Ablacım öncelikle bi sakin ol ,içini dök.Biz seni anlayabilelim sende bizi anla!Daha gençsin.Ne demek çalışamam ,yapamam!Sen değilmisin "Güçlü çocuk yetiştirmişim,çocuk annenin aynasıdır" diyen.hani ablacım bu sözünü doğrulayan bir tavır göremiyorum.Bi sakin olup bi silkelenirmisin.Biliyorum çok zor ,yaşamayan anlamaz.Ama seni istemeyen bi adam için ah vah etmekle de eline bişey geçmez .Çocuğun var evladına sarıl ,kendi ayakların üzerinde durabilecek imkanada sahipsin ,buna şükret ve o hayırsız eşinden artık birşey bekleme.Eminim üzülüyosundur istersen kendi kendine başını duvarlara vur ki emin ol öyle bi adama değmez ,ama eşine tükendiğini mahvoldugunu belli etme ki kendini daha fazla birşey sanmasın.Zamanla değmiyceğini anlıycaksın.Daha çok gençsin zaman herşeyin ilacı yeterki ALLAH sağlık versin.Bakarsın karşına hiç ummadığın anda başka biri çıkar seni hakedicek biri onunla hayatını birleştirirsin.Ama tekrar söylüyorum kendini hırpalama abla ben ne yaptım ne ettim diye sen dünyanın en mükemmel kadını bile olsan anlamayan anlamıyo ar damarı çatlamış insanlar yine yapıcağını yapıyo.Çok için yanıcak ,çok ağlıycaksın ,çok acı çekiceksin ama geçicek ve bunu aşmak yine senin elinde .Ayakların yere bassın artık birşeylerin farkına varmalısın .Şoku atlattıgında daha mantıklı düşüneceğine inanıyorum.ALLAH yar ve yardımcın olsun.