• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

Hem ne yapıcam diyorsun hem de üyelerin yazdıklarına yorum yapmıyorun, cevap vermiyorsun. Bu şekilde anlaşamayız ki?

Ne demek en çalışamam ayrıca,çalışanlar nasıl çalılıyor? Evlatlarına nasıl bakacaksın?

ben çok güçlü bir çocuk yetiştirmişim.her açıdan.annenin aynası derler ya çocuklar.bana destek oluyor.üzüldüm ama boşanman en doğrusu diyor.ben ummadığım yerden yara aldım.vazgeçilmez sanıyordum kendimi ailemi.ama değilmişim.çünkü ben ondan asla vazgeçmezdim.arabayı aldı.nafaka ne olur bilmiyorum.maddi manevi nasıl kalkıcam bu işin altından

Hem ne yapıcam diyorsun hem de üyelerin yazdıklarına yorum yapmıyorun, cevap vermiyorsun. Bu şekilde anlaşamayız ki?

Ne demek en çalışamam ayrıca,çalışanlar nasıl çalılıyor? Evlatlarına nasıl bakacaksın?

ben hiç bir iş yapmadım ki..31 yaşındayım tecrübem yok.ne yapabilirim ki

canım, kaç çocuk var? Eşin ne iş yapar, geliri iyi midir? Sana ve çocuğuna elbette nafaka bağlanacaktır.

cnm önce bi sakin ol sana bi sürü cevap verilmiş ama sen herhalde okumuyorsun önce içini bi güzel dök, parça parça yazınca bizde zorlanıyoruz

ben hiç bir iş yapmadım ki..31 yaşındayım tecrübem yok.ne yapabilirim ki

Olsun. Deneyimsiz, yetiştirilmek üzere bir işe girersin. Mağaza, çağrı merkezi vss. Genceciksin daha. Hayırsız kocanın göndereceği nafakaya da bel bağlama.

Çok üzüldüm yemn ediyorum allah kmseye böyle birşey yaşatmasın :5:
Sanırım eşiniz düşünmeden konuşan ve uygulayan birisi.
Ailemden bir örnek vermek istiyorum müsadenle
Teyzem 38 yasında 2 çocuk annesi bir bayan .Eşinden ayrılalı yaklaşık 5 yıl felan oldu .
Eşinden ayrılmasının nedeni ise eşi çok içki içiyordu her gece sarhoş gece geç saatlere kadar eve ugramıyor ( nere gittiği belli diil)
sonra bir gün öğrendiki teyzemi aldatıyormuş ve teyzemden bosanmak istedi.. Bosandılardaa.
Sonra teyzemin eski kocası teyzemi aldattıgı kadınla evlendi..
Teyzemde kendine bir düzen kurdu.. Yıllar sonraa yeniden aşık olduu adam teyzemi çok seviyor ve teyzemin 2. kızıyla(yası 8) beraber aynı evde kalıyorlar
Çok mutlu hayatının ikinci baharında diebilirim..
İlk eşine gelinceee çok pişmann ! Keske diyor ! Keskeee böyle bir hata yapmasaydım ! ayrılmasaydımm ! Bunları ilk kızına söylüor
Annene çok haksızlık ettm.. Şmdi bunların cezasını tek tek allah bana soruyor..O gittiğinden beri hiçbirşey eskisi gibi değil..
Hiç mutlu olamadım fln dior o evlendiği kadına gelinceee. 2 ay sürmüş evlilikleri.. ! Teyzemden gördüğü ilgiyi göremeynce adam neye ugradıgına şaşırmış...
----
Demek istedgm o kii eşin çook pşman olucak. Senden ayrılınca herseyin süper, harika olucağını sanıyor ama yanılıyor !! Bunu zamanla anlıcak ama geç olucak ablacımm :) Bırak herşey olucağına varır :34:

önce şöyle bir silkelen kendine gel bakalım.
ne demek hiç tecrübem yok çalışamam.bal gibi de çalışırsın isteyince her şeyin altında kalkıyor insan.sen yeterki dik dur.
ömrünün sonuna kadar başında birinin olucağı garantisini kimse veremez ki sana.emin ol kendi kendine yetebildiğin anda daha mutlu olmaya başlayacaksın.zaten seni ve bunca çabayı haketmiyormuş kocan bırak gitsin kendi yoluna sen de kendine ayrı ve mutlu bir hayat kur.
inan ki yapabilirsin.bir söz var çok severim.
Allah dağına göre kar verirmiş.yani altından kalkamayacağın acıları yaşatmaz sana.

ben napıcam napıcam deyip durmayın.. çok güçsüz savunmasız gözüküyorsunuz tamam belki şoktasınız ama yinede kendinize gelin ve güçlü olun.. iş tecrübeniz yok belki ama ünv mezunusunuz illaki bir iş bulacaksınızdır.. ve daha çok gençsiniz.. belliki kocanız bugün olmasa yarın yapacakmış bunu size.. erkenden kurtulduğunuza sevinip kendi yolunuzu çizin biran önce.. hem askermiş eşiniz söke söke nafakanızı alırsınız.. sonuçta devlet memuru

Çok üzüldüm yemn ediyorum allah kmseye böyle birşey yaşatmasın :5:
Sanırım eşiniz düşünmeden konuşan ve uygulayan birisi.
Ailemden bir örnek vermek istiyorum müsadenle
Teyzem 38 yasında 2 çocuk annesi bir bayan .Eşinden ayrılalı yaklaşık 5 yıl felan oldu .
Eşinden ayrılmasının nedeni ise eşi çok içki içiyordu her gece sarhoş gece geç saatlere kadar eve ugramıyor ( nere gittiği belli diil)
sonra bir gün öğrendiki teyzemi aldatıyormuş ve teyzemden bosanmak istedi.. Bosandılardaa.
Sonra teyzemin eski kocası teyzemi aldattıgı kadınla evlendi..
Teyzemde kendine bir düzen kurdu.. Yıllar sonraa yeniden aşık olduu adam teyzemi çok seviyor ve teyzemin 2. kızıyla(yası 8) beraber aynı evde kalıyorlar
Çok mutlu hayatının ikinci baharında diebilirim..
İlk eşine gelinceee çok pişmann ! Keske diyor ! Keskeee böyle bir hata yapmasaydım ! ayrılmasaydımm ! Bunları ilk kızına söylüor
Annene çok haksızlık ettm.. Şmdi bunların cezasını tek tek allah bana soruyor..O gittiğinden beri hiçbirşey eskisi gibi değil..
Hiç mutlu olamadım fln dior o evlendiği kadına gelinceee. 2 ay sürmüş evlilikleri.. ! Teyzemden gördüğü ilgiyi göremeynce adam neye ugradıgına şaşırmış...
----
Demek istedgm o kii eşin çook pşman olucak. Senden ayrılınca herseyin süper, harika olucağını sanıyor ama yanılıyor !! Bunu zamanla anlıcak ama geç olucak ablacımm :) Bırak herşey olucağına varır :34:

zaten sonuc genelde hep aynıdır dıkkat ettınızmı bılmıyorum ama aldatan erkekler 2. bir birliktelik yasayanlar ve o kısılerde evlenenler özelliklede sonunda ya kötu bır hastalıga yakalanırlar ya iflas ederler ya 2. kadın aldatır yada kötu biri oldugunuu iş işten geçince farkeder..elden ayakktan düşerler ve sonra cok cooook pişman olurlar ama iş işten geçmiştirr
arkadaşımıza gelince su anda sokta bence ve bı sure bunları dusunemeyecek gıbı gorunuyor
ve bi yardım alması gerektıgını dusunuyorum taa burdan hissettim suanda iyi olmadıgını :S

31 yas nedir ki...girersin bir yere hic bilemedin caycilik yaparsin ...bir is yerinde temizlik yaparsin...egitimin var kendini gelistirecek kurslara gidersin...bir suru sey bulabilirsin...ben bir yandan caycilik yapip hemde yaninda calistigi muhasebecide staj yapip m.musavir olanlari biliyorum...sen yeterki iste ben ne oldum ben nasil bu duruma dustum ah zavalli ben deme her seye care var...cocuk bakarsin...bunlar icin 10 yillik deneyim aranmiyor...hemen bir yardim al depresyonla uzun bir vakit kaybetmemek icin ..silkelen kendine gel...onunde yepyeni bir yasam var oyle dusun...esin derdine yansin...

canım ya ne kadar üzüldüm bi bilsen ..allah yardımcın olsun ..neden çalışamayacakmışsın neden yapamazmışsın onu anlamadım..kendini ona ezik büzük yıkılmış dökülmüş biri olarakmı göstereceksin..onu yanılt bence hayatta kimsenin vazgeçilmez olduğunu gözter ona ayakta dur...bu eşini aldatanlarıda bi güzel odunla döveceksin...o kadına ne demeli ya allah korkusu yokmu bunlarda anlamıyom ..allah sana sabır dayanma gücü versin.onlarında yanına bırakmasın..

boş ver demek bizim icin kolay şu anda ama diyosun cekti gitti seni şimdi hic bişey teselli edemez kendine acıma böyle birine deymez allah ona layıgını vericektir sende duyarsın kimsenin ahı kimsede kalmaz toparlamaya calış kendini

O kadar karisik ve kesik kesik anlatmissin ki kafam karisti okurken.Sana bu derece degersizmissin gibi davranan adama yalvarman, hala biseyler beklemen akil alir gibi degil.Adam zaten acik acik demis, anlatirsam balkondan atlarsin diye. Demekki yiyo bi moklar. Onune bak, gelecegini esin olmadan hayal et.

böyle bir adam için daha çok harap etmeyin kendinizi...
bırakın kendi doğasına, gitsin. sizde yeni bir hayat kurun.
ben yapamam ben edemem demeyin. bi ucundan tutunca gerisi gelir zaten.
biraz cesaret sadece...

Lutfen boyle acizlik duymayin tamam olayin saskinligi icerisindesiniz belli ki adam size eyvallahi cekmis zaten ama sizin birz daha sogukkanli davranmaniz gerek. Yasiniz daha genc ben calisamam ne demek kendinize guvenin biraz ya. Hayat boyu calismamis olabilirsiniz ama bundan korkmayin onu yapamam bunu edemem o zaman size yapip size ederler. Cocugunuz var cocugunuz bile daha olgun durmus bu tavirlar karsisinda. Onn icin kendinizi toparlamaya bakin psikolojik destek alin uzun ve zor bir doneem sizi bekliyor olabilir hakkinizi savunun ve maddi hicbir hakkinizdan vazgecmeyin hem de hicbir hakkinizdan.

Back
X