Başınız sağ olsun.Kızlar kardeşim 6 ay önce vefat etti dayanamıyorum her sabah uyandığımda aklıma geliyor napıcam ölmek istiyorum her yeri kırmak parçalamak istiyorum .doktora gitsem düzelirmiyim .ve amcamdan nefret ediyorum .mezarlıkta kuzenimle resim çekti .yeğeni vefat etmiş nasıl fotoğraf çeker .aklımdan çıkmıyor .lütfen bana yardım edin .
Allah sabır versinKızlar kardeşim 6 ay önce vefat etti dayanamıyorum her sabah uyandığımda aklıma geliyor napıcam ölmek istiyorum her yeri kırmak parçalamak istiyorum .doktora gitsem düzelirmiyim .ve amcamdan nefret ediyorum .mezarlıkta kuzenimle resim çekti .yeğeni vefat etmiş nasıl fotoğraf çeker .aklımdan çıkmıyor .lütfen bana yardım edin .
Basın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..Kızlar kardeşim 6 ay önce vefat etti dayanamıyorum her sabah uyandığımda aklıma geliyor napıcam ölmek istiyorum her yeri kırmak parçalamak istiyorum .doktora gitsem düzelirmiyim .ve amcamdan nefret ediyorum .mezarlıkta kuzenimle resim çekti .yeğeni vefat etmiş nasıl fotoğraf çeker .aklımdan çıkmıyor .lütfen bana yardım edin .
Başın sağolsun Rabbim sabır versin neden vefat etti kardeşin canım bu arada amcanada yazıklar olsun duygusuz biriKızlar kardeşim 6 ay önce vefat etti dayanamıyorum her sabah uyandığımda aklıma geliyor napıcam ölmek istiyorum her yeri kırmak parçalamak istiyorum .doktora gitsem düzelirmiyim .ve amcamdan nefret ediyorum .mezarlıkta kuzenimle resim çekti .yeğeni vefat etmiş nasıl fotoğraf çeker .aklımdan çıkmıyor .lütfen bana yardım edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?