekmeme göz yumuyor İşte bana söz de vermiyor sorun da o Geçenlerde konuştum Bu böyle yürümez bak böyle sorunlaırmız var dedim Tamam yapmıcam demedi hiç Bi söz verince tutmamaktan çok korkar o yüzden kolay kolay söz vermez şunu yapıcam tamam demez Bana güven verecek hiçbişey söylemedi Hayırlısı dedi Ben de çıldırdım Yıldım![]()
O günlerin hayaliyle yaşıyorum gerçektenHaklısın ne diyeyim..annen çok ısrarcı yahu keşke okulun bitse başka bi şehre filan atansan
Belki o zaman kıymete binersin biraz..