sevgilimle üniversitede tanıştık bir buçuk yıl çıktık onu çok sevdim aşık oldum ilk defa böyle farklı duygular yaşıyordum ama tatillerde hep mesafe sorun oluyordu beni arayıp sormuyordu ilgili değildi bende bu yüzden tartışma yaratıyordum ilgilensin istiyordum ben böyleyim diyordu hep yine sustum kabul ettim çünkü çok seviyordum kavgalar bitmedi beklentilerimizin farklı olduğunu söylüyordu ve beni terk etti hemde 4 ay görüşmeyip tam görüşeceğimiz gün görmeden mesajda bana ben bitiriyorum yapamıyorum dedi hem özlemiştim hemde beni böyle çaresiz bıraktı iki hafta oldu acım hafiflemiyor çaresizim boşluktayım okulda hep onu arıyorum sanki şimdi kimsem yok ailem yanımda ama geçmiyor hergün ağlıyorum ben onu herşeyiyle kabul ettim tatillerde aramıyordu ama sustum onu çok özlüyorum geri gelir diye hep bekliyorum mesaj attım yalvardım bir şans daha dedim olmaz diyor daha napayım her şeyi yaptım canım yanıyor okula bile gitmek istemiyorum ders dinleyemiyorum onu unutmak için ne yapmam lazım her yolu denedim olmuyor şimdi ben başkasına asla güvenemem kimseyi istemiyorum o dönsün bana