Canım acıyor

tardiss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2016
227
57
48
41
Kızlar kardeşim 6 ay önce vefat etti dayanamıyorum her sabah uyandığımda aklıma geliyor napıcam ölmek istiyorum her yeri kırmak parçalamak istiyorum .doktora gitsem düzelirmiyim .ve amcamdan nefret ediyorum .mezarlıkta kuzenimle resim çekti .yeğeni vefat etmiş nasıl fotoğraf çeker .aklımdan çıkmıyor .lütfen bana yardım edin .

Ne diyilebilir ki canım yaa henüz acın çok taze bu durumun gayet normal, ne dim nasıl akıl vereyim... hayatın acı gerçeklerini kabul edip, zamanla acının hafiflemesini bekleyeceksin... Başın sağolsun...
Amcanın fotoğraf çekmesi, üzülmediği anlamına gelmez, unut gitsin, pekte kafaya takılacak birşey değil.

Basınız sağolsun.Allah sabırlar versin.Bu büyük bir acı ve büyük bir imtihan.
Başkalarının duyguları sizin kardesinize olan duygulariniz kadar kutsal olmayabilir.
Evet bu bir saygısızlıktır yaptıkları.Ama siz bunları düşünmeyi bir kenara bırakın ve kardesinizin ebedi huzura erdiğini ve ölümün bir köprü olup dostu dosta insanı kavuşturacagi günü getireceğini bilin.
Bu süreçte lütfen bir destek alın.Elbette unutamayacaksiniz unutmamalısınızda ama bununla en az hasarla başa çıkmayı öğrenmeniz lazım..

Size ve ailenize sonsuz sabırlar diliyorum

Çok teşekkür ederim

Başınız sağ olsun.
Allah sabır versin

Basiniz sagolsun Allah size sabir versin. Cok zor bir durum bu aciyi yasamadim Allah kimseye yasatmasin ama inan kalbimde bi agri oldu senin paylasimini okurken annemde genc yasta abisini kaybetti 28 yil gecti hala ölümünü hatirlayip aglar... Bu aci gecmez belki ama yokluguna alisirsin sen güçlü birisin Allah bunu biliyor cünkü dagina gore kis verir.. Dua et hem kardesin icin hem icini ferahlatmak icin... Allah yardimciniz olsun

Basiniz sag olsun. Allah sabir versin.

Başınız sağolsun.
Kolay değil tabi ki.Burada ne söylesek seni teselli etmeyecek.
Hepimizin başına gelecek,kaçışı yok biliyorsun.
Kabullenmemiz lazım.
İnsanın yaşı ilerledikçe çevresindeki ölüm olaylarına daha çok şahit oluyor maalesef.
Bu ilk değildi senin için ve son da olmayacak.Güçlü olmayı öğrenmelisin.
Amcanın yaptığına ise söyleyecek bir şey bulamıyorum.

Rabbim sabır versin.
Zor günler geçiriyorsunuz ama inşallah geçecek.

Çok sağolun bana destek oldunuz

Böyle travmalar kolay kolay atlatılmaz,uzman desteği almalısınız .
Başınız sağ olsun.
Amcanıza da yazıklar olsun. Hoş burası Türkiye şaşırdım mı hayır,facetede paylaşmıştır o fotoğrafı

Allah sabır versin kardeş acısı çok zordur, sürekli özlüyor insan, lütfen psikolojik destek alın.

Basın sağolsun ,Allah sabır versin .. hemen hemen babamla aynı zamanlarda kaybetmişsin . Ben de çok zor şeyler yaşadım .uzman yardımı almasaydım şuan çok daha kötü bir durumda olurdum .sana da tavsiye ederim ,kesinlikle yardım almalısın .. ona buna da takılma .isteyen istediğini yapsın ..

Öncelikle başınız sağolsun. Ben de 2 ay önce abimi kaybettim. İçimde öyle bi öfke var ki şu an hayata karşı sizin de dediğiniz gibi kırıp dökmek istiyorum her yeri. Ben uzman desteği de aldım ama hiç faydasını göremedim. Ölümün tesellisi olur mu genç ölümün asla bir tesellisi yok bence. Ama yaşıyoruz işte bi şekilde her halimize şükredicez elimizden başka birşey gelmiyor çünkü. Dua edin hayır yapın onun için.

Mezarlıkta foto mu olur hayatımda böyle şey duymadım görmedim

Ölümün tesellisi yok maalesef sabredeceksiniz. Kardeşiniz için hayrat yapın, dua edin. Allahtan sabır diliyorum.

başın sağolsun.
kardeşin rahat uyusun yerinde..
bir doktora görünmelisiniz bence.

Başın sağolsun Rabbim sabır versin neden vefat etti kardeşin canım bu arada amcanada yazıklar olsun duygusuz biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…